georgecool at 2-04-2012 09:34 PM (13 years ago) (m) @Solidstonez, U BE NOTHING BUT PURE WILD ANIMAL. I BEG MAKE UNA FREE ME MAKE I CHECK MY INBOX WEDA MAGA DON DROP SOMETHING $$$$$$$$. YOU HAVE PROVEN YOUR TALENT...419,CRIMINALS,THE INTERPOL ARE WATCHING YOU,SOON YOU WILL CAUGHT AND TRIED FOR FRAUD....IBOS WITH MONEY,YOU DON USE YOUR FATHER FOR MONEY RITUALS THEY FORM SAY MAGA DON PAY,SOON YOUR FATHER GO DIE AND YOU GO BECOME RICH,BLOOD MONEY,BEWARE OF RITUALIST...phyuk OFF Posted: at 2-04-2012 09:34 PM (13 years ago) | Upcoming | |
otagermo at 2-04-2012 09:35 PM (13 years ago) (m) Ndi Igbo don die for NL! Next drug pushing tribe of Nigeria please! Thank God for 'ashawo' work!
Mu he he he he he he
na jealousy dey worri your head........you fit push drug??? which liver you go use push am............you better stick for your pure job.....dey wash your ashawo wife pant ........atlist for you to see moni take do your hair jerry curl..............dat your mama ashawo blood dey run for your head well well.......which ritual pass ashawo ritual.......your wife go stand for bush road the whole nite....dey phyuk for 10euro.......just to give you food.....which kind life you dey live.....why not hang yourself for good..........bastard Posted: at 2-04-2012 09:35 PM (13 years ago) | Gistmaniac | |
you can say that again
I AM WHO I AM, IF YOU DON'T LIKE IT, YOU CAN BLOODY DO THE OTHER THING AND FCUK ALL HATERZ Posted: at 2-04-2012 09:35 PM (13 years ago) | Addicted Hero | |
SICK BINGO GET SENSE PASS YOU, NOTHING BUT CRAP Posted: at 2-04-2012 09:36 PM (13 years ago) | Gistmaniac | |
Posted: at 2-04-2012 09:36 PM (13 years ago) | Gistmaniac | |
YOU HAVE PROVEN YOUR TALENT...419,CRIMINALS,THE INTERPOL ARE WATCHING YOU,SOON YOU WILL CAUGHT AND TRIED FOR FRAUD....IBOS WITH MONEY,YOU DON USE YOUR FATHER FOR MONEY RITUALS THEY FORM SAY MAGA DON PAY,SOON YOUR FATHER GO DIE AND YOU GO BECOME RICH,BLOOD MONEY,BEWARE OF RITUALIST...fcuk OFF
he is an idiot
I AM WHO I AM, IF YOU DON'T LIKE IT, YOU CAN BLOODY DO THE OTHER THING AND FCUK ALL HATERZ Posted: at 2-04-2012 09:37 PM (13 years ago) | Addicted Hero | |
I AM WHO I AM, IF YOU DON'T LIKE IT, YOU CAN BLOODY DO THE OTHER THING AND FCUK ALL HATERZ Posted: at 2-04-2012 09:38 PM (13 years ago) | Addicted Hero | |
idealism at 2-04-2012 09:38 PM (13 years ago) (m) SICK BINGO GET SENSE PASS YOU, NOTHING BUT CRAP
AM WONDERING HOW YOU WOULD END UP...CONDUCTOR Posted: at 2-04-2012 09:38 PM (13 years ago) | Upcoming | |
SICK BINGO GET SENSE PASS YOU, NOTHING BUT CRAP
look at the he goat, you want make i finish you? go get a life
I AM WHO I AM, IF YOU DON'T LIKE IT, YOU CAN BLOODY DO THE OTHER THING AND FCUK ALL HATERZ Posted: at 2-04-2012 09:40 PM (13 years ago) | Addicted Hero | |
I AM WHO I AM, IF YOU DON'T LIKE IT, YOU CAN BLOODY DO THE OTHER THING AND FCUK ALL HATERZ Posted: at 2-04-2012 09:41 PM (13 years ago) | Addicted Hero | |
agwuna at 2-04-2012 09:43 PM (13 years ago) (m) na jealousy dey worri your head........you fit push drug??? which liver you go use push am............you better stick for your pure job.....dey wash your ashawo wife pant ........atlist for you to see moni take do your hair jerry curl..............dat your mama ashawo blood dey run for your head well well.......which ritual pass ashawo ritual.......your wife go stand for bush road the whole nite....dey fcuk for 10euro.......just to give you food.....which kind life you dey live.....why not hang yourself for good..........bastard
clap for your self say you dey push drug half gorillas half Hausa.ur mama not tell u say na Hausa soldier born you. Posted: at 2-04-2012 09:43 PM (13 years ago) | Newbie | |
lee22 at 2-04-2012 09:45 PM (13 years ago) (f) but Na true she talk Na , even here for NP the most noisy ones are Ibo boys and girls ,especially those villagers amongst them , they will criticises and make noises where non exists in the first instance, onye Ara ppl
Posted: at 2-04-2012 09:45 PM (13 years ago) | Gistmaniac | |
clap for your self say you dey push drug half gorillas half Hausa.ur mama not tell u say na Hausa soldier born you.
I AM WHO I AM, IF YOU DON'T LIKE IT, YOU CAN BLOODY DO THE OTHER THING AND FCUK ALL HATERZ Posted: at 2-04-2012 09:46 PM (13 years ago) | Addicted Hero | |
lee22 at 2-04-2012 09:48 PM (13 years ago) (f) Are the oyibos your friend busy girl
Posted: at 2-04-2012 09:48 PM (13 years ago) | Gistmaniac | |
Let them be sentenced to prison drug trafick are d ibo's Foolish Bingo.! Shocked Igbo!!! Igbo!!! Igbo!!!- Drug Trafficking: Igb's To Die By Hanging. Posted: at 2-04-2012 09:51 PM (13 years ago) | Gistmaniac | |
otagermo at 2-04-2012 09:51 PM (13 years ago) (m) Igbo Drug money wil not kill this people everyother year we hear stuff like this last minute they carry matter to house of rep and senate and start to talk big grammer but the guys still die why do peeps still traffic drugs and GO TO THESE REGIONS WHY TRAFFIC DRUGS AT ALL?
shut that your gutter mouth for ones...................dirty pig...........atlist your binni sister no fit do without igbos.......na we go first phyuk dem well well b4 trowing dem to you pig to continue.....yes...your binni sister no sey will fit take care of dem pass you their lazy good for nothing brothers that only depend on them the woman to survive............here in germany...all the binni boys wey i no.......no take flight come europe.........all of them pass through morroco.........dey no fit work......they no fit husle........even level no good for their girls like b4 for dem to do their pure work ....na only shop lift dem base....dem go thief perfum......thief watch....even thief pants for their girl freind...........and na we the already made igbo guys dem go com dey sell those tins for........thief thief tin dey una blood......any woman wey don yeye her bodi finish go run com marry una......dem no sey.......binni boys no get choice at all.......tufiakwa..... Posted: at 2-04-2012 09:51 PM (13 years ago) | Gistmaniac | |
agwuna at 2-04-2012 09:53 PM (13 years ago) (m) edo people are unique igbo boy are fake,only some of their women get sense. Posted: at 2-04-2012 09:53 PM (13 years ago) | Newbie | |