Only in naija... how then go listen. we too get strong head. Reply
not news.lawless entity Reply
ha ha ha ha i no fit laugh oo... naija i hail Reply![]()
God have mercy ooooo... Reply
Quote from: Opeyemi Oladipupo on 2-05-2016 12:30 PM Only in naija... how then go listen. we too get strong head. listen to who? Na who our government dey listen to.
This filing station is an atom of inertia them no go ever change Reply
Quote from: henry chinedu joseph on 2-05-2016 12:40 PM not news.lawless entity na news o
Quote from: mr gogo on 2-05-2016 12:45 PM ha ha ha ha i no fit laugh oo... naija i hail compatriot we dey respond ooo ![]()
naija no dey carry last, may God just have mercy ooo... Reply
Man must wack. Reply
y would d IG of police give sure order? na for only naija ur law makers dey make laws without due consultation of d people. since e nor dey buy fuel e nor go understand wetin we dey pass through. so if i wan buy fuel for my gen i must carry d gen to d filling station first. where is dis done in this life? imagine a pic online of Nigerians lining up gen in filling station just to buy fuel. how many times our law makers don carry their gen go filling station go buy fuel? tahhhhhh Reply
Nottin wrong wit dat.... Reply
not happy but won't blame the hussler. politicians are busy taking their loot to Panama and Macau to hide them while the masses are in penury Reply
This ban does not make any sense. How will people be fueling their gen if fuel is not sold in jerry cans? Reply
lol, different style Reply
Quote from: bryghtest on 2-05-2016 06:22 PM y would d IG of police give sure order? na for only naija ur law makers dey make laws without due consultation of d people. since e nor dey buy fuel e nor go understand wetin we dey pass through. so if i wan buy fuel for my gen i must carry d gen to d filling station first. where is dis done in this life? imagine a pic online of Nigerians lining up gen in filling station just to buy fuel. how many times our law makers don carry their gen go filling station go buy fuel? tahhhhhh
Quote from: eagle star on 2-05-2016 10:15 PM not happy but won't blame the hussler. politicians are busy taking their loot to Panama and Macau to hide them while the masses are in penury Na you talk ham ooo.
Quote from: ngfineface on 3-05-2016 10:02 AM This ban does not make any sense. How will people be fueling their gen if fuel is not sold in jerry cans? Hmmmmm... na you they talk that one. we dnt need gen in this country.