idiot wey no get papa.......u no knw say na BASTARD u be......., and ur mama na AIDS carrier.........,u dey open ur stinking mouth dey talk
Quote from: wakawaka247 on 4-05-2012 12:58 AM and you really get high level of creaze mentality , you papa and all your familly na moron anyway i no blem you , you are born like this fool idiot wey no get papa.......u no knw say na BASTARD u be......., and ur mama na AIDS carrier.........,u dey open ur stinking mouth dey talk Love or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
Quote from: zeigbo on 4-05-2012 01:01 AM see dis monkey who ask u were u dey Mumu no be only Germany Na anyGerm monkey spell am again , your mama dey hamar you abi , try again fool
Quote from: wakawaka247 on 4-05-2012 01:04 AM monkey spell am again , your mama dey hamar you abi , try again fool Ibu ORU...., and I curse u 4 being a born throw way Love or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
Quote from: jossy4reall on 4-05-2012 01:03 AM idiot wey no get papa.......u no knw say na BASTARD u be......., and ur mama na AIDS carrier.........,u dey open ur stinking mouth dey talk you see i talk am idiot you exposed your self , you put the pix of all the monkey and gorillas plus even dog wey phyuk you mama and your generation , how una no go dey die of AIDS , e no concern me make you die when e reach your turn and e don reach , i waka pass
Quote from: jossy4reall on 4-05-2012 01:07 AM Ibu ORU...., and I curse u 4 being a born throw way i laff an osu man , anyway i wount even allow you to stay even in the market place , no human should be close to you and your family , , you are to be in the evil forest idiot moron.
Quote from: wakawaka247 on 4-05-2012 01:09 AM you see i talk am idiot you exposed your self , you put the pix of all the monkey and gorillas plus even dog wey fcuk you mama and your generation , how una no go dey die of AIDS , e no concern me make you die when e reach your turn and e don reach , i waka pass shut up...u no happy say I try tell pple who u really ar....... e beta make dem knw now dan when u die dem go dey suffer 2 find ur family wia be say u no get family.......and u ar next 2 die...I just make things easier Love or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
if na d time of slavery I for say make I sell u.....since u no get family....but anoda problem be say ur awkward......no body go gree buy u...........even 2 serve 4 shrine u no qualify ReplyLove or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
Quote from: wakawaka247 on 4-05-2012 01:13 AM i laff an osu man , anyway i wount even allow you to stay even in the market place , no human should be close to you and your family , , you are to be in the evil forest idiot moron. fool u go die b4 tomorrow idiot They can close the door against me but can't stop me frm coming in ![]() ![]()
Quote from: jossy4reall on 4-05-2012 01:17 AM if na d time of slavery I for say make I sell u.....since u no get family....but anoda problem be say ur awkward......no body go gree buy u...........even 2 serve 4 shrine u no qualify your papas na monkey and gorillas ,them sell dem as bush meat , them go sell the remaining of you guys as bush meat soon for 9ja . ape man and his family
Quote from: zeigbo on 4-05-2012 01:19 AM fool u go die b4 tomorrow idiot and if i no die b4 tomorrow may your familly start dieing after then as i wish ,i will take una one after the other , but wetin i go use una do ? stupid morons
Quote from: wakawaka247 on 4-05-2012 02:02 AM your papas na monkey and gorillas ,them sell dem as bush meat , them go sell the remaining of you guys as bush meat soon for 9ja . ape man and his family u no get papa naa......and u ar not alive.., u ar not dead............ur living a canker worm life..........BASTERD born 4rm a HARLOT wey no belong any wia Love or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
Quote from: wakawaka247 on 4-05-2012 02:05 AM and if i no die b4 tomorrow may your familly start dieing after then as i wish ,i will take una one after the other , but wetin i go use una do ? stupid morons taarrrr.....I spit on ur grave already........u ar cursed Love or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
Quote from: jossy4reall on 4-05-2012 01:14 AM shut up...u no happy say I try tell pple who u really ar....... e beta make dem knw now dan when u die dem go dey suffer 2 find ur family wia be say u no get family.......and u ar next 2 die...I just make things easier me i no fear your generation will never get where this spirit man don go , you fool well well monkey
Quote from: jossy4reall on 4-05-2012 01:17 AM if na d time of slavery I for say make I sell u.....since u no get family....but anoda problem be say ur awkward......no body go gree buy u...........even 2 serve 4 shrine u no qualify slavery time your papas na meat to the slaves moron
Quote from: jossy4reall on 4-05-2012 02:07 AM u no get papa naa......and u ar not alive.., u ar not dead............ur living a canker worm life..........BASTERD born 4rm a HARLOT wey no belong any wia spirit man wey i be , how you go talk mama for me , mumu i be spirit ,spirit no get mama , your mama na monkey fool your papa no name ,oya go jump moron, i waka pass
Quote from: wakawaka247 on 4-05-2012 02:09 AM me i no fear your generation will never get where this spirit man don go , you fool well well monkey shut up......ur 4rm generation of goat f**kers and ASHAWO plus dog f**kers......so we can never be in d same place.......God has lifted my generation and placed us in d highest place wia u can never reach wit dis ur silly attitude.......... BASTARD Love or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
Quote from: jossy4reall on 4-05-2012 02:08 AM taarrrr.....I spit on ur grave already........u ar cursed una don die finish , na dog go chop una meat .
Quote from: wakawaka247 on 4-05-2012 02:13 AM spirit man wey i be , how you go talk mama for me , mumu i be spirit ,spirit no get mama , your mama na monkey fool your papa no name ,oya go jump moron, i waka pass upon d curse wey ur generation don carry already.......u come dey add anoda curse on ur self dey say u be spirit man.......ode......single sense u no get...I wonder hw ur mother make dis kind mistake Love or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
Quote from: wakawaka247 on 4-05-2012 02:15 AM una don die finish , na dog go chop una meat . but dog and vulture dey reject una meat........see ur mama dead body still dey 4 allen...........no body dey touch am......na so ur own go be..., u knw say na only 1 bar remain 4 u Love or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
Quote from: jossy4reall on 4-05-2012 02:14 AM shut up......ur 4rm generation of goat f**kers and ASHAWO plus dog f**kers......so we can never be in d same place.......God has lifted my generation and placed us in d highest place wia u can never reach wit dis ur silly attitude.......... BASTARD see this ashawo monkey pikin wetin i wan to talk , your mama na ashawo ,big eye monkey ashawo wey phyuk other animals na the combination form you and zeigbo morons, you no be bastard your mama na monkey your papa na animals no trace which group ,na all of them be your papa old fool
I Had to Sell My House - Nollywood Actor, Tito Harrison Opens up His Health Struggles (VID)
What You Should Know About The New Pope Leo XIV, Born Robert Francis Prevost
Moment A Man Stole iPhone 14 Pro Max & Samsung Phone While Salesgirls Were in Deep Sleep
President Tinubu Approves The Appointment of Ms. Usoro Akpabio as MD of SSDC
IPOB Leader, Nnamdi Kanu Clears The Air On His Role in 2020 #EndSARS Protest
Man Madu Simon Arrested As NAFDAC Bust Lagos Outlet Where Expired Drinks Are Sold (VID)
Resolve The Crisis in Your Party First Before Talking About Nigeria - Akpabio Tackles Peter Obi
VIDEO: President Tinubu Shows Off His Dancing Skills During His Visit in Anambra
Passengers Killed, Vehicles Set Ablaze As Gunmen Attack Commercial Bus in Imo
We’ve 28 More Witnesses Against Yahaya Bello – EFCC Tells Court