Open ya own make i see first

Oh boi see teeth na...brb lemme gatcha paste

Quote from: typicalman84 on 7-06-2011 11:36 AM Quote from: MissyBarbie on 7-06-2011 11:31 AM Quote from: typicalman84 on 7-06-2011 11:25 AM Quote from: MissyBarbie on 7-06-2011 11:23 AM Quote from: typicalman84 on 7-06-2011 11:21 AM Quote from: MissyBarbie on 7-06-2011 11:18 AM Quote from: typicalman84 on 7-06-2011 11:15 AM Quote from: MissyBarbie on 7-06-2011 11:14 AM Passing wif ma You get open teeth?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Open ya own make i see first ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oh boi see teeth na...brb lemme gatcha paste ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: Treasure2 on 7-06-2011 11:37 AM Quote from: MissyBarbie on 7-06-2011 11:15 AM Treasure Wlc back...missed u Thanks ooo, how is life? Wetin do you wey u put this kind foto?![]() ![]() ![]() Wetin do d Pix...kwanu
Quote from: sophiebaby on 7-06-2011 11:38 AM am my way to renew my accent .. e don fade Wait for me i beg
Quote from: MissyBarbie on 7-06-2011 12:25 PM Quote from: sophiebaby on 7-06-2011 11:38 AM am my way to renew my accent .. e don fade Wait for me i beg I'M THA MAN IN MY CITY YO!!!
What annoys me most is that even the uneducated and unexposed too dey form the british & american accent too. Reply
I see. Reply
oh i haaaaate that a lot.. if u gat then no probs but if u dnt den kip shut, no need to force urself lyk >>>>>>>>>> Reply
.... na complex now. Reply
Quote from: FlyMamacita on 8-06-2011 08:28 PM I see. You dey practice Child pornography with that your profile picture. I'M THA MAN IN MY CITY YO!!!
I used to hate it too but now I just laugh at it..............especially when my mom does it her own is just confused love u mama. her living in the US in the late 70's and early 80's then going back to naija in the 90's and then to the UK from 96 to 2001 then Texas till 2009 just made it so funny to hear her speak my sister and I yab her all the time so she does it more to get rid of us or embarass us either one Reply
When i want to relate wth americans then i switch accent but when i wan' relate wth my people i go re-switch my accent bcuz if I say make I speak wth my naija accent de accent dey too deep for them, so you just gat to use discretion to relate wth people, why dem dey form? na yr mama lingo, why u con dey claim wetin no be yr own,if u try form dat accent wth me and dem no born u here or u neva tey for here.... i go just know say inferiority complex dey worry you. Reply
Quote from: trolling on 9-06-2011 03:22 AM When i want to relate wth americans then i switch accent but when i wan' relate wth my people i go re-switch my accent bcuz if I say make I speak wth my naija accent de accent dey too deep for them, so you just gat to use discretion to relate wth people, why dem dey form? na yr mama lingo, why u con dey claim wetin no be yr own,if u try form dat accent wth me and dem no born u here or u neva tey for here.... i go just know say inferiority complex dey worry you. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: preciouslyme on 9-06-2011 03:28 AM Quote from: trolling on 9-06-2011 03:22 AM When i want to relate wth americans then i switch accent but when i wan' relate wth my people i go re-switch my accent bcuz if I say make I speak wth my naija accent de accent dey too deep for them, so you just gat to use discretion to relate wth people, why dem dey form? na yr mama lingo, why u con dey claim wetin no be yr own,if u try form dat accent wth me and dem no born u here or u neva tey for here.... i go just know say inferiority complex dey worry you. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: trolling on 9-06-2011 03:33 AM Quote from: preciouslyme on 9-06-2011 03:28 AM Quote from: trolling on 9-06-2011 03:22 AM When i want to relate wth americans then i switch accent but when i wan' relate wth my people i go re-switch my accent bcuz if I say make I speak wth my naija accent de accent dey too deep for them, so you just gat to use discretion to relate wth people, why dem dey form? na yr mama lingo, why u con dey claim wetin no be yr own,if u try form dat accent wth me and dem no born u here or u neva tey for here.... i go just know say inferiority complex dey worry you. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lol maybe you should come pick it up cause that mailing stuff mehn Naija love ran away
