If Plastic Surgery Becomes Very Cheap, Will U Fix Something In Ur Body? (Page 11)

Date: 23-03-2012 11:35 am (12 years ago) | Author: Groove Rocker
1 ... 8 9 10 [11] 12 13 14 ... 22
- JBoyEscalante at 24-03-2012 10:43 PM (12 years ago)
Nothing do me  Wink
Posted: at 24-03-2012 10:43 PM (12 years ago) | Upcoming
- GOLDENMEDAH at 24-03-2012 10:44 PM (12 years ago)
i no fit, na wman go dey past..
Posted: at 24-03-2012 10:44 PM (12 years ago) | Gistmaniac
- otagermo at 24-03-2012 10:51 PM (12 years ago)
I GO KUKUMA CHANGE MA DICK COLOUR TO GOLDEN.....AND THE CAP.....SILVER.............
Posted: at 24-03-2012 10:51 PM (12 years ago) | Gistmaniac
- Afroman360 at 25-03-2012 01:09 AM (12 years ago)
Well i believe this topic is for the ladies well i know that they will like to build there ass Bigg , and their bobby  and finally they will like their nose to long like cattoon too. lol  Cheesy Cheesy Cheesy
Posted: at 25-03-2012 01:09 AM (12 years ago) | Newbie
- FinlandGuy at 25-03-2012 01:31 AM (12 years ago)
Quote from: Ola_007 on 23-03-2012 01:04 PM
The author said if u have the money.money can make u do anything.its not about how u are created but how confortable u are. Why dont u tell the joint twince to stay the way they are created.
As for me i would like to change my nose bcos its too flat,then reduce my tommy.then do some air growth implant.correct my growing b00bs and make sure i get my abs,get my ass in shape,reduce facial wrinkle,my ears too bcos its too flappy.adjust my pipe bcos its too fat and my size is scarce,them my lips to make them more kissable,etc and most importantly i wana bleech.yes

hahahahahahhaa Wahala dey,bros you try at least you talk ur own hoha. I cut cap for you.
Posted: at 25-03-2012 01:31 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- FinlandGuy at 25-03-2012 01:32 AM (12 years ago)
Woman Forum
Posted: at 25-03-2012 01:32 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- open_reality at 25-03-2012 01:42 AM (12 years ago)
Quote from: FinlandGuy on 25-03-2012 01:32 AM
Woman Forum

Fifi wetin u wan make i change for you? Wink Wink Wink Wink Kiss Kiss Kiss Kiss

Posted: at 25-03-2012 01:42 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- FinlandGuy at 25-03-2012 01:47 AM (12 years ago)
Quote from: open_reality on 25-03-2012 01:42 AM

Na u get my body na.So is there anything to change?
Posted: at 25-03-2012 01:47 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- FinlandGuy at 25-03-2012 01:51 AM (12 years ago)

My love,please do not change a pin from your body.I love you the way u are,i never see anything wey spoil for your body naa.You be confirm Tampico,Orji Ugo kara aka.My Choko Millo, Tear Nylon wey they never touch.Mint,heavenly + wonderfully made by God. You no know say u follow for promo? I love you everyday baby
Posted: at 25-03-2012 01:51 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- open_reality at 25-03-2012 01:55 AM (12 years ago)
Quote from: FinlandGuy on 25-03-2012 01:51 AM

My love,please do not change a pin from your body.I love you the way u are,i never see anything wey spoil for your body naa.You be confirm Tampico,Orji Ugo kara aka.My Choko Millo, Tear Nylon wey they never touch.Mint,heavenly + wonderfully made by God. You no know say u follow for promo? I love you everyday baby

Aww..............fifi nkem, all this ur words dey scatter my dada ooo. infact e get as my body dey do me now. Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss
My yori yori.

Posted: at 25-03-2012 01:55 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- FinlandGuy at 25-03-2012 01:59 AM (12 years ago)

No change anything my love,i do dey complain.Ur front side dey kamkpe,ur booby stand gidigbam like standing mirrow,ur bakasi dey full ground.Your face na spotless,shape coca kola,with open teeth,so everything na correctini.No change any thing we no need am My love.
Posted: at 25-03-2012 01:59 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- Confirose at 25-03-2012 02:09 AM (12 years ago)
i would change nothing
Posted: at 25-03-2012 02:09 AM (12 years ago) | Upcoming
- 4u2menadade at 25-03-2012 02:21 AM (12 years ago)
Quote from: sophiebaby on 23-03-2012 11:51 AM
I Love the way i was created by God.. I am Wonderfully Made
Posted: at 25-03-2012 02:21 AM (12 years ago) | Newbie
- FinlandGuy at 25-03-2012 02:22 AM (12 years ago)
Quote from: open_reality on 25-03-2012 01:55 AM
Aww..............fifi nkem, all this ur words dey scatter my dada ooo. infact e get as my body dey do me now. Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss
My yori yori.

