Nigerian man and prostitutes (Page 2)

Date: 21-09-2010 1:14 pm (14 years ago) | Author: Chuks
1 [2] 3 4 5 ... 8
- typicalman84 at 21-09-2010 01:32 PM (14 years ago)
Quote from: Akpan01 on 21-09-2010 01:29 PM
ehehehehehheehheheh i use to do that kaii wickedd

Ya i remember. You did that to my brother a while ago.

Posted: at 21-09-2010 01:32 PM (14 years ago) | Gistmaniac
- Akpan01 at 21-09-2010 01:33 PM (14 years ago)
Quote from: typicalman84 on 21-09-2010 01:32 PM

kaii he don tell u i go beat him now Grin

Posted: at 21-09-2010 01:33 PM (14 years ago) | Hero
- typicalman84 at 21-09-2010 01:33 PM (14 years ago)
Quote from: Akpan01 on 21-09-2010 01:31 PM
Quote from: typicalman84 on 21-09-2010 01:30 PM
Quote from: Akpan01 on 21-09-2010 01:26 PM
hmmmmmmmm r u doin trainin or doin makein love?

Agggh! How you go make love with prostitute... lol
u give the answer....so why is it important to go for a prostitute???only for satisfaction??easier and cheaper if u use ya hand..i ques and also safe
 Hand ko... hand ni... lie lie. Na for my pleasure nah... her pleasure na the money wey i go give am.

Posted: at 21-09-2010 01:33 PM (14 years ago) | Gistmaniac
- Akpan01 at 21-09-2010 01:34 PM (14 years ago)
hahahahah u baddd

Posted: at 21-09-2010 01:34 PM (14 years ago) | Hero
- typicalman84 at 21-09-2010 01:35 PM (14 years ago)
Quote from: Akpan01 on 21-09-2010 01:33 PM
Quote from: typicalman84 on 21-09-2010 01:32 PM

kaii he don tell u i go beat him now Grin

Actually. today no be good day for you cos na so you go vomit all the money wey you dey still from am.

Posted: at 21-09-2010 01:35 PM (14 years ago) | Gistmaniac
- Akpan01 at 21-09-2010 01:36 PM (14 years ago)
ME KE??as i get it i get it no vomitin

Posted: at 21-09-2010 01:36 PM (14 years ago) | Hero
- FlyMamacita at 21-09-2010 01:36 PM (14 years ago)
Quote from: typicalman84 on 21-09-2010 01:31 PM
Quote from: FlyMamacita on 21-09-2010 01:27 PM
Typicalman, u had bad experience or wht? She don steal ur money while u dey sleep?? heheeeeeee

Haha... NO... i never do prostitute before na. But You know say i go track woman wey steal my money. and if i get am, i go punish am with s*x and this time around i no go pay am. na she go pay me.
wht is d tin with men and usin sex as punishment?? Wht abt d gals who luv sex, those nympho...who punish who eeeh  Grin Grin
Posted: at 21-09-2010 01:36 PM (14 years ago) | Addicted Hero
- typicalman84 at 21-09-2010 01:36 PM (14 years ago)
Quote from: Akpan01 on 21-09-2010 01:34 PM
hahahahah u baddd

but technically, that is true. The man approaches the girl to satisfy himself with sex and the girl agrees to follow him to satisfy herself with his money.

Posted: at 21-09-2010 01:36 PM (14 years ago) | Gistmaniac
- typicalman84 at 21-09-2010 01:37 PM (14 years ago)
Quote from: Akpan01 on 21-09-2010 01:36 PM

you go see naaa.

Posted: at 21-09-2010 01:37 PM (14 years ago) | Gistmaniac
- FlyMamacita at 21-09-2010 01:38 PM (14 years ago)
Quote from: FlyMamacita on 21-09-2010 01:30 PM
Wetin u do be4? f*ck for money? steal ur guy money when he dey sleep? wetin na  Shocked

yes o i use to collect my hubby own when he sleep of Grin Grin Grin
aaaahahahahaha be4 when my guy get lots of notes, i collect small and put it under d bed...when times get rough i always check under, then i find enough money for 2-3 months hahaha But he like am  Tongue
Posted: at 21-09-2010 01:38 PM (14 years ago) | Addicted Hero
- Akpan01 at 21-09-2010 01:38 PM (14 years ago)
Quote from: typicalman84 on 21-09-2010 01:37 PM

you go see naaa.
u go drop ya pos first Grin Grin ;Dto one of the prostitute Grin Grin Grin

Posted: at 21-09-2010 01:38 PM (14 years ago) | Hero
- onchedu at 21-09-2010 01:38 PM (14 years ago)
Dr. of Prostituology in the house?

