chimax33 at 13-03-2012 05:24 PM (12 years ago) (m) .I M A GHANIAN BUT I LUV IGBOS BECAUSE THEY MADE ME WHT I AM TODAY.. my ghanian friend not only you igbos made what they are today ok..go to all northern states in nigeria any state you saw igbo people within some years igbos will develop that state i remember while i am in suleja then..IGBOS ARE UNREJECTABLE MATERIA ACROSS THE WORLD...SO UR WELLCOME TO UR WORLD OF NDIGBO KWANU... GO AUSTRIA, ITALY, HOLLAND, EDO PEOPLE ARE MAIN DRUG BARONS N ADDICTS..AND SHOW BIZ..THAT NOT MY POINT HERE EDO DELTA IGBOS NO DIFFERENCE NA THE SAME WATER DE BOIL IN SAME POT...WE KNOW EACH OTHER WELL SO EDOMAN N WOMAN DON'T EVEN SAY A WORD AGAIN IGBOMAN OR WOMAN HERE,,OK
Posted: at 13-03-2012 05:24 PM (12 years ago) | Gistmaniac | |
omoye27 at 13-03-2012 05:24 PM (12 years ago) (f) Biafrans die like your ojukwu the hairy monkey! Posted: at 13-03-2012 05:24 PM (12 years ago) | Upcoming | |
HOPEA23 at 13-03-2012 05:25 PM (12 years ago) (f) see this dick sucking p**sy idiot smelling various, na who marry you for that side, na the person wey you go soon kill carry him properties discharge, see as you just dey naked ur self everywhere dey try to tempt men make dem come collect the share of the various wey you carry for that your old stinky p**sy wey you don carry chemical wash sote the p**sy don dey slack, people wey get mouth dey talk this stinky Edo smelling girls dey open her mouth talk.....just go find somewhere die because pple lyke u no dey this world again.
see this hegoat won show heself..hahah lmao bush man..
LOVE COMES TO THOSE WHO BELIEVE IN IT...LET TALK ABOUT LOVE. Posted: at 13-03-2012 05:25 PM (12 years ago) | Addicted Hero | |
u have fel up Biafran Posted: at 13-03-2012 05:26 PM (12 years ago) | Upcoming | |
HOPEA23 at 13-03-2012 05:27 PM (12 years ago) (f) .I M A GHANIAN BUT I LUV IGBOS BECAUSE THEY MADE ME WHT I AM TODAY.. my ghanian friend not only you igbos made what they are today ok..go to all northern states in nigeria any state you saw igbo people within some years igbos will develop that state i remember while i am in suleja then..IGBOS ARE UNREJECTABLE MATERIA ACROSS THE WORLD...SO UR WELLCOME TO UR WORLD OF NDIGBO KWANU...
GO AUSTRIA, ITALY, HOLLAND, EDO PEOPLE ARE MAIN DRUG BARONS N ADDICTS..AND SHOW BIZ..THAT NOT MY POINT HERE EDO DELTA IGBOS NO DIFFERENCE NA THE SAME WATER DE BOIL IN SAME POT...WE KNOW EACH OTHER WELL SO EDOMAN N WOMAN DON'T EVEN SAY A WORD AGAIN IGBOMAN OR WOMAN HERE,,OK
who is this monkey?
LOVE COMES TO THOSE WHO BELIEVE IN IT...LET TALK ABOUT LOVE. Posted: at 13-03-2012 05:27 PM (12 years ago) | Addicted Hero | |
Everton at 13-03-2012 05:28 PM (12 years ago) (m) ASHAWO ADORO LIKE YOU.even proud of selling ur body penny-penny. ur time is comin to an end soon.and u will die while sucking dick do you know who ur parent´s is adopted ashawo edo Posted: at 13-03-2012 05:28 PM (12 years ago) | Upcoming | |
no no and no..don't say that..EDO hate killings and edos don't like it with the ways boko harems are killing dem...nah nah nah..edo IS WHERE HOSPITALITY COME FROM NA..THAT IS WHY THEY CAN STAY IN EDO LAND..edos we are to kind.
HAVE YOU FINISHED PAYING YOUR MADAM, COM I WILL HELP YOU I KNOW THIS IS WHY YOUR LOOKING FOR IGBO MAN TO HELP YOU, BINGO Posted: at 13-03-2012 05:28 PM (12 years ago) | Gistmaniac | |
Everton at 13-03-2012 05:29 PM (12 years ago) (m) t hat person you called monkey might gave you 60cent to suck his dick adoro italy u will remain unmarried and adoro till. Posted: at 13-03-2012 05:29 PM (12 years ago) | Upcoming | |
omoye27 at 13-03-2012 05:29 PM (12 years ago) (f) Idiot you wish and igbo man using fake I'd!drug dealers igbos!ewu biafrans! Posted: at 13-03-2012 05:29 PM (12 years ago) | Upcoming | |
HOPEA23 at 13-03-2012 05:30 PM (12 years ago) (f) ASHAWO ADORO LIKE YOU.even proud of selling ur body penny-penny. ur time is comin to an end soon.and u will die while sucking dick do you know who ur parent´s is adopted ashawo edo
hahaha you don wash your white woman under wears finish? you have berra go and do the nigger or else you won't get your papers
LOVE COMES TO THOSE WHO BELIEVE IN IT...LET TALK ABOUT LOVE. Posted: at 13-03-2012 05:30 PM (12 years ago) | Addicted Hero | |
zuby4life at 13-03-2012 05:31 PM (12 years ago) (m) no no and no..don't say that..EDO hate killings and edos don't like it with the ways boko harems are killing dem...nah nah nah..edo IS WHERE HOSPITALITY COME FROM NA..THAT IS WHY THEY CAN STAY IN EDO LAND..edos we are to kind.
