Quote from: dickman2 on 21-02-2012 12:16 PM as ashawo or what ...okada no dey italo nahh.. This stupid man, you never die of the H I V wey dey worry you? ![]() ![]() ![]() ![]()
wonderful Reply
ok Reply
Quote from: dickman2 on 21-02-2012 12:16 PM as ashawo or what ...okada no dey italo nahh.. You dey fin we go kill you, onye nsogbu, ony iberibe, eji kwa m ogu. ![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: Treasure2 on 21-02-2012 12:24 PM This stupid man, you never die of the H I V wey dey worry you? ![]() ![]() ![]() Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :*
Quote from: Treasure2 on 21-02-2012 12:24 PM This stupid man, you never die of the H I V wey dey worry you? why u dey vex...na work nah..bai italo police dey for road,,that why u dey online.. how work ..
U no di shame self.. Reply
Quote from: dickman2 on 21-02-2012 12:27 PM why u dey vex...na work nah..bai italo police dey for road,,that why u dey online.. how work .. Go fine your level, i no be you level at all. I will not answer you again bc you have shown how stupid and foolish you are. Get life.
![]() Quote from: sophiebaby on 21-02-2012 12:27 PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: Treasure2 on 21-02-2012 10:33 AM you fall my hand. Wetin u wan maka talk ?? Ofcos divorce is last option, but why wud he suffer frm dis marriage? As u can see he can not handle dis woman d way he shud, so?
Quote from: sophiebaby on 21-02-2012 11:48 AM Gbam...ASAP Abi? na so i see am oo ![]()
Quote from: dickman2 on 21-02-2012 12:32 PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() common carry dat ur dirty kiss from ur mouth wey nvr brush since how many dayz..only God knws how long..i no nid ur respect..cos wen i gave u a hand..u rejected it..so why someone else to respect,not me..ok! i no need ur kisses..its not funny anymore Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :*
Quote from: Treasure2 on 21-02-2012 12:08 PM Na where dem dey do that one make i join. Ur a woman na, how u wan take develop manhood go do money?
Quote from: FlyMamacita on 21-02-2012 12:32 PM Wetin u wan maka talk ?? Ofcos divorce is last option, but why wud he suffer frm dis marriage? Mamafly, we are here to play, make jokes and laugh. Pls forget some of the stories we read here. As u can see he can not handle dis woman d way he shud, so?
Quote from: Treasure2 on 21-02-2012 12:31 PM Go fine your level, i no be you level at all. I will not answer you again bc you have shown how stupid and foolish you are. Get life. u no get level ..na ashawo u be for italo ..na your level be that ...NO CARRY H.I V.come nigeria ,,na benin men u go carry H.I.V GIVE NAH...ashawo kobo kobo....u don kill your husband finish run go italo ,,dey look for next man to kill..idiot ..
Quote from: Idbabe on 21-02-2012 12:36 PM Ur a woman na, how u wan take develop manhood go do money? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nothing is difficult for this we country oooooo. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :*
Quote from: sophiebaby on 21-02-2012 12:36 PM common carry dat ur dirty kiss from ur mouth wey nvr brush since how many dayz..only God knws how long..i no nid ur respect..cos wen i gave u a hand..u rejected it..so why someone else to respect,not me..ok! i no need ur kisses..its not funny anymore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
hmmmmmmmmmmmmmmm ok o Reply
Quote from: sophiebaby on 21-02-2012 12:36 PM common carry dat ur dirty kiss from ur mouth wey nvr brush since how many dayz..only God knws how long..i no nid ur respect..cos wen i gave u a hand..u rejected it..so why someone else to respect,not me..ok! i no need ur kisses..its not funny anymore ok if i like tell me any thing u like .but i don tell me own,,,vex nah..
PHOTOS: Nigerian Delegates Led by Akpabio Arrive Vatican City to Pay Tribute to Pope Francis
Bank Employee, Stephen Ejieze Arrested After Filming Employees In Bathroom To Sell Online
Drama As Man Demands DNA Test Before Paying ₦500K Hospital Bill After Wife’s Infidelity Uncover
Video Of PHCN Outage During Mark Zuckerberg’s Visit To Lagos Goes Viral
Nigeria Among Top African Countries Deported From US (See Full List)
Police Uncover Human Trafficking Ring In Ibadan, Rescue 84 Victims (Video)
2Baba Reunites With Mother Amid Controversy Over Alleged Romance With Natasha Osawaru (Video)
Protest Erupts At NAPTIP Office As Concerned Mothers Demand Probe Of MFM’s Dr. Daniel Olukoya
Sleeping Prince Al-Waleed Of Saudi Arabia Turns 36 After 20 Years In Coma
SA-based Nigerian Doctor Found Dead In Hospital Restroom Amid Claims Of Workplace Harassment