Marry Me Now, Or I’ll Kill Myself, Lady Lover Threatens Gyan (Page 7)

Date: 01-12-2010 2:09 pm (14 years ago) | Author: Daniel Bosai
1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 12
- Adikpe at 2-12-2010 10:03 AM (14 years ago)
Quote from: Treasure2 on  1-12-2010 03:07 PM
Quote from: Adikpe on  1-12-2010 03:00 PM
NA BY FORCE TO MARRY. MAY SHE GO AHEAD AND COMMIT SUICIDE NA

Quote from: Treasure2 on  1-12-2010 02:46 PM
OK AS U DEY THINK NO CRY WHEN I GREE ANOTHER PERSON. lolzz

AS HIM STILL DEY THINK, ME I DON READY, COME MAKE WE DO AM SHARPLY
BEFORE HIM FINISH THE THINKING. I DEY WAIT OO!

NA ME GO COME ABI NA U GO COME?

WHERE I GO COME MEET YOU NA?
Posted: at 2-12-2010 10:03 AM (14 years ago) | Gistmaniac
- macgreat at 2-12-2010 10:03 AM (14 years ago)
CRAZY girl, that guy will be dead in 2years if he marry that girl. . .

Posted: at 2-12-2010 10:03 AM (14 years ago) | Hero
- sixtyhoneyy at 2-12-2010 10:05 AM (14 years ago)
Quote from: 2YOUNG on  2-12-2010 08:34 AM
Hmmmmmmmmm........she was only interested in his Money and Star...VIPP... my Girl will never say this cos she no my qualification, Regular in the club
let's come to reality the woman is really in love with the guy cause she don't have any quality of beauty in her
and such person is very desperate to do anything on do to keep the man,it's real
Posted: at 2-12-2010 10:05 AM (14 years ago) | Gistmaniac
- macgreat at 2-12-2010 10:08 AM (14 years ago)
So, you've seen the girl in question

Posted: at 2-12-2010 10:08 AM (14 years ago) | Hero
- FinlandGuy at 2-12-2010 10:43 AM (14 years ago)

Abeg before him go finish in thinking i don ready,where i go meet you,i am catching my flight tomorrow to niaja where i come meet you please.Before him finish that thinking com ready we don already born one pikin. Tell me where i go see you abeg.
Posted: at 2-12-2010 10:43 AM (14 years ago) | Gistmaniac
- Michro at 2-12-2010 10:46 AM (14 years ago)
Quote from: MissyBarbie on  2-12-2010 09:55 AM
Quote from: sixtyhoneyy on  2-12-2010 09:44 AM
Quote from: Makasine on  1-12-2010 11:25 PM
http://www.youtube.com/watch?v=zAHCnCmWpz0&feature=player_embedded#!

UNA SEE AS THE WOMAN FACE BE....SHE NO GET MUCH TO LIVE FOR ABEG.... SO ABEG MAKE UNA HELP ME BEG GYAN TO MARRY HER....BEFORE SHE COMMITS SUICIDE OH.
my goodness see as this woman resemble me my good,

This woman na insult upon injury

Hehehehehehe

Posted: at 2-12-2010 10:46 AM (14 years ago) | Gistmaniac
- FinlandGuy at 2-12-2010 10:53 AM (14 years ago)
Oh boy see the girl face and how the girl fat,short,she no even go school;as as she dey speak Ghana native language for TV.Wetin wan make Gyan a football/ music star marry this kind girl.Omoh if Gyan marry this one na die. No bi say they dey date ohhhh,she just love this guy and want him to marry her on 24th Dec. this one na marriage mandate.

To mee oh i see say the girl want Gyan to notice her as she dey love am,and there is no other way she will do that other than by going to tv to announce it and threat to kill herself.At least anywhere wey Gyan dey now,him go know say his married date has been fixed on 24 dec 2010 or somebody go die.
Posted: at 2-12-2010 10:53 AM (14 years ago) | Gistmaniac
- FinlandGuy at 2-12-2010 10:55 AM (14 years ago)
Quote from: Michro on  2-12-2010 10:46 AM
Quote from: MissyBarbie on  2-12-2010 09:55 AM

UNA SEE AS THE WOMAN FACE BE....SHE NO GET MUCH TO LIVE FOR ABEG.... SO ABEG MAKE UNA HELP ME BEG GYAN TO MARRY HER....BEFORE SHE COMMITS SUICIDE OH.
my goodness see as this woman resemble me my good,

This woman na insult upon injury

Hehehehehehe

Oh boy see the girl face and how the girl fat,short,she no even go school;as as she dey speak Ghana native language for TV.Wetin wan make Gyan a football/ music star marry this kind girl.Omoh if Gyan marry this one na die. No bi say they dey date ohhhh,she just love this guy and want him to marry her on 24th Dec. this one na marriage mandate.

To mee oh i see say the girl want Gyan to notice her as she dey love am,and there is no other way she will do that other than by going to tv to announce it and threat to kill herself.At least anywhere wey Gyan dey now,him go know say his married date has been fixed on 24 dec 2010 or somebody go die.
Posted: at 2-12-2010 10:55 AM (14 years ago) | Gistmaniac
- FinlandGuy at 2-12-2010 10:59 AM (14 years ago)
Quote from: Treasure2 on  1-12-2010 03:30 PM
ok, u sef no ready.

