Na so honorable Akpos scream:
ALLAH WALCUBA!!!!!!!
U can imagine where he must be right now...
Na so honorable Akpos scream: ALLAH WALCUBA!!!!!!! U can imagine where he must be right now...
if you no get wetin to post abeg .. go find mat sleep abeg Replyi reserve my comment till next tym You only live once, but if you do it right, once is enough"
chaii...dis space just waste 4 nothin ReplyLove or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
am i surpose to laff at dis nonsense yoke? Reply
Jokes apart - poster, pls b careful with ur post. this is not funny atall. Reply
Quote from: alabi22 on 21-08-2013 11:03 AM Jokes apart - poster, pls b careful with ur post. this is not funny atall. no mind am
i de cum abeg ReplyYou only live once, but if you do it right, once is enough"
:3-] ReplyYou only live once, but if you do it right, once is enough"
Quote from: francischi on 21-08-2013 02:45 PM :3-] ![]() ![]() You only live once, but if you do it right, once is enough"
Quote from: stephen153 on 21-08-2013 02:39 PM hahahahahahahahahah ahahahahahehehehehehehehehehe wetin dey tikle u like ds? ![]() ![]() ![]() poster are u satisfied? ![]()
waris dis ReplyThey can close the door against me but can't stop me frm coming in ![]() ![]()
![]() ![]() You only live once, but if you do it right, once is enough"
Quote from: stephen153 on 22-08-2013 03:56 AM Na the yoke na wetin b yunny? u wan make dem quick put u 4 asylum? U no dey see say e yunny
Person no dey follow una play?I dey test-run una annoyance level.Now i dey vexxxxxxxx!!!!!!!!!!!!!!! Reply
Quote from: emmajenic1 on 23-08-2013 07:49 PM Person no dey follow una play?I dey test-run una annoyance level.Now i dey vexxxxxxxx!!!!!!!!!!!!!!! I C...u just upgraded ur yeye level to raise to power 2 Love or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
abegi Reply
chai, i don return to naijapals to come de see nonsense jokes. r u sure u are okay Reply
Quote from: stephen153 on 22-08-2013 02:48 PM if you ask me, na who i go ask? abeg i no get. cum borrow me ur own check ya yeye dictionary
huh? ReplyYou only live once, but if you do it right, once is enough"