Pictured is Businessman and former Governor of Abia State, Dr. Orji Uzor Kalu at a road side buka (canteen) today. According to him, he stopped with some friends to celebrate a birthday. More photos as you continue...
I have been reporting for several years now and I am very interested in visual news reportage with strong inclusion of photos and video multimedia.
Posted: at 30-06-2016 09:31 PM (8 years ago) | Addicted Hero
Kennycynth at 30-06-2016 09:36 PM (8 years ago) (f)
I see!
Posted: at 30-06-2016 09:36 PM (8 years ago) | Gistmaniac
White Ajinomoto stew.when u dey eat am e go dey sweet you,even after one hour wey u don eat am your mouth go still dey sweet you,Ni when u reach house toilet go be ur bestiee.wetin u go dey hear Ni kpruuuuu kpruuuuu kpruuuuu
Posted: at 30-06-2016 10:35 PM (8 years ago) | Addicted Hero
They humble themselves in spite of their billions. Some dey here dey analyse dem whereas they are jt some poor hustlers in some foreign slums. Mcthewwww
Posted: at 30-06-2016 11:09 PM (8 years ago) | Addicted Hero
Am shocked say dem never carry dis goat.. I trust Buhari e dey take I'm time..
Are you nuts or crazy? Why they never carry all the rich and political thieves in the west and north? May be you made a mistake on your comment I believe
Posted: at 30-06-2016 11:41 PM (8 years ago) | Gistmaniac