Na only this one u hear now na small. Ok Listen make i tell you.

As you dey now,i no go see you and change. You be my personal person,My love,My babe,My Tom Tom.

If you be land,You dey for better site,

If you be flight,i no go enter you local na international i go dey fly you.

If you be house na upstairs you be no be downstairs.

If you be school,na Cambridge,Oxford  University u be no be  university of Meduguiri

If you cloth,na up and down i go wear you no be only up or down.

If you be feast,na 14th Feb i go celebrate you.

If you be president na obama,President of USA  i go dey call you not Asif Ali Zardari Pakistan President.

If you be Queen na Elizabeth i go call you.

If you be music,Na Akon,Sean Paul,Lopez,T Pain,Rhianna etc i go dey play you and no be ilai la la i lai la.

As you dey now,You follow for promo, Iso na ihe ana aru, and u bi my love till tomorrow and i go dey love u like say tomorrow no dey.Nothing dey happen.

So u no need to change anything my baby.You be confirmation confirmento!

Posted: at 25-03-2012 02:22 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- open_reality at 25-03-2012 02:26 AM (12 years ago)
Quote from: FinlandGuy on 25-03-2012 02:22 AM
Na only this one u hear now na small. Ok Listen make i tell you.

As you dey now,i no go see you and change. You be my personal person,My love,My babe,My Tom Tom.

If you be land,You dey for better site,

If you be flight,i no go enter you local na international i go dey fly you.

If you be house na upstairs you be no be downstairs.

If you be school,na Cambridge,Oxford  University u be no be  university of Meduguiri

If you cloth,na up and down i go wear you no be only up or down.

If you be feast,na 14th Feb i go celebrate you.

If you be president na obama,President of USA  i go dey call you not Asif Ali Zardari Pakistan President.

If you be Queen na Elizabeth i go call you.

If you be music,Na Akon,Sean Paul,Lopez,T Pain,Rhianna etc i go dey play you and no be ilai la la i lai la.

As you dey now,You follow for promo, Iso na ihe ana aru, and u bi my love till tomorrow and i go dey love u like say tomorrow no dey.Nothing dey happen.

So u no need to change anything my baby.You be confirmation confirmento!

Ooooh  fifi, u don finish me here oooooo . All my body just dey sweet me like periwinko. Na ur picture i go carry do pillow today.  Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss

Posted: at 25-03-2012 02:26 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- FinlandGuy at 25-03-2012 02:47 AM (12 years ago)

Quote from: open_reality on 25-03-2012 01:55 AM
My yori yori.

Quote from: open_reality on 25-03-2012 02:26 AM
Ooooh  fifi, u don finish me here oooooo . All my body just dey sweet me like periwinko. Na ur picture i go carry do pillow today.  Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss

ok You no know before,ur picture na my screen saver since.i dey come ur house tomorrow make i come hold you small,i don dey feel you teh teh,MY Sugarcane just dey sweet me like Sugar.E get as e dey do me self.I dey come pick u tomorrow make we flex small. Some pple no wan see us together na but it doesn' matter shaa
Posted: at 25-03-2012 02:47 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- kinkyebony at 25-03-2012 03:16 AM (12 years ago)
Quote from: ajanni on 23-03-2012 07:06 PM
GOD had created me in the perfect shape in the first instance,
Hahähahähahä. läf wan rape me ooh. E-wöo: Nekwänü Ajanni äfor-nsi ooh, äkpäkwürü-nämah; D urgliest idiot, & shapeless  AMOEBA, so u cöm 2 talk yö own where normal ppl are talking??  Abomination in highest xhibition. Ma eyes hav seen ma ears witout mirrow ooh. U'll c'mit suicide if u really knw hw yüä. Chai!!! Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Posted: at 25-03-2012 03:16 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- deboalabi262 at 25-03-2012 03:38 AM (12 years ago)
I would change nothing...

Posted: at 25-03-2012 03:38 AM (12 years ago) | Hero
- kinkyebony at 25-03-2012 03:51 AM (12 years ago)
Quote from: victoriousboy on 24-03-2012 12:55 AM
YES I GO LIKE TO REDUCE MY (p*n**s) BECAUSE IS TOO BIG TO THE EXTEND THAT BABES TAKE RUN WHEN THEY FIRST SEE IT
Dät is no problem according 2 Dr, & diä's noway u cn reduce it. Go & buy lubricant-gel 4rm any sex-shop, u'll enjoy it Shocked Shocked Shocked Huh? Huh? Huh? Shocked Shocked Shocked
Posted: at 25-03-2012 03:51 AM (12 years ago) | Gistmaniac
- Shydaimma at 25-03-2012 04:40 AM (12 years ago)
i like myself n i like de way i look
i dey good like dis

Posted: at 25-03-2012 04:40 AM (12 years ago) | Hero
1 ... 8 9 10 [11] 12 13 14 ... 22