dis na the only proverb wey yu sabi? Reply
Quote from: kido123 on 11-02-2009 10:58 AM dis na the only proverb wey yu sabi? i wonder o. Be the change u want 2 c in d WORLD
Quote from: kido123 on 11-02-2009 10:58 AM dis na the only proverb wey yu sabi? i wonder o.But u knw say person wey rain dey alwayz leak enta im house no go fit 4get dat kind proverb na Be the change u want 2 c in d WORLD
Quote from: kido123 on 11-02-2009 10:48 AM wetin i find come here sef? Thank God I no even read the thing sef... "Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest c
G way, i knw ur madness de start 11am. room beware Reply
Quote from: Sillyjokker on 11-02-2009 11:19 AM Quote from: kido123 on 11-02-2009 10:48 AM wetin i find come here sef? Thank God I no even read the thing sef... Be the change u want 2 c in d WORLD
Quote from: Gwhy on 11-02-2009 11:33 AM Quote from: Sillyjokker on 11-02-2009 11:19 AM Quote from: kido123 on 11-02-2009 10:48 AM wetin i find come here sef? Thank God I no even read the thing sef... Where I take write say I don see the content? "Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest c
Quote from: Sillyjokker on 11-02-2009 11:35 AM Quote from: Gwhy on 11-02-2009 11:33 AM Quote from: Sillyjokker on 11-02-2009 11:19 AM Quote from: kido123 on 11-02-2009 10:48 AM wetin i find come here sef? Thank God I no even read the thing sef... Where I take write say I don see the content? Be the change u want 2 c in d WORLD
Quote from: Gwhy on 11-02-2009 11:42 AM Quote from: Sillyjokker on 11-02-2009 11:35 AM Quote from: Gwhy on 11-02-2009 11:33 AM Quote from: Sillyjokker on 11-02-2009 11:19 AM Quote from: kido123 on 11-02-2009 10:48 AM wetin i find come here sef? Thank God I no even read the thing sef... Where I take write say I don see the content? Yes of course... since you are not a magician, "Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest c
Quote from: Sillyjokker on 11-02-2009 11:46 AM Quote from: Gwhy on 11-02-2009 11:42 AM Quote from: Sillyjokker on 11-02-2009 11:35 AM Quote from: Gwhy on 11-02-2009 11:33 AM Quote from: Sillyjokker on 11-02-2009 11:19 AM Quote from: kido123 on 11-02-2009 10:48 AM wetin i find come here sef? Thank God I no even read the thing sef... Where I take write say I don see the content? Yes of course... since you are not a magician, Be the change u want 2 c in d WORLD
Quote from: Gwhy on 11-02-2009 11:52 AM Quote from: Sillyjokker on 11-02-2009 11:46 AM Quote from: Gwhy on 11-02-2009 11:42 AM Quote from: Sillyjokker on 11-02-2009 11:35 AM Quote from: Gwhy on 11-02-2009 11:33 AM Quote from: Sillyjokker on 11-02-2009 11:19 AM Quote from: kido123 on 11-02-2009 10:48 AM wetin i find come here sef? Thank God I no even read the thing sef... Where I take write say I don see the content? Yes of course... since you are not a magician, Oya!..answer your self now "Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest c
Quote from: Sillyjokker on 11-02-2009 12:03 PM Quote from: Gwhy on 11-02-2009 11:52 AM Quote from: Sillyjokker on 11-02-2009 11:46 AM Quote from: Gwhy on 11-02-2009 11:42 AM Quote from: Sillyjokker on 11-02-2009 11:35 AM Quote from: Gwhy on 11-02-2009 11:33 AM Quote from: Sillyjokker on 11-02-2009 11:19 AM Quote from: kido123 on 11-02-2009 10:48 AM wetin i find come here sef? Thank God I no even read the thing sef... Where I take write say I don see the content? Yes of course... since you are not a magician, Oya!..answer your self now Be the change u want 2 c in d WORLD
siilyjokker come make we chat na leave this people....i dey wait for u Reply
Quote from: onyinyenaija on 11-02-2009 12:10 PM siilyjokker come make we chat na leave this people....i dey wait for u jealousy don com o,fat belle dey wori som pple 4 here o Be the change u want 2 c in d WORLD
Quote from: onyinyenaija on 11-02-2009 12:10 PM siilyjokker come make we chat na leave this people....i dey wait for u why be say na only sillyjokker you call why u no call the rest roommate. Abi ... GREATER IS HE IN ME THAN HE IN THE WORLD
Quote from: onyinyenaija on 11-02-2009 12:10 PM siilyjokker come make we chat na leave this people....i dey wait for u jealousy don com o,fat belle dey wori som pple 4 here o Be the change u want 2 c in d WORLD
hiyaa!! jealousy 4 u ? ... nothing wey person no go see 4 here...pls give me a break..ahhh! Reply
I Had to Sell My House - Nollywood Actor, Tito Harrison Opens up His Health Struggles (VID)
What You Should Know About The New Pope Leo XIV, Born Robert Francis Prevost
Moment A Man Stole iPhone 14 Pro Max & Samsung Phone While Salesgirls Were in Deep Sleep
President Tinubu Approves The Appointment of Ms. Usoro Akpabio as MD of SSDC
IPOB Leader, Nnamdi Kanu Clears The Air On His Role in 2020 #EndSARS Protest
Man Madu Simon Arrested As NAFDAC Bust Lagos Outlet Where Expired Drinks Are Sold (VID)
Resolve The Crisis in Your Party First Before Talking About Nigeria - Akpabio Tackles Peter Obi