llooking into the eyes mean nothing to me cuz i've met guys who think i'm triping wen in the real sense i'm just toleratng their presence Reply
Quote from: mmemshima on 3-10-2008 12:06 PM llooking into the eyes mean nothing to me cuz i've met guys who think i'm triping wen in the real sense i'm just toleratng their presence hahahhahahah so it happens to u sef.. kai ![]() ![]() ![]()
Quote from: presdom2000 on 3-10-2008 01:01 AM U KNOW WEN SOMEONE LOOKS INTO UR EYES N POPS D I LUV U,WAT DO U TINK THEY C OR WAT DO U C,OR IS IT JUST ANODA SMALL TRICK,,,,,,,,,,, well as for me i means notin to me for some its a trick well for others it shows sincerity cos u can understand someone wen u look the xson straight to eyes... even if he or she is lyin he or she will be confused or miss sometin to say .. so tat lookin to the eyes is a bit romantic way for few ooo but for me i no dey fall for am .... i go follow dey look u for eye dey see how u dey take talk am ... they way weh i go take look na laf go catch am later .. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
i too like u philo u're real!! Reply
Quote from: mmemshima on 3-10-2008 12:06 PM llooking into the eyes mean nothing to me cuz i've met guys who think i'm triping wen in the real sense i'm just toleratng their presence Whatever Young Woman WHEN YU DIE YU TAKE NOTHING WITH YU, SO PLS PUT A SMILE ON YUR NEIGHBOR'S FACE
like this kind eye magic? Reply![]() ![]()
I DUNNO Reply
Quote from: philomena87 on 3-10-2008 01:09 PM Quote from: presdom2000 on 3-10-2008 01:01 AM U KNOW WEN SOMEONE LOOKS INTO UR EYES N POPS D I LUV U,WAT DO U TINK THEY C OR WAT DO U C,OR IS IT JUST ANODA SMALL TRICK,,,,,,,,,,, well as for me i means notin to me for some its a trick well for others it shows sincerity cos u can understand someone wen u look the xson straight to eyes... even if he or she is lyin he or she will be confused or miss sometin to say .. so tat lookin to the eyes is a bit romantic way for few ooo but for me i no dey fall for am .... i go follow dey look u for eye dey see how u dey take talk am ... they way weh i go take look na laf go catch am later .. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hahahahahah...LWKMD..this babe too funny jo
eyes no dey move me again...... na wen i be small pikin i dey trip if woman focus her eyes on me and say that kind thing Reply
Okay i hie you Reply
Eye contact some na deciet Reply
Quote from: MissyBarbie on 31-01-2011 01:41 PM Okay i hie you u wan look into my sexy eyes?
Shey the one wey you dey cover all the time abi which one...mtcheeewww Reply
u for tell me sey u wan feel am na.... make i remove my specs Reply
Shioooorrr...remove am na...shey you see wetin i carry for hand sha? Reply
BLINGS THAT UR APOLLO EYE WHERE D SEXY NAH Reply![]() my name is kebella ![]() ![]()
![]() Live and let live!
Quote from: MissyBarbie on 31-01-2011 01:58 PM Shioooorrr...remove am na...shey you see wetin i carry for hand sha? u suppose know sey that thing no dey enter my body na..... i go strangle that squirel make i jus see am
Blings abeg no remove am ooo make u no pack all NP babes comot Reply
POS Agent Catches Colleague On Hidden Camera After Months Of Mysterious Cash Losses (Video)