[attachment deleted by admin]
![]() ![]() ![]() [attachment deleted by admin]
hmmm Replyi blaze...so dnt hate
oboy all na lie jare Reply'In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends.” Martin Luther King Jr ...
who go chop na? i still get the address of the place Reply
okay ohhh Reply
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Get up and run!!!
one man's meat is anoda man's poision, if u no marry odas will so no challenge Reply
oya now, come chop oh....fresh meat dey for clabar kitchen for agidingbi, ikeja ohh Reply
Afang soup hapns 2b my best soup n dats wat il b havin 4lunch. Reply
Passing with speed Reply
In Cross River Stae, they call it 404!! (pronounced four-oh-four). ReplySpeach is silver, silence is Gold!
u better pass fast fast Reply
it can go with afang soup and if you wan chop, make you call me Reply
I no dey Reply
Quote from: teeco on 21-07-2009 03:56 PM I no dey Same Here I NO DEY
teeco, common come back here and comment joo Reply
dis ur meat still dey since ba? Reply'In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends.” Martin Luther King Jr ...
Quote from: portiphar on 22-07-2009 10:12 PM teeco, common come back here and comment joo abi you wan teach me how to eat am??
shey you no go chop Reply
I no go chop Reply