Quote from: youngmoney2012 on 21-04-2012 05:26 PM hm-mm...I love this ride my Brod's enjoy Ur self,Btu don't forget to wash plate...Lodz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
What a shame Reply
She is not that old compare to recent ones. Reply
Quote from: vichela on 21-04-2012 05:46 PM What a shame which shame?![]() ![]()
Oboi him own beta oh him don hama oh Reply
![]() Live and let live!
Quote from: ROYAlPRINCE77 on 21-04-2012 06:36 PM THANK YOU FOR THAT...DON'T MIND THEM JEALOUSY WANT TO KILL SOME PEOPLE IN NAIJA PAL thank you bros, these are the kind of things you should expect when things are not done right in a country!!!!!!! everybody dey find him level and where e go better for him!!!!!!!!!!!!!!!!!! some people dey talk about shame?![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.getsmile.com/emoticons/energizer-smileys-51935/no5.gif Reply
All these old oyinbo women,nawa Replyi love me
One thing i never still understand bi say why people go dey talk any how here, Non of una know wetin all this boys dey go thru for naija and how their family dey take chop for house, If this same boys come meet una for office say dem get business ideas but lack funds, How many of una to even let them talk before una to ask dem out of the office??? How many of una don see suffer as this boys don see suffer? Una dey form say na una holy pass.. The only thing i see here na boys way to survive for street and nothing bad inside... Reply
Quote from: Khalifa89 on 21-04-2012 07:19 PM One thing i never still understand bi say why people go dey talk any how here, Non of una know wetin all this boys dey go thru for naija and how their family dey take chop for house, If this same boys come meet una for office say dem get business ideas but lack funds, How many of una to even let them talk before una to ask dem out of the office??? How many of una don see suffer as this boys don see suffer? Una dey form say na una holy pass.. The only thing i see here na boys way to survive for street and nothing bad inside... TRUE TALK MY MAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
aw dat 1 take put food for ma table? ReplyThey closed the door but that ain't stop me from coming in ![]()
Quote from: wilat on 21-04-2012 07:10 PM All these old oyinbo women,nawa WHAT DO YOU EXPECT?![]() ![]() ![]()
pepper don rest Reply![]() ![]() ![]() ![]() ![]() my name is kebella ![]() ![]()
Boys dey find way to live better life comot for street and help their family because una no go help them if them come meet una for help una dey here dey talk any how, Na today Naija boys begin marry old oyibo for paper or to collect small owo from the old woman, I know boys for Germo when don run this thing for 90'S then divorce the oyibo after them don collect their passport, relocate go Canada or Ame dey live their normal life now with their Germo passport. Reply
na so na dis one dey rain now 4 nija guys Reply
Quote from: ajanni on 21-04-2012 04:32 PM chei ----- were you know am from see emeka , i knows him quite right ![]() ![]() ![]() ![]() I AM WHO I AM, IF YOU DON'T LIKE IT, YOU CAN BLOODY DO THE OTHER THING AND FCUK ALL HATERZ
Quote from: Treasure2 on 21-04-2012 04:37 PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I AM WHO I AM, IF YOU DON'T LIKE IT, YOU CAN BLOODY DO THE OTHER THING AND FCUK ALL HATERZ
u dont understand,these white women are paid to come and wed them in niger for them to have papars Reply
I’m Married To Jesus — Pretty Reverend Sister Tells Asaba Boys Asking For Her Number (VID)