Sophie am not talking u, and I expect u to know, Na dat Gigolo friend of yours I mean
Quote from: sophiebaby on 4-01-2012 11:31 AM who ask question hia kwanu? abi na d mumu wey no sabi weda question dey or not Sophie am not talking u, and I expect u to know, Na dat Gigolo friend of yours I mean
@Hitdemup Replyi dnt abuse...its 4 kids aight? moreso i asked na who be dis? nw i knw u dnt knw who u r...so go find urself an ID n get back to work! ![]() ![]() ![]() ![]()
i know wicked girls would wanna enjoy themselves feeling like a man for the whole 24 hours Reply
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :*
if na you....i know say guys ass don suffer cos na lifetime opportunity be that......hahahaha Reply
i no c am Reply
i pray say you nor see am o.....na ur ass i dey even refer to indirectly wallas....lol Reply
Chai! Ashawo don cost they don remove sex subsidy. Konj4 go kill people ooo lol Reply
hahahaaa.....where you dey cos that one na improvement for okpo centre o Reply
![]() Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :*
Quote from: moneyinbrakemi on 4-01-2012 12:18 PM i pray say you nor see am o.....na ur ass i dey even refer to indirectly wallas....lol d hole wey i get na ONLY 4 SHIT!U FEEL ME? YEYE ![]()
who wan pay TP still pay anoda money 4 fcuk? Replyna madness?
hahahaaa....bad guy,i feel you die Replyi go tell my sophiebaby make keep away if her request to be a man for one day is granted......lol
who wan use iron 4 iron? Reply![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: wallas on 4-01-2012 12:42 PM who wan pay TP still pay anoda money 4 fcuk? na madness? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :*
I will turn it to biro and write with it Reply
Quote from: Idbabe on 4-01-2012 01:17 PM I will turn it to biro and write with it ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :*
Ah problem go dey ooo na kwatakirikwa. Reply
Quote from: sophiebaby on 4-01-2012 01:36 PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()