![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest c
Make una no spoil me o................ Reply
lol Reply
nice one, though i dont read it, mak den no spoil me Reply
i dint c nuffin Reply
lol...one heck of a poem.... ReplyNever hold a grudge against me cos while u re wasting ur time doin that, I wil be out dancin ma ass off!!!...so save ur grudges for pple that care... ![]()
una welcome ooooooo Reply
jboy doo Replyabeg how we go take publish dis ur peom, bcos i understand say e go move for market well well i go be ur marketer but no finish all for here make them no pirate am oh
make una call me.. I get shop for alaba wey una fit use Reply
abeg segxi stay aside you hear bcos i no trust you, Replyu be Judahs De Alaba, u fit sell me and jboy join the product. abeg stay oh, no come
why na, I one make u na market am..make un a just type am and print am,send everything to me make I help u sell am Reply
ooooooooooooooohhh this is 2 long now, ReplyBut when u complete the full version for publishing u fit send am 2 me for proof reading, but send it as mail oo cos i don't trust all these guys for here, they are mostly prirates
Na wao! Who told u that sex is a sin? Reply
passing Reply
where to na Reply
d thing long die. Reply
jboy4shezo, abeg summarize Reply
do u really mean it when u say ur in wrong way? Reply
@poster Replyu need prayer