Quote from: ironlady on 23-04-2009 09:48 AM hahhhaha..if he dies i will bury him that means you wish him dead.... you hate him dis much :'( :'( :'(nicky, shebi i warn you... you no wan listen that time... see yourself now..... hmmmm, omo araaiye lee.... ![]()
lolsz.z..why u dey pity am now ahhahaahahaha Reply
Quote from: ironlady on 23-04-2009 09:58 AM lolsz.z..why u dey pity am now ahhahaahahaha ![]() ![]() ![]() make i no pity am? ha obirin.... mo beru yin ooo.... nicky, well my advice be say, make you no go hang yourself ooo... dat one go be double purnishment for you ooo....
where 14:14 go now? abi him don run away true true? Reply
brb Reply
Quote from: emilomo on 23-04-2009 03:53 PM brb okay ooooo... go shit cum back.... we know you. ![]()
leave dat babe o, sshe want go shit, piss nd destroy Reply
Me run away ke, not me. ReplyAm here just watching situation. How you dey Kris ![]() 14_Inches_Long
Quote from: 14_Inches_Long on 23-04-2009 04:06 PM Me run away ke, not me. bros, fear don hol me.... i dey kempe like OBJ.... anything for the boyz? Am here just watching situation. How you dey Kris ![]() 14_Inches_Long ![]()
watchman, hope say u no dey watch in vain..........maygard Reply
iphie u no go kill me but come first iphie na krist i want make we join hand reduce im thing bcos he dey terrorise me no be small Replyi mean terrorise me left right center help me ask am wetin i do am b4 i begin teach am dat thing wen u wan teach 14_ inches long ![]()
my sista abeg o, kris na my paddy, but i want make u helep me reduce 14 14 nd omatseye, d two of dem dey make mouth pass agric fowl o Reply
Iphie, ReplyYou think all this na film trick. If you no respect up make you look down. Something heavy dey there. Only a trial go confuse you am sure of that. But he go good make you look for small hair for that head. Make I sedn you wig? Abi person no go hold something when we dey do am. Abeg, you know wan make I jisoro you again. You need to look more sexier !!! 14_Inches_Long
Quote from: quinzee4me on 23-04-2009 04:24 PM iphie u no go kill me but come first iphie na krist i want make we join hand reduce im thing bcos he dey terrorise me no be small kai see nwa teacher! i mean terrorise me left right center help me ask am wetin i do am b4 i begin teach am dat thing wen u wan teach 14_ inches long ![]()
Quote from: 14_Inches_Long on 23-04-2009 05:40 PM Iphie, You think all this na film trick. If you no respect up make you look down. Something heavy dey there. Only a trial go confuse you am sure of that. But he go good make you look for small hair for that head. Make I sedn you wig? Abi person no go hold something when we dey do am. Abeg, you know wan make I jisoro you again. You need to look more sexier !!! NA WAOOO!!! 14_Inches_Long
Funny, lololol Reply
Quote from: quinzee4me on 23-04-2009 04:24 PM iphie u no go kill me but come first iphie na krist i want make we join hand reduce im thing bcos he dey terrorise me no be small i mean terrorise me left right center help me ask am wetin i do am b4 i begin teach am dat thing wen u wan teach 14_ inches long ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i terrorise you for center sef abi? hmmmmmmm obirin.... ![]()
my sista abeg o, kris na my paddy, but i want make u helep me reduce 14 14 nd omatseye, d two of dem dey make mouth pass agric fowl o Replydont woryy sweetheart leave two of them for me and let me report krist to u he said he want me to born him againso i gave him some requirement for us to do the rituals of given birth to him again ask him he will give u d list infact the boy dey kolo
Quote from: quinzee4me on 24-04-2009 02:48 PM my sista abeg o, kris na my paddy, but i want make u helep me reduce 14 14 nd omatseye, d two of dem dey make mouth pass agric fowl o goosshh... dont woryy sweetheart leave two of them for me and let me report krist to u he said he want me to born him againso i gave him some requirement for us to do the rituals of given birth to him again ask him he will give u d list infact the boy dey kolo ![]() ![]() ![]() ![]() i don enter wahala... quinzee, which time i tell you say i wan born again, iphie no mind am oo, she say make i follow am go dem church, na him i ask am say whether she don born again? thats all ooooo...