lol.......her hips no dey lie Reply
A story of grass to grace, i think i love this. Reply
I love her courage & sincerity, ReplyHow many of them can come out that way?
what a folking comment, sheet hip folk off, offline Reply
u code sha , but e never reach that one ....came down u hear, u 2 dey roll................ Replyi still get o , use ur church mind now ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh................
hmmmmmmm.... Reply
God seee as people dey beef Mercy Johnson,na wa ooo,Nobody even talk about her suffer again,na the jealosy part them seee talk.My peeps make una take am easy oooooo. Reply
hip insurance, hmmmm[/color]! Reply![]() ![]()
abeg the babe dey try, its not easy, God gave it to her.carry go shine shine baby u be star. Reply![]() ![]()
No be only her Hip she go Insure,Make she try go insure her Manchester, because that her Manchester is large enough to be insured including her front/chest axle.Even make she go put her kpomo for fixed Deposit since men are flocking around her. ReplyIf she no know wetin she want do with her money,there are less privilege,motherless and orphanage home,let her go there and brighten their life a bit.God wey bless am no bless am make she carry her money to dash insurance company say she wan insure hip.Babes we get hip wey kpakotara onu,e no,hip wey gidigbam,fine,big,large,ryme,strong, pass that her own plenty for 9ja. If she think say she get hip,make she try go hip competition make we see weather she go see her period there.Na there you go see hip run.
HELLO 2 U ALL MY NAME IS DARLINTON THAT IS NOT A TRUE PIC OF ME AM LOOKIG FOR A CONTACT OF MERCY JOHNSON AM A NIGERIA LIVING IN EUROPA PLS I NEED UR HELP GUYS ITS VERY IMPORANT FOR ME MY EMAIL IS [email protected] or my mobil 35679933684 pls anybody knws how i can cotact mercy johnson should pls help me out thksssssssssssss Reply
she has to insure her Bosom truly Reply
Its your time so make adequately use of it before your sunday expires. talking about what you treasure most, I think you made a very big mistake by saying ya hips because you go no big hips like that of Jenny Lopez but what I expected from you was to say my manchester united(ya Bosom big pass ya hips na) na wa oo. abeg next time, when your been interviewed . just tell me that its ya mancherster that you wanna insure.. I love the fact that you didn't deny the fact that you have gingered ya swagger for roles. abeg i no dey beef am ooo but if na beef make e dey like that.. keep on acting your sexy roles. me like dem wella. peace.. Reply
Hey Mercy Johnson, ReplyThats an incredible career growth you have there. Its cool. People like you are the type of people I like, people who are self motivated and work very hard to achieve their goal. Keep it up.
Wow...honestly, that is comedy in my opinion. WOW.... Reply
Na wa o! ReplyIf she lyk make she insure her fingers? D devil must b using ur destiny 2 weave his pubic hair if u think imma change all ma colors 4 u!
Na wa o! ReplyIf she lyk make she insure her fingers D devil must b using ur destiny 2 weave his pubic hair if u think imma change all ma colors 4 u!
Quote from: darlinton on 24-11-2010 04:08 AM HELLO 2 U ALL MY NAME IS DARLINTON THAT IS NOT A TRUE PIC OF ME AM LOOKIG FOR A CONTACT OF MERCY JOHNSON AM A NIGERIA LIVING IN EUROPA PLS I NEED UR HELP GUYS ITS VERY IMPORANT FOR ME MY EMAIL IS [email protected] or my mobil 35679933684 pls anybody knws how i can cotact mercy johnson should pls help me out thksssssssssssss See this one ooo, You need Mercy who? Go Naija na you go see her...yeye
Mtchewwwwwwwwwwwwww........madnesss Reply