Anyway I don;t patornize the women of the night and Im not about to start. This my VIP shaft no is reserved for the exculsive.

U think before U come dey tell us say U be patron?
Posted: at 21-09-2010 01:38 PM (14 years ago) | Hero
- typicalman84 at 21-09-2010 01:38 PM (14 years ago)
Quote from: FlyMamacita on 21-09-2010 01:36 PM
Typicalman, u had bad experience or wht? She don steal ur money while u dey sleep?? heheeeeeee

Haha... NO... i never do prostitute before na. But You know say i go track woman wey steal my money. and if i get am, i go punish am with s*x and this time around i no go pay am. na she go pay me.
wht is d tin with men and usin sex as punishment?? Wht abt d gals who luv sex, those nympho...who punish who eeeh  Grin Grin

It is just a mind thing... And ofcourse the sex go be rough pass nigerian roads.

Posted: at 21-09-2010 01:38 PM (14 years ago) | Gistmaniac
- Akpan01 at 21-09-2010 01:39 PM (14 years ago)
Quote from: FlyMamacita on 21-09-2010 01:38 PM
Wetin u do be4? f*ck for money? steal ur guy money when he dey sleep? wetin na  Shocked

aaaahahahahaha be4 when my guy get lots of notes, i collect small and put it under d bed...when times get rough i always check under, then i find enough money for 2-3 months hahaha But he like am  Tongue

hahahaha thats cool thats a part of economy Grin Grin

Posted: at 21-09-2010 01:39 PM (14 years ago) | Hero
- typicalman84 at 21-09-2010 01:40 PM (14 years ago)
Quote from: Akpan01 on 21-09-2010 01:38 PM

you go see naaa.

Agggh! you no go fit see my one naira ooooo. but i don see you private finish. infact I don enter am finish... lol

Posted: at 21-09-2010 01:40 PM (14 years ago) | Gistmaniac
- typicalman84 at 21-09-2010 01:42 PM (14 years ago)
Quote from: FlyMamacita on 21-09-2010 01:38 PM

lol. Ya my wife does something like that.

Posted: at 21-09-2010 01:42 PM (14 years ago) | Gistmaniac
- Akpan01 at 21-09-2010 01:42 PM (14 years ago)
Quote from: typicalman84 on 21-09-2010 01:40 PM

you go see naaa.

Agggh! you no go fit see my one naira ooooo. but i don see you private finish. infact I don enter am finish... lol
as u don enter i wonder o...cause me i no feel am..is it SMALL like that... Grin Grin Grin Grin

Posted: at 21-09-2010 01:42 PM (14 years ago) | Hero
- typicalman84 at 21-09-2010 01:44 PM (14 years ago)
Quote from: Akpan01 on 21-09-2010 01:42 PM
Quote from: typicalman84 on 21-09-2010 01:40 PM

you go see naaa.

as u don enter i wonder o...cause me i no feel am..is it SMALL like that... Grin Grin Grin Grin
hahahahahahahahaha. nice one. but believe me you do not want to know. Ok back to the Topic...hahaha

Posted: at 21-09-2010 01:44 PM (14 years ago) | Gistmaniac
- Akpan01 at 21-09-2010 01:45 PM (14 years ago)
indeed m a virgin back to b..ches issues

Posted: at 21-09-2010 01:45 PM (14 years ago) | Hero
- FlyMamacita at 21-09-2010 01:47 PM (14 years ago)
Quote from: typicalman84 on 21-09-2010 01:38 PM
Quote from: FlyMamacita on 21-09-2010 01:36 PM

It is just a mind thing... And ofcourse the sex go be rough pass nigerian roads.
Why do guys like rough sex pass intimate, passionated sex ?
Posted: at 21-09-2010 01:47 PM (14 years ago) | Addicted Hero
1 [2] 3 4 5 ... 8