Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :*
u dey laugh? dis one na serious matter oooo.. we go find one ogba ndi ara put de guy make im no bite person here ReplyCHILDREN ARE BORN BUT MEN ARE MADE;THE GOLD THAT WILL BE REFINED MUST PASS THROUGH THE FURNACE.WORDS
Quote from: sophiebaby on 13-08-2010 11:49 AM the only wallas wey dey carry plenty babes enter places like ARISTO HOUSE abeg, i neva reach to diena church i dey carry babes enter
@esonu, Replye be like say u don dey get biabia around ur prick abi
Quote from: esonu on 13-08-2010 12:02 PM u dey laugh? dis one na serious matter oooo.. we go find one ogba ndi ara put de guy make im no bite person here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :*
Quote from: wallas on 13-08-2010 12:39 PM Quote from: sophiebaby on 13-08-2010 11:49 AM the only wallas wey dey carry plenty babes enter places like ARISTO HOUSE abeg, i neva reach to diena church i dey carry babes enter flexing bobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :*
Quote from: wallas on 13-08-2010 12:41 PM @esonu, e be like say u don dey get biabia around ur prick abi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() esonu chai/// so na now u dey grow ya own biabia for prick Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :*
Quote from: sophiebaby on 13-08-2010 01:03 PM Quote from: wallas on 13-08-2010 12:39 PM Quote from: sophiebaby on 13-08-2010 11:49 AM the only wallas wey dey carry plenty babes enter places like ARISTO HOUSE abeg, i neva reach to diena church i dey carry babes enter flexing bobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wkend don already reach make i come ur place?
Quote from: wallas on 13-08-2010 01:23 PM Quote from: sophiebaby on 13-08-2010 01:03 PM Quote from: wallas on 13-08-2010 12:39 PM Quote from: sophiebaby on 13-08-2010 11:49 AM the only wallas wey dey carry plenty babes enter places like ARISTO HOUSE abeg, i neva reach to diena church i dey carry babes enter flexing bobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wkend don already reach make i come ur place? na ur sis be omemma. wetin u wan con do? u want make i wounjour u? Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :*
Quote from: sophiebaby on 13-08-2010 01:27 PM Quote from: wallas on 13-08-2010 01:23 PM Quote from: sophiebaby on 13-08-2010 01:03 PM Quote from: wallas on 13-08-2010 12:39 PM Quote from: sophiebaby on 13-08-2010 11:49 AM the only wallas wey dey carry plenty babes enter places like ARISTO HOUSE abeg, i neva reach to diena church i dey carry babes enter flexing bobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wkend don already reach make i come ur place? na ur sis be omemma. wetin u wan con do? u want make i wounjour u? u wan make i dissect u 4 ur info, e don long pass 26'' now
just the territorial claim Reply
Quote from: wallas on 13-08-2010 01:39 PM Quote from: sophiebaby on 13-08-2010 01:27 PM Quote from: wallas on 13-08-2010 01:23 PM Quote from: sophiebaby on 13-08-2010 01:03 PM Quote from: wallas on 13-08-2010 12:39 PM Quote from: sophiebaby on 13-08-2010 11:49 AM the only wallas wey dey carry plenty babes enter places like ARISTO HOUSE abeg, i neva reach to diena church i dey carry babes enter flexing bobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wkend don already reach make i come ur place? na ur sis be omemma. wetin u wan con do? u want make i wounjour u? u wan make i dissect u 4 ur info, e don long pass 26'' now anyhow e be i go carry am. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :*
which prick wey don open n wide ur ***** Replyna dt small boy wey dey ur back b4?
Quote from: blessedme on 8-07-2010 03:29 PM Heheheheheheheheheheeeee i don leave am ooo [/quoteso is that what you think you see i dey hail you as you talk
PASSING Reply
just wanna as da first lady but not a omen Reply
front sit to me means nothing. in fact is a little way of exposing yourself if peradventure you both ends the relationship Wat will be of you? Reply
Them like big big thin na ReplyI am as gentle as a dove and as wise as a serpent
well its only when you are married.......that is when a lady is entitled to the front seat when anybody else is riding in the car. Reply
Quote from: wallas on 13-08-2010 04:18 PM which prick wey don open n wide ur ***** na dt small boy wey dey ur back b4? ya fada Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :*
I’m Married To Jesus — Pretty Reverend Sister Tells Asaba Boys Asking For Her Number (VID)