wat are u doing on this page?
Quote from: jeffrey4u on 14-07-2011 01:22 AM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wat are u doing on this page? The price of life is not for starters but for finishers".
Quote from: stephen153 on 14-07-2011 11:15 AM Quote from: aburodebby on 14-07-2011 10:56 AM Who own this woman na me own amany problem?? u fit own me? The price of life is not for starters but for finishers".
Quote from: stephen153 on 14-07-2011 11:43 AM Quote from: bibismall on 14-07-2011 11:25 AM Quote from: Skypon2002 on 13-07-2011 10:21 PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u don make me scratch my screen now! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u better com carry am give engineer to change am ooooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u for ask people wen sabi am make them teach. ask stephen wen know everytin(ITK) come ooo who give u authority to dash me title huh which one come be this (I 2know) wey u gimme ? na ur new name be dat. U know say na u dey know everytin for naijapals. i.e pb4 The price of life is not for starters but for finishers".
Quote from: stephen153 on 14-07-2011 12:05 PM Quote from: bibismall on 14-07-2011 11:50 AM Quote from: stephen153 on 14-07-2011 11:15 AM Quote from: aburodebby on 14-07-2011 10:56 AM Who own this woman na me own amany problem?? u fit own me? na woman u be naa dont let my profile pic annd status fool u! The price of life is not for starters but for finishers".
Quote from: stephen153 on 14-07-2011 12:14 PM Quote from: bibismall on 14-07-2011 12:11 PM Quote from: stephen153 on 14-07-2011 12:05 PM Quote from: bibismall on 14-07-2011 11:50 AM Quote from: stephen153 on 14-07-2011 11:15 AM Quote from: aburodebby on 14-07-2011 10:56 AM Who own this woman na me own amany problem?? u fit own me? na woman u be naa dont let my profile pic annd status fool u! are u trying to say that u are the rabbit i see now in ya profile pic ![]() ![]() ![]() ![]() na bcos of u i bring dis gun comot, ur mouth don dey too run The price of life is not for starters but for finishers".
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: stephen153 on 14-07-2011 12:25 PM Quote from: bibismall on 14-07-2011 12:23 PM Quote from: stephen153 on 14-07-2011 12:14 PM Quote from: bibismall on 14-07-2011 12:11 PM Quote from: stephen153 on 14-07-2011 12:05 PM Quote from: bibismall on 14-07-2011 11:50 AM Quote from: stephen153 on 14-07-2011 11:15 AM Quote from: aburodebby on 14-07-2011 10:56 AM Who own this woman na me own amany problem?? u fit own me? na woman u be naa dont let my profile pic annd status fool u! are u trying to say that u are the rabbit i see now in ya profile pic ![]() ![]() ![]() ![]() na bcos of u i bring dis gun comot, ur mouth don dey too run oya now shoot me make i feel ya gun or else i go shoot u my own and my own dey create life chai! see this pikin! The price of life is not for starters but for finishers".
pb4..next plzzzzzzzzz Reply![]() ![]()
who be ram? Reply
Weting una dey sef? Reply
I don scratch so where my prize ni? ReplyI bet u, when u wan chop cake, na then u go knw say oven dey.
wait still scratching pls Reply
Quote from: open_reality on 14-07-2011 01:17 AM na boko haram head nai i win ooo. Na good news be dis abi na bad news? are u INI EDO OR MERCY JOHNSON SISTER? COS NA DEM DEY SHOWCASE THEM BOBBY ![]()
Quote from: stephen153 on 14-07-2011 02:59 PM see ram here haaaaa...na ram b dat? ![]()
Quote from: kasiemobi on 13-07-2011 09:42 PM The rate this guys dey take escape nowadays dey baffle me. Abi govt no know wetin to do? Gbam! u get am..na the kind test wey dem dey do for that side na hin she bring come naijapals to identify her co member and dey don show no be small.
Quote from: jossy4reall on 14-07-2011 09:21 AM scratchers I dey hail una,,,,,,,,,,very soon una go scratch una brain put ![]() i don dey tell them since oooo Am absolutely so made of what i cannot actually decode
Quote from: stephen153 on 14-07-2011 11:15 AM Quote from: aburodebby on 14-07-2011 10:56 AM Who own this woman na me own amany problem?? na u born am? Am absolutely so made of what i cannot actually decode
Quote from: bibismall on 14-07-2011 11:25 AM Quote from: Skypon2002 on 13-07-2011 10:21 PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u don make me scratch my screen now! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u better com carry am give engineer to change am ooooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u for ask people wen sabi am make them teach. ask stephen wen know everytin(ITK) just com carry my monitor go engineer oooo ![]() ![]() Am absolutely so made of what i cannot actually decode
Quote from: bibismall on 14-07-2011 11:57 AM Quote from: stephen153 on 14-07-2011 11:43 AM Quote from: bibismall on 14-07-2011 11:25 AM Quote from: Skypon2002 on 13-07-2011 10:21 PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u don make me scratch my screen now! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u better com carry am give engineer to change am ooooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u for ask people wen sabi am make them teach. ask stephen wen know everytin(ITK) come ooo who give u authority to dash me title huh which one come be this (I 2know) wey u gimme ? na ur new name be dat. U know say na u dey know everytin for naijapals. i.e pb4 them don even post stephen b4 for here ![]() ![]() Am absolutely so made of what i cannot actually decode
Quote from: stephen153 on 14-07-2011 02:59 PM see ram here ![]() those ram resemble u ooooo ![]() ![]() Am absolutely so made of what i cannot actually decode
Contoversial Activist, VeryDarkMan Released After Five Days In EFCC Custody
Manchester United v Ath Club: UEFA Europa League Semi-Final Match,Team News,Goal Scorers&Stats