Quote from: sophiebaby on 15-05-2013 12:49 PM person wey get big prick no dey announce am.. so go sidan for dorty ok ooo,,,if u no hear me,,,,me don hear u,,,i go post am to u,,,,but i tell u wen u see am,,,u go fear,,,fear!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: morgrawl231 on 15-05-2013 12:56 PM ok ooo,,,if u no hear me,,,,me don hear u,,,i go post am to u,,,,but i tell u wen u see am,,,u go fear,,,fear!! no send me ooo abeg.. Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :*
Quote from: sophiebaby on 15-05-2013 10:37 AM u r guessing morgrawl231.... fear short guys o.. no be all wey get short prick ooo.. some dey gada prick o.. but i sure sey dem tanda for ground Gidigba.. dem fit go 2hrs a round at a stretch... walahi i swear.... dos ones wey get big body bones make u fear dem ooo..cos dia prick dey huge but short sha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() You don taste ikeregbe tin before? u talk like person wey get experience
They try. ReplyI don't care if you don't like me...,I wasn't put on this Earth to please you!
i would only advice going for guls a bit shorter than u re or atleast the same height..4 me am 1 metre 90cm tall and my g friend is a bit less Reply
Quote from: JAYMAN78 on 15-05-2013 01:36 PM You don taste ikeregbe tin before? u talk like person wey get experience YES NAU.. i don play ball keep shoe one corner o Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :*
Sophie me no dey naija now how i go dey take Akpu ? where do i see akpu to take if any of them can maintain only the Nutrient for bfast and lunch without food then i will write it here, because after taking it i only eat food for dinner Reply
Passing ! Reply
Quote from: factfinding on 15-05-2013 03:57 PM Sophie me no dey naija now how i go dey take Akpu ? where do i see akpu to take if any of them can maintain only the Nutrient for bfast and lunch without food then i will write it here, because after taking it i only eat food for dinner ok i don hear na.. ![]() ![]() ![]() Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :*
Some do, but most dont Reply
hmmm Reply
Make I tell all of una wey dey talk....na short man go hammer the shompol with him captain, wey the babyna go confirm. Replylike me wey u dey sight from one mile..my captain na degema wey bi say kepere them dey que dey pay money make I service-cable their shompol. make u no try short man is ur shompol too dey use grease.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
them sabi do no be small.. Reply
All shatels here, since your maleh give you life...you don carry your panama swallow 20inches donga before? abeg raise up ur hands make I touchlight am. Reply
Guyz here, who want a long and huge AK47, try my techniques now and gain atleast 8-10cm(18-20inches) in less than 3 wks. My techniques will give you a propelling axle for 1 and half hr speed race. Reply
Kissing goes by favour ReplyFor those with ears only http://www.pluginprofitsite.com/main-35623