Quote from: justmak on 15-09-2015 09:39 PM jossy so u look for wife sooootaaaaaay u enter joke forum come pick joker,u are a learner so u no knw say gift belong to all use but she doesn't belong to anybody!!u need to be flogged for this faild attemp @ using ur six Justmak u kiss monkey nyash?......for ur information Gift no be hausa girl wia dem dey flog man before he go marry the girl....secondly Gift is like salt in the soup wey be say u have to know the quantity so dat u cannot put lower or higher than the soup and by dat u spoil the taste of the soup....that is why u think say she belong to all use but doesn't belong to any body...I know the quantity of the salt "Gift" which I can put in my soup to give it a very good and pleasant taste and aroma.....and mind u....Gift no be Buhari daughter wey belong to every body and at same time belong to no body.....she is the sweetest girl in the joke forum and she belong to no body else than me.....so na u still dey learn but I don master her and if u no take ur time u go see me for ur tv wen dey take light Love or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
Quote from: rakelly on 15-09-2015 08:59 AM ASK BRIGHTOSSY HOW IN TAKE FILL IN OWN HE PASS COME MARRY THE BABE ossy no write any application......he don dey nak the girl akpako since,, until he come play like okocha and score like ronadinho but the girl catch the ball shaa....the next thing na marriage Love or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
Quote from: jossy4reall on 18-09-2015 06:39 PM Justmak u kiss monkey nyash?......for ur information Gift no be hausa girl wia dem dey flog man before he go marry the girl....secondly Gift is like salt in the soup wey be say u have to know the quantity so dat u cannot put lower or higher than the soup and by dat u spoil the taste of the soup....that is why u think say she belong to all use but doesn't belong to any body...I know the quantity of the salt "Gift" which I can put in my soup to give it a very good and pleasant taste and aroma.....and mind u....Gift no be Buhari daughter wey belong to every body and at same time belong to no body.....she is the sweetest girl in the joke forum and she belong to no body else than me.....so na u still dey learn but I don master her and if u no take ur time u go see me for ur tv wen dey take light hoihoihoihoi I laugh in Spanish u don't even know our gift na sugar no be salt but u no fit use her chop garri na only tea u fit use her drink so if u think say u fit buy her cheaply like salt u just d learn the last time I carry her for just one night I no how much I spend if u think say na lie ask franel general overseer
Make i creep comot for here b4 fight start... ReplyUna no c me o... No be me una c o...
Quote from: dickieponga on 20-09-2015 12:43 AM Make i creep comot for here b4 fight start... Una no c me o... No be me una c o... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
franel someone is asking u questions oooo...show urself!!lolol Reply
Quote from: franel on 18-09-2015 05:00 PM ![]() ![]() ![]() ![]()
This weekend was really splendid, to cap it all, I got ponga and his brother Justmad to crack my ribs.. lols! Reply![]() ![]()
yeah indeed it was splendid..lol Reply
Alright then, let's keep laughing.. we have two clowns here said to be brothers and they are really fun to go along with.. lols! Reply![]() ![]()
Quote from: justmak on 19-09-2015 02:37 PM hoihoihoihoi I laugh in Spanish u don't even know our gift na sugar no be salt but u no fit use her chop garri na only tea u fit use her drink so if u think say u fit buy her cheaply like salt u just d learn the last time I carry her for just one night I no how much I spend if u think say na lie ask franel Yes I understand. My monkey always laughs in Spanish hoihoihoihoi when he gets Justmad, for you to have concurred "ya brain dey mess smell" it simply means madness has engrossed a madman. That is "double madness" hahahaha.. lolzz.. ![]() ![]()
