i tire oo
Quote from: ndjoe on 19-09-2010 08:26 AM Quote from: nicestobi on 19-09-2010 08:15 AM Quote from: joegbons on 17-09-2010 12:54 PM lol why u dey laugh?![]() ![]() i tire oo
lol dis takes me a trip back memory lane; bck then in the university of Igbinedion when i was awarded d award 4 "most hansome guy on campus 08" 3girls once tried to rape me i blew 1 in d eye n d others fled away Reply
i no fit shout Reply
Quote from: nicestobi on 17-09-2010 04:38 PM Quote from: bomsiluv on 17-09-2010 03:36 PM Quote from: nicestobi on 13-09-2010 08:09 PM Quote from: bomsiluv on 13-09-2010 01:37 PM Quote from: nicestobi on 12-09-2010 01:16 PM wat abt ur friend bomsiluv? Fine boy no pimple, I dey fine. How you dey? I don dey look for you since. Where you go? Hope sey better dey plenty, plenty i never knew i was this beautiful, den why all dis girls refuse to rape me? So you no know sey you fine like witch? No worry soon those gurls go remember you. Chei............. Nice.................. you like better thing o................. see as you dey beg babes to come rape you....................... Hope sey you no go carry ya boxes run when dem come o......... If you hot pass Timaya na em bi se you go soon turn to charcoal.
Quote from: nicestobi on 19-09-2010 08:35 AM Quote from: ndjoe on 19-09-2010 08:26 AM Quote from: nicestobi on 19-09-2010 08:15 AM Quote from: joegbons on 17-09-2010 12:54 PM lol why u dey laugh?![]() ![]() i tire oo No............. him na pagan.
Quote from: bomsiluv on 20-09-2010 08:16 AM Quote from: nicestobi on 17-09-2010 04:38 PM Quote from: bomsiluv on 17-09-2010 03:36 PM Quote from: nicestobi on 13-09-2010 08:09 PM Quote from: bomsiluv on 13-09-2010 01:37 PM Quote from: nicestobi on 12-09-2010 01:16 PM wat abt ur friend bomsiluv? Fine boy no pimple, I dey fine. How you dey? I don dey look for you since. Where you go? Hope sey better dey plenty, plenty i never knew i was this beautiful, den why all dis girls refuse to rape me? So you no know sey you fine like witch? No worry soon those gurls go remember you. Chei............. Nice.................. you like better thing o................. see as you dey beg babes to come rape you....................... Hope sey you no go carry ya boxes run when dem come o......... If you hot pass Timaya na em bi se you go soon turn to charcoal.
wetin u dey do before they come rape u. Reply
Quote from: Lancemike on 20-09-2010 09:43 PM wetin u dey do before they come rape u. HIM DEY CAT WALK![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: nicestobi on 20-09-2010 09:51 PM Quote from: Lancemike on 20-09-2010 09:43 PM wetin u dey do before they come rape u. HIM DEY CAT WALK![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: nicestobi on 20-09-2010 08:34 PM Quote from: bomsiluv on 20-09-2010 08:16 AM Quote from: nicestobi on 17-09-2010 04:38 PM Quote from: bomsiluv on 17-09-2010 03:36 PM Quote from: nicestobi on 13-09-2010 08:09 PM Quote from: bomsiluv on 13-09-2010 01:37 PM Quote from: nicestobi on 12-09-2010 01:16 PM wat abt ur friend bomsiluv? Fine boy no pimple, I dey fine. How you dey? I don dey look for you since. Where you go? Hope sey better dey plenty, plenty i never knew i was this beautiful, den why all dis girls refuse to rape me? So you no know sey you fine like witch? No worry soon those gurls go remember you. Chei............. Nice.................. you like better thing o................. see as you dey beg babes to come rape you....................... Hope sey you no go carry ya boxes run when dem come o......... If you hot pass Timaya na em bi se you go soon turn to charcoal. Oya hot small, small.
I wound'nt mind 2 b rape too. Reply
See ya face. Reply
raped,,he dey happen sao what is new Reply
common sharrrap .... Replylie lie boy... abi u wan use our head?
Quote from: bomsiluv on 21-09-2010 09:22 AM Quote from: nicestobi on 20-09-2010 08:34 PM Quote from: bomsiluv on 20-09-2010 08:16 AM Quote from: nicestobi on 17-09-2010 04:38 PM Quote from: bomsiluv on 17-09-2010 03:36 PM Quote from: nicestobi on 13-09-2010 08:09 PM Quote from: bomsiluv on 13-09-2010 01:37 PM Quote from: nicestobi on 12-09-2010 01:16 PM wat abt ur friend bomsiluv? Fine boy no pimple, I dey fine. How you dey? I don dey look for you since. Where you go? Hope sey better dey plenty, plenty i never knew i was this beautiful, den why all dis girls refuse to rape me? So you no know sey you fine like witch? No worry soon those gurls go remember you. Chei............. Nice.................. you like better thing o................. see as you dey beg babes to come rape you....................... Hope sey you no go carry ya boxes run when dem come o......... If you hot pass Timaya na em bi se you go soon turn to charcoal. Oya hot small, small. day. so make i wait ![]() ![]() ![]()
Quote from: kiki-smallz on 21-09-2010 11:08 AM common sharrrap .... lie lie boy... abi u wan use our head? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: Salahud on 21-09-2010 09:28 AM I wound'nt mind 2 b rape too. U DON RUN FOR UR LIFE BEFORE?no think am the second time
Quote from: nicestobi on 21-09-2010 11:45 PM Quote from: Salahud on 21-09-2010 09:28 AM I wound'nt mind 2 b rape too. U DON RUN FOR UR LIFE BEFORE?no think am the second time No mind am. Em never see anything.
LOL. Reply
Gurls here are saying he enjoyed it, but when a guy rapes you you don't enjoy it abi, i don't think anybody will enjoy what he doesn't do at will.... Reply