Take the baby away from her. ReplyBe yourself.
She is mother phyuker..the beer is already catching her without drinking it Reply
Mumu mother in d makin.if mothers were calld out, she go follow come shey Reply![]()
DUI indeed.... These white people shaaaaaa... Reply
She's not the owner of the baby. Reply
worse mother of the year Reply
She is obviously not a mother in the sense of that word. That baby should be taken away from her until she is certified fit ! Reply
another psycho b!atch ReplyTHE BEST WAY TO REVENGE IS TO FORGIVE..........FORGIVE THE TEARS OF A HURTFUL PAST.
Igbo, Ganja, Weed, it has many names people call it so, if you take it, Big man will be small man in your eyes, na igbo. think d think wey you go get, you go high, if you jam pillar, you go tell am sorry bicos u think say na person. but when u jam person, you go begin dey curse-am, oleshi, oloruburuku, kparawo., u go begin talk to urself, na who come keep this pillar here, road wey people and motor dey pass, Aka olu Igbo, Ganja so, d woman don high then she come think say her babydey on her back. hahahahahahahahahahah Ochi Eze. Reply
wow... Reply![]()
Outright madness Reply
This is your brain on drugs! Reply
na waooooooooo, dis 1 na real madness. Reply
big lie .. Reply
Odikwa Egwu..Beer Wahala Reply
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ajanni and Kebella dis place Naijapals na una BEDROOM una too much!!!coffee wey I dey drink for hia comot for my nose as I read this. Reply
Social worker should take the baby from her till further notice..... ReplyWho Jah Blessed, No Man Cursed......