Quote from: justmak on 19-09-2015 02:37 PM hoihoihoihoi I laugh in Spanish u don't even know our gift na sugar no be salt but u no fit use her chop garri na only tea u fit use her drink so if u think say u fit buy her cheaply like salt u just d learn the last time I carry her for just one night I no how much I spend if u think say na lie ask franel Yes after you took your weed, you landed yourself in the cell for forcefully romancing a police sister in public. The cop told you he will give you a gift as he straighten your congolese zombie, wrapped it up with gun powder.. then shot your tennis with his gun from a close range. That made you a eunuch for life. After you fainted and recovered, your brain started messing.. thus, you came to joke forum to confess that someone you thought was gift made your brain to start messing/farting lols! ![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: justmak on 19-09-2015 02:37 PM hoihoihoihoi I laugh in Spanish u don't even know our gift na sugar no be salt but u no fit use her chop garri na only tea u fit use her drink so if u think say u fit buy her cheaply like salt u just d learn the last time I carry her for just one night I no how much I spend if u think say na lie ask franel Justmak I dey try to relate with u like nwa afo...I no know wia u go learn spanish laff but abeg no pass ur boundary and come pour sand sand for my garri........I go use ogbunigwe enter ur territory if u try am.......come now and support my ministry so dat when my queen finally come home with me den I go expand ur territory and u can rule over dem......u know say una dey 3 dey drag one small portion of land wey no reach one plot,,but if u support my ministry u go rule over a notion and spare the catastrophe of my ogbunigwe.....the dice is dialed Love or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
Quote from: jossy4reall on 21-09-2015 11:50 AM Justmak I dey try to relate with u like nwa afo...I no know wia u go learn spanish laff but abeg no pass ur boundary and come pour sand sand for my garri........I go use ogbunigwe enter *how about sending u álúsí ágbàrà as sallah gift ..may u end up like franel I go tell u say I be confirmed okija boi wt 10 types of madness ready to us I have used one on franel already don't let me use u wt one becarefull general overseer
Quote from: justmak on 22-09-2015 04:58 PM Quote from: jossy4reall on 21-09-2015 11:50 AM Justmak I dey try to relate with u like nwa afo...I no know wia u go learn spanish laff but abeg no pass ur boundary and come pour sand sand for my garri........I go use ogbunigwe enter *how about sending u álúsí ágbàrà as sallah gift ..may u end up like franel I go tell u say I be confirmed okija boi wt 10 types of madness ready to us I have used one on franel already don't let me use u wt one becarefull I already know say u get plenty madness but fortunately for u franel don try well well by reducing it to just ten types....if no be him u for don get permanent portion for okija market cuz I remember say dem destroy okija shrine and pursue all the mad pple wey dey there comot....I believe say u dey on ur way to the market square before franel catch u and start to dey take care of u.......I go let am complete his good work on cuz I no dey like to take glory for wetin anoda person labour for......good luck to and very soon I go dey enjoy my honey moon Love or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
ossy congrat u just bought urself a one bedroom apartment in d cemetary ....I hope u have started writing ur obituary Reply...gift hadluck accept my condolence in advance ur betrothed just phyuked wt d rong guy.I will hang u from a tree wt u own intestine trust me this is a note for u to justmak dat I'm coming after u general overseer
I no come here ReplyThey can close the door against me but can't stop me frm coming in ![]() ![]()
no look uche face....fly wey no dey hear dey follow corps enter grave ReplyLove or Hate me its ur Biz, I have more important things to think abt since u never gonna change me
UK-based Nigerian Woman Accuses Ogun Monarch of Fake Marriage, N195m Fraud
“Prove It Or Remove It!” — VeryDarkMan Warns EFCC Over Mugshot Leak With Money Laundering Tag
Nigerian Mum In Germany Cries Out Over Custody Battle: Accuses Authorities of Holding Her Son
Popular Nigerian Nurse Blasts Mother Over Money, Visa Drama in Viral Facebook Post
Court Awards Diezani N500m In Secret Libel Case Against Journalist Chude Jideonwo
POS Agent Catches Colleague On Hidden Camera After Months Of Mysterious Cash Losses (Video)
ALLEGED $1,043,000 FRAUD! Supreme Court Overrules Bail For Fred Ajudua, Orders Return To Prison
Nigerian Pastor, Timothy Omotoso In Fresh Legal Storm Over Immigration Violations In S/Africa
Group Alleges ₦200m Bribe To Smear Tinubu, Matawalle In Plot To Destabilize Northern Support
I’m Married To Jesus — Pretty Reverend Sister Tells Asaba Boys Asking For Her Number (VID)