i dey with my cousin one day na one fine gild just drive come see my cousin,i no even know say na him girl be that no be so i hold my cousin for soulder,she come down from her car begin halla,i no go lie u she fine.she just begin shout,as she talk to me finish i be wan cry na i tell her say,see watin u wear for body,clothe when dead body no go even wan waer for their grave.She come shame.
Posted: at 17-11-2010 06:20 PM (14 years ago) | Newbie
jonesblack at 17-11-2010 06:36 PM (14 years ago) (m)
Quote from: Raginastone on 17-11-2010 06:20 PM
i dey with my cousin one day na one fine gild just drive come see my cousin,i no even know say na him girl be that no be so i hold my cousin for soulder,she come down from her car begin halla,i no go lie u she fine.she just begin shout,as she talk to me finish i be wan cry na i tell her say,see watin u wear for body,clothe when dead body no go even wan waer for their grave.She come shame.
sha dis na joke or just for read...bc e no dey 4ny
Now you Know!
Posted: at 17-11-2010 06:36 PM (14 years ago) | Upcoming
kaycee22 at 17-11-2010 08:47 PM (14 years ago) (m)
Quote from: Raginastone on 17-11-2010 06:20 PM
diz gel why re u joking with pipo? abi u no get respect for elders?u shld be took ur carefull..... u hear?
Posted: at 17-11-2010 08:47 PM (14 years ago) | Gistmaniac
Kristiantus at 18-11-2010 11:26 AM (14 years ago) (m)
Quote from: xter on 17-11-2010 08:17 PM
Jose dey oooo
Everybody dey jolly for madrid
Na to kill bilbao and barca be d next plan now
xter, you no why i dey laff so?... na because you still dey dreamland. madrid, beat almighty barca... na only for dreamland that kin thing fit happen. BARCA for life jare....
Posted: at 18-11-2010 11:26 AM (14 years ago) | Hero