no be so you dey do am..you no dey wear naw
Quote from: blings_is_back on 12-05-2010 07:01 PM Quote from: Miss_precious on 12-05-2010 06:48 PM for easy access na so ur guy dey do am?no be so you dey do am..you no dey wear naw You know you're the best when people you don't know hate you
i no dey here Reply
Quote from: Miss_precious on 17-05-2010 10:28 AM Quote from: blings_is_back on 12-05-2010 07:01 PM Quote from: Miss_precious on 12-05-2010 06:48 PM for easy access na so ur guy dey do am?no be so you dey do am..you no dey wear naw na wetin we do for inside u dey talk outside?
no mind am Reply
Wear pant! I dey craze? Reply
brooz na craze people no dey where pant. abi the ones wey u dey see for road dey where?Lol! Reply
Nowadays, neither sex wears... everyone is tired. Most babes only wear it at the time of the flow Reply
I think i agree wit esonu, it is cos of some medical reasons ie keep the scrotum a little bit far 4m d body since body temp is higher than temp required 4 storage of spermatozoa but some guys r not aware of dat... Reply
Quote from: onyirimba on 12-05-2010 02:15 PM why is it that men don't wear undies ? pals i realy need una contribution. Shuooo!!! The Boxer's shorts wey we dey wear no Good enuff?? ![]() WHEN YU DIE YU TAKE NOTHING WITH YU, SO PLS PUT A SMILE ON YUR NEIGHBOR'S FACE
Quote from: blings_is_back on 17-05-2010 10:58 AM Quote from: Miss_precious on 17-05-2010 10:28 AM Quote from: blings_is_back on 12-05-2010 07:01 PM Quote from: Miss_precious on 12-05-2010 06:48 PM for easy access na so ur guy dey do am?hehehehe..no vex.. ![]() @nwaezi..amebo..aproko ![]() You know you're the best when people you don't know hate you
Quote from: onyirimba on 12-05-2010 02:15 PM why is it that men don't wear undies ? pals i realy need una contribution. old men do.... when there is booty...there has got to be Myra G.....http://i22.photobucket.com/albums/b304/myragonzales/bootilicious.gif
Ok. Reply
e no dey ok bro! some guys carry ANACONDA Reply![]()
Interesting answers here.........funny peeps! ReplyA LITTLE HELP HERE; A LITTLE HELP THERE, MAKES THE WORLD GO ROUND!
Incase of quick action ! Reply
because there are some medical research that says men wearing pant can make them impotent but they do wear boxers as pant nowadays. Reply
Me? pant? I need air abeg. Reply
so you can 'PEE' everywhere abi? ReplyA LITTLE HELP HERE; A LITTLE HELP THERE, MAKES THE WORLD GO ROUND!
passing Reply
sori wetin b pants?wetin b boxers m i no want make any yeye boxers box me oooo Reply