Quote from: dinho4lyf on 16-12-2008 06:41 PM na after wetin dis one dey talk
Quote from: Kennycynth on 16-12-2008 05:30 PM Pires i fit pardon you bcos you resemble woman, just show me ur full pix make i see whether your body dey flexible then i go know whether to consider you or not kai, when i read d 1 sentence my mind drink malt, 2nd sentence "you resemble woman" anyway i no vex, i go send u my full pix. Make i wear handless top 4d pix? ...everywhere i go they keep saying i'm Unique, well that's because my swag defines me.
just tie only wrapper 4 waist Reply
Quote from: Kennycynth on 17-12-2008 02:40 PM just tie only wrapper 4 waist lol, only wrapper 4 waist? Na s0 i go dress come d party too? ...everywhere i go they keep saying i'm Unique, well that's because my swag defines me.
you no serious oh, Replyok no wear anything, just wake come like dat
na naked people party una wan do for christmas? baba GOD dey see una ohhhhhhh Reply
rezi na you get ur mouth, you wear cloth as you sitdown there Replyna so you sitdown open yansh for computer
Quote from: Kennycynth on 17-12-2008 04:22 PM you no serious oh, mogbe oh, u 4get say na only me in mist of many babes? ok no wear anything, just wake come like dat ...everywhere i go they keep saying i'm Unique, well that's because my swag defines me.
kenny baby cend me ur number make i teek call you so that i go no the plans 4 the celebrations Reply
Quote from: HOCKIESS on 17-12-2008 09:47 PM kenny baby cend me ur number make i teek call you so that i go no the plans 4 the celebrations oh boy, how i go take send u my number you still dey small for that kind party, the party na for Adult no be 4 small boys dont worry, if i wan celebrate my son birthday next month you come, ok.
Quote from: Kennycynth on 18-12-2008 04:18 PM Quote from: HOCKIESS on 17-12-2008 09:47 PM kenny baby cend me ur number make i teek call you so that i go no the plans 4 the celebrations oh boy, how i go take send u my number you still dey small for that kind party, the party na for Adult no be 4 small boys dont worry, if i wan celebrate my son birthday next month you come, ok. ![]() ...everywhere i go they keep saying i'm Unique, well that's because my swag defines me.
ok Hockies time don reach for my son birthday, na next week Replyyou fit come
na whaoo 4 u oooooooo Reply
Quote from: Kennycynth on 18-12-2008 04:18 PM Quote from: HOCKIESS on 17-12-2008 09:47 PM kenny baby cend me ur number make i teek call you so that i go no the plans 4 the celebrations oh boy, how i go take send u my number you still dey small for that kind party, the party na for Adult no be 4 small boys dont worry, if i wan celebrate my son birthday next month you come, ok. hehe! u mean say Hockies small for emm... emm... for age? ![]() ![]()
i don show!!! christmas never finish for una area? Reply
lol, una want host any party dis time? Reply...everywhere i go they keep saying i'm Unique, well that's because my swag defines me.
Big up Kenny...one love. ReplyBut na wa o! Grin don bcome star overnight, just bcos im quit... wonders will nefer sieze. "Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest c
na so.... e dey be na ......u too quit......and see na the samething go happen tooo Reply
Quote from: rezimero on 10-01-2009 10:33 AM i don show!!! christmas never finish for una area? dis time around, na my Son Birthday
Presidency Reacts to Coalition of Atiku, Obi, ElRufai, Calls Them 'Tinubu Haters'
VIDEO; 'No Man Can Say No To Me Despite My Big Stomach' - Nigerian Lady Boast
Outrage Erupts in Village After Brother Impregnates Younger Sister (Video)
BREAKING: NJC Reacts To Report Of Nnamdi Kanu’s Release, Return To Kenya
Update! Father Of NYSC Member Who Criticized Tinubu Died Protesting Against Govt Demolition
Peter Obi Condemns Intimidation of NYSC Member Who Criticized Tinubu, Calls For Her Protection
State Of Emergency; Peter Obi Condemns Fubara’s Suspension, Calls It Unconstitutional
Presidency Lashes Out At Atiku For Defending NYSC Member Who Talked Down on Tinubu
Watch As Super Eagles Players Celebrate Win Over Rwanda In Dressing Room (Video)
Singer, Orezi Recalls How Abuja Woman Gave Him N30m For Satisfying Her In Bed