In Nigeria, it's okay/common to have more than one wife but it is illegal in the US so that's why this is making the news. A Connecticut man named Curt Curt took to Facebook last week to show off his polygamous relationship. He lives with his two partners in the same house, and both women have a baby by him...he says they love each other dearly and never fight! And sometimes, they enjoy three some sex!
I scour the world wide web to bring you interesting stories from around the globe. bayonel3@gmailcom
Posted: at 5-02-2016 10:47 AM (9 years ago) | Addicted Hero
akinmanchy at 5-02-2016 11:29 AM (9 years ago) (m)
Nice one guy, anybody wey say make u nor add one join to make am three God go punish the person. Those posters wey I dey see with the inscription "Gone too soon" those people offend God?
Life na jeje so just try to take am softly
Posted: at 5-02-2016 11:29 AM (9 years ago) | Hero
Omo this guy no even pity himself,he be like say the women self old pass am but bcos of money,them no gree get sense,anyway nah the life wey them choose to live.
Posted: at 5-02-2016 02:46 PM (9 years ago) | Hero