Mumu of the highest order Reply![]()
nice post kudos; education has notting to do with love Reply
Quote from: godisable123 on 28-01-2013 04:19 PM Ur grand papa go school - anu monkey like u - thank ur God that i don`t knw u in person ![]() ![]() ![]()
Quote from: chicanorose on 28-01-2013 03:41 PM d most important tin is if he is well to do and can take care of u and ur needs. Being a graduaute shldn't be a priority to marrying him. No be book u go chop. Maintainance money ojikwa ego iyonpompom hahahahahaha, according to Mama Gee, Maintenance Money.
hmm, so u have the LIVER to come here and tell us about school, abi? abeg make i hear word jare. Reply
Quote from: lee22 on 28-01-2013 04:05 PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Dey dia dey form,old age go soon catch up with u!! ReplyIf you face me, I go face you and if you do me, I go do you back! Nobody go vex!
ni so u go select so tey u go reach the age of 50 and u go come naijapals come they ask us if u still get hope.and at that time u no get other choice than to consider ajanni wey grow up with cows for bush,him no even get money to start willbarrow dealers business talkless of car dealers business,him no even branch akara school one day. Reply![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
His very ok for U̶̲̥̅̊ bt pray to God to guide U̶̲̥̅̊ through, cos only God knws his mind, Α̲̅πϑ the mind of humanbeing can nt de judge according to action or behaviour. I pray God will guide U̶̲̥̅̊ Α̲̅πϑ keep U̶̲̥̅̊ through. Reply
all of una go run go EVERYWHERE NIGERIA go dey forward post change the picture carry am come NAIJAPALS,na wa ooooooo.EVERYWHERE NIGERIA is the best,always with original news Reply![]() ![]() ![]()
Talk to God about it, from all indications he seem to be an ideal husband. Reply
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: chicanorose on 28-01-2013 03:41 PM d most important tin is if he is well to do and can take care of u and ur needs. Being a graduaute shldn't be a priority to marrying him. No be book u go chop. Maintainance money ojikwa ego iyonpompom no be book jare
Hehehehehehehe! C kase, chai! Reply
Quote from: beneno on 28-01-2013 08:34 PM ni so u go select so tey u go reach the age of 50 and u go come naijapals come they ask us if u still get hope.and at that time u no get other choice than to consider ajanni wey grow up with cows for bush,him no even get money to start willbarrow dealers business talkless of car dealers business,him no even branch akara school one day. who be this monkey? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: ajanni on 28-01-2013 10:54 PM who be this monkey? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
na school won give you the happy relationship you wants.....do everyone have to go to school..miss highter instituation hiss? Replyabeg what his number and address..if you go fit give me ..abeg do i go help you ask him if he went to school i got the liver..nonsense bush girl...common sense noe common for you..upon all the books you don read.....stay there and dey wait for someone wa get all the degrees wa dey this world...including death own..hiss LOVE COMES TO THOSE WHO BELIEVE IN IT...LET TALK ABOUT LOVE.
woman are gold digger go for d gold n be fruitful and multiply Replyamaka why
POS Agent Catches Colleague On Hidden Camera After Months Of Mysterious Cash Losses (Video)