Quote from: Treasure2 on 23-04-2012 09:16 AM Na small children i go send after you if you no comot for WILAT side bc i will not allow you to mess around her. she is my baby ,,i no go mess around her ,,my yori yori for that matter,,please no send does children ooo..i no sabi fight,,,,please call the chiidren back oooo.no send them oooo..
wow this lady don catch this guy before this guy reach 30 years him mouth don get mucur becos him must do the woman aghale hahaha unto heading tinzs Reply
no nontin,notin do u guy Reply
Quote from: dickman2 on 23-04-2012 09:31 AM she is my baby ,,i no go mess around her ,,my yori yori for that matter,,please no send does children ooo..i no sabi fight,,,,please call the chiidren back oooo.no send them oooo.. Just stay away and return to where you were b4.
Quote from: dickman2 on 23-04-2012 09:24 AM why be say any woman i put my hand,u ajanni dey run follow..just live my baby alone this time oooo,,u no know say na my love be that ,,why u want kiss her ,,,just take your time oooo,,if u want fight,,and no kiss her again.. But na he dey before you, abi na come and carry all you be? Stay away, don't say i did not warn you.
Quote from: Treasure2 on 23-04-2012 09:37 AM Just stay away and return to where you were b4. make i stay away from my baby,,that one no go happen ooo,make ajanni stay away from her ,,
Quote from: Treasure2 on 23-04-2012 09:10 AM Oremi, feel free my dear, You knw say na 4 he need, so join the club. Oh dearie,u are too good to be true,u mean u accept others to fall in, God bless u...but me na ur friend so I no go stab u for back and I must deal with anybody wey wan join u. Na only u get him henceforth. Carry go ![]() i love me
Na dis on dey reign now? Na wa Reply
Quote from: dickman2 on 23-04-2012 09:17 AM good morning ,,,,,na one be my baby ooooo But dicky na true o,abeg you know say me dey gentle,I no fit fight,wetin go happen to VERAH,no be she be ur b4 b4 yori yori ![]() i love me
Quote from: Treasure2 on 23-04-2012 09:12 AM Na how many be your baby? Hope you no go go on CNN to say he dey toast again your Hyena again. Hiss I just dey remember now say dicky get babe true true oooo, so all the yori yori na lie ![]() ![]() ![]() i love me
Quote from: wilat on 23-04-2012 09:57 AM But d*1*cky na true o,abeg you know say me dey gentle,I no fit fight,wetin go happen to VERAH,no be she be ur b4 b4 yori yori dont worry ,,i go handle that side... ![]()
ozo kwa... na wah ooo. enjoy her money abeg Reply
Quote from: wilat on 23-04-2012 09:54 AM Oh dearie,u are too good to be true,u mean u accept others to fall in, God bless u...but me na ur friend so I no go stab u for back and I must deal with anybody wey wan join u. Na only u get him henceforth. Carry go House no go sweet if only me get him, pls join me so that we can be happy together. How are you sweetie? ![]()
Quote from: amansu on 23-04-2012 05:41 AM Young boys abusing their bodies just 4 money WHO IS THIS UGLY MOTHERfcukERS HATERS BLACK ASSHOLE BITCH AGAIN ..DIE YOUNG MOTHERfcukERS AMASU
Quote from: wilat on 23-04-2012 09:57 AM But d*1*cky na true o,abeg you know say me dey gentle,I no fit fight,wetin go happen to VERAH,no be she be ur b4 b4 yori yori verah na good girl ,,she no go fight u..no worry,, ![]()
Quote from: M1a2t3t4J5 on 23-04-2012 10:04 AM ozo kwa... na wah ooo. enjoy her money abeg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()