u wan denial her wot u ppl are killer , ashawo Posted: at 13-03-2012 05:31 PM (12 years ago) | Upcoming | |
IF NOT BRAVE IGBOS,,,, by now there is nothing like Edo Posted: at 13-03-2012 05:32 PM (12 years ago) | Gistmaniac | |
HOPEA23 at 13-03-2012 05:33 PM (12 years ago) (f) HAVE YOU FINISHED PAYING YOUR MADAM, COM I WILL HELP YOU I KNOW THIS IS WHY YOUR LOOKING FOR IGBO MAN TO HELP YOU, BINGO
even though sa i be ashawo and i own madam or whatever you callied it..i won't in anyway beg igbo man for money...that blood money..God forbid bad thing oo
LOVE COMES TO THOSE WHO BELIEVE IN IT...LET TALK ABOUT LOVE. Posted: at 13-03-2012 05:33 PM (12 years ago) | Addicted Hero | |
Everton at 13-03-2012 05:34 PM (12 years ago) (m) HAHAHAHAHAHAHA: washing my girl friend pant is much better then suckin dick for 60 cent shameless ashawo u will remain adoro.and to remind you.have u paid ur big madam this month cos is also 13th of march or else u will be mad hahahahaha how much remain self.?? Posted: at 13-03-2012 05:34 PM (12 years ago) | Upcoming | |
hahaha you don wash your white woman under wears finish? you have berra go and do the nigger or else you won't get your papers
Like i told you, NO HUSBAND EVEN IF IS MAD MAN, and NO BOBY FOR YOU, GO AND HANG YOURSELF FEMEL ARMROBBER Posted: at 13-03-2012 05:36 PM (12 years ago) | Gistmaniac | |
Everton at 13-03-2012 05:36 PM (12 years ago) (m) better go now to the street cos is gettin dark. how many abortion have you made....all those innocent kids u killed will judge you Posted: at 13-03-2012 05:36 PM (12 years ago) | Upcoming | |
HOPEA23 at 13-03-2012 05:37 PM (12 years ago) (f) As 4 u, igbo no be una class at all we no dey even see una because una no even follow, we get beta records 4 anywhere in the world because people are always proud of us, we are talented and blessed, we don't fcuk like you people and spreed bastards everywhere in the world,Edo no dey carry last for watin when i asked but i come realized say na for bad thing Edo no dey carry last, instead shame wey supposed catch them come dey catch me, make una try carry first for better thing no be bad thing, no body wey no bad but all over una bad, i sure say if you don marry by now you go don kill ur husband or if you single you go don born bastard keep for your mama, if na girl you born train her to be a prostitute, if na man train him to be an arm robber , sample your p**sy make we see if you never use alum wash am finish.. fake humans.
hahaha fear nor dey catch you..you dey mad abi na the drinks wa you drunk dey catch..how edos go bring demselves ...so low to be on the same level with igbo pple..you got to be out of your goddamn mind.
LOVE COMES TO THOSE WHO BELIEVE IN IT...LET TALK ABOUT LOVE. Posted: at 13-03-2012 05:37 PM (12 years ago) | Addicted Hero | |
As 4 u, igbo no be una class at all we no dey even see una because una no even follow, we get beta records 4 anywhere in the world because people are always proud of us, we are talented and blessed, we don't fcuk like you people and spreed bastards everywhere in the world,Edo no dey carry last for watin when i asked but i come realized say na for bad thing Edo no dey carry last, instead shame wey supposed catch them come dey catch me, make una try carry first for better thing no be bad thing, no body wey no bad but all over una bad, i sure say if you don marry by now you go don kill ur husband or if you single you go don born bastard keep for your mama, if na girl you born train her to be a prostitute, if na man train him to be an arm robber , sample your p**sy make we see if you never use alum wash am finish.. fake humans.
WHO IS THIS HIGH WAY ARMROBBER, MAY THUNDER STRIK YOU DOWN, LAZY FOOL Posted: at 13-03-2012 05:39 PM (12 years ago) | Gistmaniac | |
HOPEA23 at 13-03-2012 05:40 PM (12 years ago) (f) HAHAHAHAHAHAHA: washing my girl friend pant is much better then suckin dick for 60 cent shameless ashawo u will remain adoro.and to remind you.have u paid ur big madam this month cos is also 13th of march or else u will be mad hahahahaha how much remain self.?? hahahha useless fool..make sure you dey service her well or else ///she nor go gree give you papers...na nigeria you wo go see yourself.
LOVE COMES TO THOSE WHO BELIEVE IN IT...LET TALK ABOUT LOVE. Posted: at 13-03-2012 05:40 PM (12 years ago) | Addicted Hero | |
@ Everton so you dey wash your woman panties i c Posted: at 13-03-2012 05:41 PM (12 years ago) | Upcoming | |