A Banker involved in a N400M scam has allegedly committed suicide in Lagos. According to unconfirmed sources,he was an Alumni of 1988 set; a senior staff of the bank located in Lekki . he allegedly walked into his church, confessed to his priest; came out and shot himself right there in the church premises in Lagos. This is still a developing story and sources say it is still being kept hush hush. Cant publish names yet until sources get back to us with concrete proof. If you know anything about this,please mail us with proof...CONCRETE PROOF.
I scour the world wide web to bring you interesting stories from around the globe. bayonel3@gmailcom
Posted: at 29-07-2016 11:56 AM (8 years ago) | Addicted Hero
Slimchery at 29-07-2016 12:06 PM (8 years ago) (m)
na this kind suicide act i dey like nor be that yeye boko haram or terrorist own for 14 virgins, this one him make sacrifise for him family to live well for the naija wey done get as e be so, wey pikin wey dey belle dey fear complete 9 months even if the baby drag enter 9 months dem dey fear to come down for naija
Posted: at 29-07-2016 12:06 PM (8 years ago) | Gistmaniac
slimmygal at 29-07-2016 01:24 PM (8 years ago) (f)
Hahahahaahahha, i dey aff in naija style. Na we readers go go find proof and complete story for una abi? Wetin una dey take our money for, if una no fit give us better stories with concrete evidence. Abeg, who dey follow me laff here?
Posted: at 29-07-2016 01:24 PM (8 years ago) | Gistmaniac
EVERYTHING NA NEWS FOR GISTMANIA,,POSTER BE careful, be very very careful, CAREFULLLLLLLLLLLLLLLL………………………………. HOW DOES THIS AFFECT THE STATE OF NIGERIA ECONOMY ? HOW?
Posted: at 29-07-2016 06:02 PM (8 years ago) | Hero