Quote from: dickman2 on 13-01-2013 07:02 PM u and who ...not me .. i know you don lost forever na
Quote from: dickman2 on 13-01-2013 07:13 PM if this story na true,,igbo man can do anything for money..them give am money be that ...but na lie..no real igbo will change his religion to islam ..traditional ruler for that matter.. na lie abeg..with this nonsense boko haram dey do ..someone go open eyes go join them ..nawa oh..for me.. i hate that religion call islam..useless people.. boi, you are a pure liar ooooo, i have so many ibomen and women practising muslims even in their domain, money can,t buy kingdom of GOD na, bring your sense down abit boi this news is well circulated since two days back , if i had posted it earlier on , none of you will believe it , but its a realirt ooooo
how much did they you ? ReplySupport me... If you don't understand me don't write about me
He has the right to choose any religion he deem fit for him. I wish him the best. Reply
oga as u sofry dey enjoy you 14 inches television wey dey for your back so you no like am?why you come go use your hand sign your death warrant? Reply![]()
oga as u sofry dey enjoy your 14 inches television wey dey for your back so you no like am?why you come go use your hand sign your death warrant? Reply![]()
Imo who na like money too much Reply
hmmmm.this papa get mind sha,, ..to join this things them call islam ..something is wrong somewhere..overnight u just accept islam just like that ...na lie ..this papa get plan B..i trust igbo man..lets wait and see ..this story fear me ooh..traditional ruler...hmmmmm..nawa.. Reply
Quote from: ajanni on 13-01-2013 07:49 PM i know you don lost forever na who lost..this one u dey so na life..no vex i no if join u ..sorry ..carry your islam go one corner..i no won hear that name around me ..islam ..nonsense..
Quote from: ajanni on 13-01-2013 07:54 PM boi, you are a pure liar ooooo, i have so many ibomen and women practising muslims even in their domain, money can,t buy kingdom of GOD na, bring your sense down abit boi make u stop this your islamic talk here..who get time for that nonsense..,,islam my dick..nonsense.. this news is well circulated since two days back , if i had posted it earlier on , none of you will believe it , but its a realirt ooooo
BendelArmedRobb ReplyNAIJA una too much oo coffee wey I dey drink for hia comot for my nose as I read this
Quote from: dickman2 on 13-01-2013 09:22 PM who lost..this one u dey so na life..no vex i no if join u ..sorry ..carry your islam go one corner..i no won hear that name around me ..islam ..nonsense.. [/quote see it proper monki
Quote from: dickman2 on 13-01-2013 09:26 PM make u stop this your islamic talk here..who get time for that nonsense..,,islam my dick..nonsense.. madboi
Lol from frying pan to fire Reply![]() ![]() ![]()
smart papa,gather your 77 virgins before you kpeme.i hope the virgins nor go kill you a second time for allah heaven,goodluck Reply