Na dem sabi ReplyHOPE IS MY ROAD,VICTORY IS MY DESTINY
| ||||||
They avoided each other. Reply
| ||||||
na lie.. Reply
| ||||||
messi has got no problem. Replycr7 is the one killing himself with beef
| ||||||
but this is just start of ball they may not mind to greet as ball day start poster take time Reply
| ||||||
Bewie of wat u post.... Reply
| ||||||
whats my own,if they like they kill them selves Reply
| ||||||
Sry, it looks more like Messi that refuses to CR7 Reply![]() ![]()
| ||||||
ok oh Reply
| ||||||
messi is the person beefing cr7, cr7 is the best.....sharp and clean boy Reply
| ||||||
NA THEM SABI ReplyI AM WHO I AM, IF YOU DON'T LIKE IT, YOU CAN BLOODY DO THE OTHER THING AND FCUK ALL HATERZ
| ||||||
Poster stop telling lies Reply
| ||||||
Quote from: Neglito on 2-09-2012 09:39 AM They avoided each other. Thank you ![]() ![]() ![]() ![]()
| ||||||
no time for soccer Reply
| ||||||
uefa actors, we're watching. Reply
| ||||||
Oc inspector ajanni Garuba I throwey salute , me sef, i wan strike ReplyOga, me,too,, i wan talk my own , Yes,corp'i,go ahead.The thing be say me i no gree say make we no collect egunje for checkpoint again.though me i agree say we fit go on strike but make dem wait small because i still get plenty money to pay to moneylenders wey lend me the money wey i take buy my posting to the checkpoint.even sef, my colleague wey dey for border patrol never pay finish the N200.000 wey he borrow to take get im police job.so.let dem wait small make we collect more egunje for checkpoint before we begin dey go Strike ......NAIJA Police una too much oo coffee wey I dey drink for hia comot for my nose as I read this
| ||||||
God bless Nigeria , but ibeg if u see my mama tell am say i dey for promise land 4 yankee i no get problem, Shame to bad people...I go make am in Jesus name......NAIJA una too much oo coffee wey I dey drink for hia comot for my nose as I read this Reply
| ||||||
poster make u go check ur eye well nothing happen fool Reply
| ||||||
hmmm Reply