Quote from: ebonypride on 20-07-2012 04:43 AM atleast- she forgot first price mistakenly and carried flower
Welcome gal. Make una wey dey post go try. Nonsense. Reply
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RUBBBISH... Reply
This Derele boi done dey craze ooo Reply
Quote from: aso4life1 on 20-07-2012 03:51 AM You know the most annoying thing about him is that a times he will SAG HIS TROUSERS and be bragging on TV," WORLD FAMOUS KENNY OGUNGBE...BLA BLA BLA Shameless old man,@60 him still dey sag HOPE IS MY ROAD,VICTORY IS MY DESTINY
Quote from: Ecto on 20-07-2012 04:22 AM Corruption never wins anything trust me bro word HOPE IS MY ROAD,VICTORY IS MY DESTINY
is eye not even pushing her those people at her back there laughing at her ..................SHA Reply
She bi na star na! careless people sit in careless places to talk abt important people, Goldie is a star thats why we are all commenting on this post Reply
No be P square dey for back with blond hair for there? Reply![]()
Quote from: Idbabe on 19-07-2012 12:04 PM Poster ooooooooooooooooo, what is she carrying in the second picture, is it not flag, abeg go use your glasses so u can see well Goldie or silver na she sabi,she carry pot of flower given to her by her BBA boi friend Prezzo as a looser na flower she carry. The person wey carry flag na Karen Igho as winner last year,that one na the Ibo pikin wey dey give im mama Joy,pikin wey dey listen to im mama,pikin wey go to win not to look for penis to phyuk like Goldie. Person dey answer Goldie meanwhile, aluminum she no get.
stupid girl...ashawo kobo kobo....Goldie is a failure. Reply
I bet she's pissed.......LOL... Reply
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
she mumu pass garri.... Kenny, Denrele, police officer all of them dey laugh her, na wao... goldie congratulations Replymake another country chop abi, no be big brother nigeria..... ![]() ![]()
And so? Reply
It's ok Denrele, we can see you. Reply