na ghana be una answer to the question
make una stand up and close una eyes
quick quick
dull students
na ghana be una answer to the question make una stand up and close una eyes quick quick dull students
we go raise our hands join am Reply![]() ![]() ![]()
rezi make only u do that one Replyjboy and orezo sit down
why na? na me know book pass b4 for oh. jboy and orezo especially jboy dey spy my work for class well well o Reply
ok Replyit almost a month and nobdy in this forum can tell me the answer to my simple questions the answer to the first one is HART the hart is boneless and has the ability to bump and full of vains the second one is .............................. that answer is 4 nxt week so my dear viewers and posters, keep trying, keep answering and keep posting. stay tuned, for the answer nxt week bt keep posting bye 4 nw love all
amici, wetin be HART? Reply
zzzzzzz.... Reply"Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest c
sorry Replyi meant HEART sillyjoker u no dey make mistake rezi it was a mistake heart is the answer to the first question
Re: LETS SEE WAT U GOT IN UR BRAINS Reply« posted : Yesterday at 11:15:06 PM » -------------------------------------------------------------------------------- ok it almost a month and nobdy in this forum can tell me the answer to my simple questions the answer to the first one is HEART the heart is boneless and has the ability to bump and full of vains the second one is .............................. that answer is 4 nxt week so my dear viewers and posters, keep trying, keep answering and keep posting. stay tuned, for the answer nxt week bt keep posting bye 4 nw love all rezi and co it was a mistake ooooooooooooooooh abeg make una no chop me raw
na nna sssssssaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Reply
ok! i gat the answer.......na wetin all girls like............penis!!!!!!!! Reply
na dis kind thing una dey like. lol Replyabeg answer the question if u sabi am this is meczy.u shd always expect the ....
make u self answer the question........................................ abi u no sabi am Reply
i get the thimg 4 hand Oo. Reply
wetin u get for hand? Replyuna self, i don dey fear
shey make i talk am? Reply
if u know am Reply
Na wa oh dis question get as e be, but make i try sha. ReplyIs between proboscis or stylet of a mosquitoe. ...everywhere i go they keep saying i'm Unique, well that's because my swag defines me.
Quote from: baloo on 21-12-2008 10:29 PM shey make i talk am? na today dem ask the question?
na today e just see am now Reply