Na only this one u hear now na small. Ok Listen make i tell you.
As you dey now,i no go see you and change. You be my personal person,My love,My babe,My Tom Tom.
If you be land,You dey for better site,
If you be flight,i no go enter you local na international i go dey fly you.
If you be house na upstairs you be no be downstairs.
If you be school,na Cambridge,Oxford University u be no be university of Meduguiri
If you cloth,na up and down i go wear you no be only up or down.
If you be feast,na 14th Feb i go celebrate you.
If you be president na obama,President of USA i go dey call you not Asif Ali Zardari Pakistan President.
If you be Queen na Elizabeth i go call you.
If you be music,Na Akon,Sean Paul,Lopez,T Pain,Rhianna etc i go dey play you and no be ilai la la i lai la.
As you dey now,You follow for promo, Iso na ihe ana aru, and u bi my love till tomorrow and i go dey love u like say tomorrow no dey.Nothing dey happen.
So u no need to change anything my baby.You be confirmation confirmento!
Honestly i thought i wasn't going to laugh but the two of una
No go kill me wit laugh make una enjoy una love well.well
Posted: at 25-03-2012 07:39 AM (13 years ago) | Gistmaniac |