Three christian bothers and a christian sister met after church service on sunday for the first time. So they decided to give a proper introduction of each other amongst themselves. The introduction went like dis;
PETER: hi, i'm peter not a saint.
ELIJAH: hello my name is elijah not a prophet ooh!
JOHN: Well my name is john and i'm not a baptist.
MARY: ok, my name is mary and of course u should know dat i'm not a virgin... LOL
Posted: at 4-11-2008 03:52 PM (16 years ago) | Gistmaniac
u neva hear of where one 4years old girl admire herself for mirror finish she come hala 'men will suffer'? wetin u expect from that kind pickin. she go be grannny b4 she reach 12years
Posted: at 5-11-2008 11:12 AM (16 years ago) | Gistmaniac
Cutejustice at 5-11-2008 11:20 AM (16 years ago) (m)
Quote from: rezimero on 5-11-2008 11:12 AM
u neva hear of where one 4years old girl admire herself for mirror finish she come hala 'men will suffer'? wetin u expect from that kind pickin. she go be grannny b4 she reach 12years
lol, E b lyk say i don do am, but i no fit remember, but i no be terrorist, na only 17 and half babes i get oh!
Posted: at 5-11-2008 11:20 AM (16 years ago) | Newbie
lol, E b lyk say i don do am, but i no fit remember, but i no be terrorist, na only 17 and half babes i get oh!
i dey suspect you oh. your hand clean so?
Posted: at 5-11-2008 11:25 AM (16 years ago) | Gistmaniac
Virgin or vagin or wetin u call am. Abeg make we know deceive ourselves. Virgins are rare. Most especially in dis part of the world. E just b like sey u wan talk sey snow dey for naija... @Gtexcute
Posted: at 5-11-2008 06:35 PM (16 years ago) | Gistmaniac