Treasure2  where you dey now,tell me where i go see you,i don ready ohhh.
Posted: at 2-12-2010 10:59 AM (14 years ago) | Gistmaniac
- terdue at 2-12-2010 11:04 AM (14 years ago)
this one na madness abi na love 4 money?
Posted: at 2-12-2010 11:04 AM (14 years ago) | Gistmaniac
- FinlandGuy at 2-12-2010 11:10 AM (14 years ago)

You see, i like Ghana girls for one thing they dey sermon courage well well and they get liver ,they dey behave like onyibo people.

If Ghana Girl love a guy,she will go straight to the guy and tell am say Guy i dey love you so much,i de trip for you teh teh,i dey gbadu your way long time,i wan make we dey parol and make we dey rapour dey run things together.

And if they want die for you,they will still come to the guy and tell him that,o boy i want die for you ohh because of the love i get for you.If no listen they will go to TV and announce am so that you will hear,after that they will go and commit suicide to prove their love for the guy.
Posted: at 2-12-2010 11:10 AM (14 years ago) | Gistmaniac
- abiolaaa02 at 2-12-2010 11:20 AM (14 years ago)
dis is a great problem 4 dis lady,she wants to marry b cos of money and popularity
Posted: at 2-12-2010 11:20 AM (14 years ago) | Newbie
- akossyy at 2-12-2010 11:21 AM (14 years ago)
Why would she after she might struggle with u to become where u are...any u men can be so heartless
Posted: at 2-12-2010 11:21 AM (14 years ago) | Upcoming
- sixtyhoneyy at 2-12-2010 11:24 AM (14 years ago)
@finlandguy pls my friend come and tell me more about you,
you don date ghana girl befor?
Posted: at 2-12-2010 11:24 AM (14 years ago) | Gistmaniac
- Priceless-jewel at 2-12-2010 11:26 AM (14 years ago)
sixty don dey colo  sha
Posted: at 2-12-2010 11:26 AM (14 years ago) | Gistmaniac
- Treasure2 at 2-12-2010 11:33 AM (14 years ago)
Quote from: Adikpe on  2-12-2010 10:03 AM
Quote from: Treasure2 on  1-12-2010 03:07 PM
Quote from: Adikpe on  1-12-2010 03:00 PM
NA BY FORCE TO MARRY. MAY SHE GO AHEAD AND COMMIT SUICIDE NA

AS HIM STILL DEY THINK, ME I DON READY, COME MAKE WE DO AM SHARPLY
BEFORE HIM FINISH THE THINKING. I DEY WAIT OO!

NA ME GO COME ABI NA U GO COME?

WHERE I GO COME MEET YOU NA?

FOR MY PAPA HOUSE.
Posted: at 2-12-2010 11:33 AM (14 years ago) | Hero
- Treasure2 at 2-12-2010 11:34 AM (14 years ago)
Quote from: FinlandGuy on  2-12-2010 10:43 AM

Abeg before him go finish in thinking i don ready,where i go meet you,i am catching my flight tomorrow to niaja where i come meet you please.Before him finish that thinking com ready we don already born one pikin. Tell me where i go see you abeg.

fOR MY PAPA HOUSE. I DEY FOR FOR U. lollll
Posted: at 2-12-2010 11:34 AM (14 years ago) | Hero
- Treasure2 at 2-12-2010 11:38 AM (14 years ago)
Quote from: FinlandGuy on  2-12-2010 10:59 AM
Quote from: Treasure2 on  1-12-2010 03:30 PM
ok, u sef no ready.

Treasure2  where you dey now,tell me where i go see you,i don ready ohhh.

I SAY I DEY MY PAPA HOUSE DEY WAIT. COME SHARP SHARP OOO. ME AND MY ASEOKE PPLE DON LINE-UP. lollll
Posted: at 2-12-2010 11:38 AM (14 years ago) | Hero
- Treasure2 at 2-12-2010 11:41 AM (14 years ago)
NA REAL WA FOR THIS LADY, SHE NO FIT DIE IN SILENT ANY MORE THAT IS WHY SHE CRIED OUT.

ABEG ANY BODY WEY LIKE HER SHOULD APPROACH HER FOR PEACE TO REIGN. Grin Grin Grin
Posted: at 2-12-2010 11:41 AM (14 years ago) | Hero
- FinlandGuy at 2-12-2010 11:42 AM (14 years ago)
Quote from: sixtyhoneyy on  2-12-2010 11:24 AM
@finlandguy pls my friend come and tell me more about you,
you don date ghana girl befor?

Sixtyhoneyy Yes naaaaaa.I don date one before for Italy.If Ghana like a guy,she approach the guy,if she want die for the guy,she will tell the guy she want die ohhh. Use Gyan own as example.
Posted: at 2-12-2010 11:42 AM (14 years ago) | Gistmaniac
1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 12