I for drop N500 MILLION FR MY WOMAN, ABI NOW??? Reply
posted b4 Reply...everywhere i go they keep saying i'm Unique, well that's because my swag defines me.
Not funnie... where is the joke? Reply"Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest c
u try sha Reply
Oh! ho! Reply"Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest c
Quote from: degreatest2 on 10-01-2009 03:02 PM I for drop N500 MILLION FR MY WOMAN, ABI NOW??? WAIT SELF..... U BE GHANA..? TALK TRUE OOOOOOOO
What really made the man to mess up him self with thatkind of woman hec an not be boast of. Although i have mkt for such man if the man is intersted pls, call: 07040036912 or E-mail [email protected]
POSTED B4 Reply![]() ![]() ![]() ![]()
everything get levels Reply
Quote from: Emmanuel4christ on 11-01-2009 09:12 PM Quote from: degreatest2 on 10-01-2009 03:02 PM I for drop N500 MILLION FR MY WOMAN, ABI NOW??? WAIT SELF..... U BE GHANA..? TALK TRUE OOOOOOOO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
u be america, u con dey form naija. Replyor talk true u be naija con dey form america.na ur life sha
who dash u American u no even fit come frm my village( abeg na joke i dey o b4 u change my name) As 4 ur joke sha abeg try part 2 Reply
Quote from: segxi on 13-01-2009 09:55 AM u be america, u con dey form naija. All of Una no go school? You see person dey ask me whether i be GHANA, how can i be a whole country, i can only be a Ghanaian, a Nigerian or an American. you get my drift? na him make I tell am say I no be ghana, i be america. NA EVENING SCHOOL WHERE DEM DEY LIGHT CANDLE THE GUY GO. or talk true u be naija con dey form america.na ur life sha
Quote from: pammy on 13-01-2009 01:35 PM who dash u American u no even fit come frm my village( abeg na joke i dey o b4 u change my name) As 4 ur joke sha abeg try part 2 Pammy, dont worry I will not change your name, U look like a nice little girl, where be dat your viallge sef?![]() ![]()
wetin dey happen for here? Replycome greater abi greatest na which level na? why you change Rev. Emma name to T.B i go change ur surname to HIV othername AIDS, that is MR HIV AIDS how you see am
Quote from: Kennycynth on 13-01-2009 03:36 PM wetin dey happen for here? Emma na Rev?come greater abi greatest na which level na? why you change Rev. Emma name to T.B i go change ur surname to HIV othername AIDS, that is MR HIV AIDS how you see am ![]() ![]() ![]()
oya apologise to Rev. Reply
Quote from: degreatest2 on 12-01-2009 09:56 PM Quote from: Emmanuel4christ on 11-01-2009 09:12 PM Quote from: degreatest2 on 10-01-2009 03:02 PM I for drop N500 MILLION FR MY WOMAN, ABI NOW??? WAIT SELF..... U BE GHANA..? TALK TRUE OOOOOOOO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: degreatest2 on 12-01-2009 09:56 PM Quote from: Emmanuel4christ on 11-01-2009 09:12 PM Quote from: degreatest2 on 10-01-2009 03:02 PM I for drop N500 MILLION FR MY WOMAN, ABI NOW??? WAIT SELF..... U BE GHANA..? TALK TRUE OOOOOOOO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() degreatest u means say emma na tuberclosis or wat? as in T.B. wey u call am? ![]() ![]()