Quote from: preciouslyme on 9-06-2011 04:13 AM Quote from: trolling on 9-06-2011 03:33 AM Quote from: preciouslyme on 9-06-2011 03:28 AM Quote from: trolling on 9-06-2011 03:22 AM When i want to relate wth americans then i switch accent but when i wan' relate wth my people i go re-switch my accent bcuz if I say make I speak wth my naija accent de accent dey too deep for them, so you just gat to use discretion to relate wth people, why dem dey form? na yr mama lingo, why u con dey claim wetin no be yr own,if u try form dat accent wth me and dem no born u here or u neva tey for here.... i go just know say inferiority complex dey worry you. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lol maybe you should come pick it up cause that mailing stuff mehn Naija love ran away
Quote from: trolling on 9-06-2011 04:19 AM Quote from: preciouslyme on 9-06-2011 04:13 AM Quote from: trolling on 9-06-2011 03:33 AM Quote from: preciouslyme on 9-06-2011 03:28 AM Quote from: trolling on 9-06-2011 03:22 AM When i want to relate wth americans then i switch accent but when i wan' relate wth my people i go re-switch my accent bcuz if I say make I speak wth my naija accent de accent dey too deep for them, so you just gat to use discretion to relate wth people, why dem dey form? na yr mama lingo, why u con dey claim wetin no be yr own,if u try form dat accent wth me and dem no born u here or u neva tey for here.... i go just know say inferiority complex dey worry you. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lol maybe you should come pick it up cause that mailing stuff mehn Naija love ran away see game all for Egusi and Ogbono soup ![]()
Quote from: preciouslyme on 9-06-2011 04:28 AM Quote from: trolling on 9-06-2011 04:19 AM Quote from: preciouslyme on 9-06-2011 04:13 AM Quote from: trolling on 9-06-2011 03:33 AM Quote from: preciouslyme on 9-06-2011 03:28 AM Quote from: trolling on 9-06-2011 03:22 AM When i want to relate wth americans then i switch accent but when i wan' relate wth my people i go re-switch my accent bcuz if I say make I speak wth my naija accent de accent dey too deep for them, so you just gat to use discretion to relate wth people, why dem dey form? na yr mama lingo, why u con dey claim wetin no be yr own,if u try form dat accent wth me and dem no born u here or u neva tey for here.... i go just know say inferiority complex dey worry you. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lol maybe you should come pick it up cause that mailing stuff mehn Naija love ran away see game all for Egusi and Ogbono soup ![]()
Quote from: typicalman84 on 9-06-2011 12:05 AM Quote from: FlyMamacita on 8-06-2011 08:28 PM I see. You dey practice Child pornography with that your profile picture.
Quote from: trolling on 9-06-2011 04:37 AM Quote from: preciouslyme on 9-06-2011 04:28 AM Quote from: trolling on 9-06-2011 04:19 AM Quote from: preciouslyme on 9-06-2011 04:13 AM Quote from: trolling on 9-06-2011 03:33 AM Quote from: preciouslyme on 9-06-2011 03:28 AM Quote from: trolling on 9-06-2011 03:22 AM When i want to relate wth americans then i switch accent but when i wan' relate wth my people i go re-switch my accent bcuz if I say make I speak wth my naija accent de accent dey too deep for them, so you just gat to use discretion to relate wth people, why dem dey form? na yr mama lingo, why u con dey claim wetin no be yr own,if u try form dat accent wth me and dem no born u here or u neva tey for here.... i go just know say inferiority complex dey worry you. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lol maybe you should come pick it up cause that mailing stuff mehn Naija love ran away see game all for Egusi and Ogbono soup ![]() lol Game no dey work 4 me ![]() ![]()
Quote from: preciouslyme on 9-06-2011 08:37 AM Quote from: trolling on 9-06-2011 04:37 AM Quote from: preciouslyme on 9-06-2011 04:28 AM Quote from: trolling on 9-06-2011 04:19 AM Quote from: preciouslyme on 9-06-2011 04:13 AM Quote from: trolling on 9-06-2011 03:33 AM Quote from: preciouslyme on 9-06-2011 03:28 AM Quote from: trolling on 9-06-2011 03:22 AM When i want to relate wth americans then i switch accent but when i wan' relate wth my people i go re-switch my accent bcuz if I say make I speak wth my naija accent de accent dey too deep for them, so you just gat to use discretion to relate wth people, why dem dey form? na yr mama lingo, why u con dey claim wetin no be yr own,if u try form dat accent wth me and dem no born u here or u neva tey for here.... i go just know say inferiority complex dey worry you. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lol maybe you should come pick it up cause that mailing stuff mehn Naija love ran away see game all for Egusi and Ogbono soup ![]() lol Game no dey work 4 me ![]() ![]()