mikel obi was duped 100million in naira by close family friend not too long ago now
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mikel obi was duped 100million in naira by close family friend not too long ago now
Quote from: beneno on 24-11-2013 10:09 PM fool,what of obi mickel wey be full nigerian and him grow up for naija full time wey him fello nigerian dooped 100 thouand naira few weeks ago? wetin u go call him mama? osaze is partly nigeria and partly eupean but born and brought up in europe. banga soup and starch don spoil your brain so tey u dey resean and talk trough your yansh hole 100 million naira i meant to say ![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: dickman2 on 24-11-2013 07:07 PM ashawo blood mix with yeye oyibo blood..why them no go defraud am..ashawo pikin.. grow uo boy LOVE COMES TO THOSE WHO BELIEVE IN IT...LET TALK ABOUT LOVE.
Kk# ReplyA reticent & an alacritous guy who's munificient & isn't skeptical abt d law of infallibility! ![]()
Quote from: interpo777 on 24-11-2013 08:03 PM i thought that dey wise,make he no talk this shot to nigerians in england cos them go curse am self join.matchewwww, naija guy ni hey you dick head waitin concern her mama for this matta?you sure say you get mama by de way?
Peter Odemwingie is yet to mature..... Reply
i c Reply
Hmmm ReplyI AM WHO I AM, IF YOU DON'T LIKE IT, YOU CAN BLOODY DO THE OTHER THING AND FCUK ALL HATERZ
passing Reply
Quote from: HOPEA23 on 25-11-2013 02:46 AM grow uo boy yes ma..how runs..
Quote from: beneno on 24-11-2013 10:09 PM fool,what of obi mickel wey be full nigerian and him grow up for naija full time wey him fello nigerian dooped 100 thouand naira few weeks ago? wetin u go call him mama? osaze is partly nigeria and partly eupean but born and brought up in europe. banga soup and starch don spoil your brain so tey u dey resean and talk trough your yansh hole puree boy ..go watch pant ..useless boy.. ![]() ![]() ![]() ![]()
ok next Reply
am sry osaze.....but why r u not naija pkin? Reply
who tell you he is not naija pikin? Reply
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I AM WHO I AM, IF YOU DON'T LIKE IT, YOU CAN BLOODY DO THE OTHER THING AND FCUK ALL HATERZ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: dickman2 on 24-11-2013 07:07 PM ashawo blood mix with yeye oyibo blood..why them no go defraud am..ashawo pikin.. You are a complete fool..How would you feel if someone referred to you likewise...? You are senseless....
POS Agent Catches Colleague On Hidden Camera After Months Of Mysterious Cash Losses (Video)