they are surely English professors. They must publish a book on the use of the verb "sing"
ok i concur
for what? did he tell you he's ready to make an ally with you? he's just expressing on a neutral ground, then why concur noo you kuku ma k=konko make u sorkor. u need some coffee
Posted: at 31-10-2008 02:38 PM (16 years ago) | Gistmaniac
rezimero at 31-10-2008 04:30 PM (16 years ago) (m)
Quote from: grin_genius4lif on 31-10-2008 02:38 PM
Quote from: rezimero on 21-10-2008 09:33 AM
Quote from: frenzeecool_08 on 20-10-2008 08:31 PM
they are surely English professors. They must publish a book on the use of the verb "sing"
ok i concur
for what? did he tell you he's ready to make an ally with you? he's just expressing on a neutral ground, then why concur noo you kuku ma k=konko make u sorkor. u need some coffee
who's talking about allies here?
Posted: at 31-10-2008 04:30 PM (16 years ago) | Gistmaniac
ok i concur
who's talking about allies here? [/quote
then why u concur... if u no talk about ally abi dis guy no even know wetin e dey talk, u just dey yan like ayangba madness. Have you taken a cup of cofee, ok let me show you the way go to any bank nearby pretend as if u re goona deposit or withdraw as you sit for reception silently go for the coffea, drink some coffea and shamefully work out. ode oshi
Posted: at 31-10-2008 04:59 PM (16 years ago) | Gistmaniac
rezimero at 31-10-2008 05:48 PM (16 years ago) (m)
Quote from: grin_genius4lif on 31-10-2008 04:59 PM
Quote from: rezimero on 31-10-2008 04:30 PM
ok i concur
who's talking about allies here? [/quote
then why u concur... if u no talk about ally abi dis guy no even know wetin e dey talk, u just dey yan like ayangba madness. Have you taken a cup of cofee, ok let me show you the way go to any bank nearby pretend as if u re goona deposit or withdraw as you sit for reception silently go for the coffea, drink some coffea and shamefully work out. ode oshi
oh, dat na wetin you dey go do for bank? guy e don reach like that? if na coffee or tea dey hungry u give me your address I'll send you a truck load.
Posted: at 31-10-2008 05:48 PM (16 years ago) | Gistmaniac
I know say dat na ur mind. hahaha, i wan hear am before say u go give me plenty things, wetin you don buy for your girl friend since the beginning of this year. uh un wetin oye tell me. see me see oziba, see person wey won buy trucks of coffee. abi something don dey inch you wey u no make we hear ma.
Posted: at 31-10-2008 06:00 PM (16 years ago) | Gistmaniac
rezimero at 31-10-2008 06:05 PM (16 years ago) (m)
Quote from: grin_genius4lif on 31-10-2008 06:00 PM
I know say dat na ur mind. hahaha, i wan hear am before say u go give me plenty things, wetin you don buy for your girl friend since the beginning of this year. uh un wetin oye tell me. see me see oziba, see person wey won buy trucks of coffee. abi something don dey inch you wey u no make we hear ma.
i don't have a girlfriend. I AM A MARRIED MAN
Posted: at 31-10-2008 06:05 PM (16 years ago) | Gistmaniac
he sweet yu, u no wan talk. i recommednd the video by Master plan : " NO DULL YA SELF" my guy u dey dull ya self here, na we dey run things for show ;d
Posted: at 1-11-2008 10:40 AM (16 years ago) | Gistmaniac
he sweet yu, u no wan talk. i recommednd the video by Master plan : " NO DULL YA SELF" my guy u dey dull ya self here, na we dey run things for show ;d
i gree say na u dey run things-only say na for your village party u for dey run things
Posted: at 1-11-2008 11:28 PM (16 years ago) | Gistmaniac