Well..I am traveling to my village in New York, America Reply![]()
i don't blame him i blame the system Reply
hahaha making slow love to my baby girl. Reply
phyuk u rozay Reply
i know no why everybody wan crusify this guy were as most of our Nigeria brothers and sisters wey deyEurope,America,Canada ,if dey travel to Nigeria come back,if u see dem for road and you ask dem where u dey since i never see you for long time,dat one go reply say My broda travel go Africa,i go see my people,even when they call their people on Phone,dey will say i call Africa three days ago,na so dem dey complain,infact their wahala too much. So what different does it make if we can refer our country as Africa. Reply
were talking about money and ur talking nonesence Reply
Quote from: dareper on 25-06-2013 10:09 AM Maybe he is referring to the particular country he went to. Make una no blame am. common sense is not common and some people the lack it.. bro na ur talk make sense pass all the others that throw bad words on Rick..mumu them ![]() ![]() ![]()
Quote from: FinlandGuy on 26-06-2013 12:49 PM were talking about money and ur talking nonesence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Life na jeje so just try to take am softly
Even a five year old knows that Africa is not a country ReplyJesus is the Savior of the world
He should go to pramiry 1. Reply
mumu Reply
I don't blame him. If they no sell am go 4 slave trade him for know say Africa na continent. Servant of d Devil ReplyI am D Best of my Kind!LoVE mE!
hehehehe!!! tell uus more about this African country you have landed Reply![]()
Quote from: Givethem on 26-06-2013 12:56 PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
what about if he means something else,like unity . Reply
no mind d guy, na illiteracy dey worry am Reply
jealousy jealousy Reply