34 killed in Potiskum market attack (Yobe State) (Page 11)

Date: 03-05-2012 3:32 pm (11 years ago) | Author: Faith Dafe
1 ... 8 9 10 [11]
- arsenal123 at 5-05-2012 01:10 AM (11 years ago)
Quote from: FinlandGuy on  4-05-2012 03:51 AM
If no be this Bomb,i no go know say we get something like Potiskum market in the Nigeria so na GOOD NEWS,all Join.

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin...ME TOO..
Posted: at 5-05-2012 01:10 AM (11 years ago) | Gistmaniac
- arsenal123 at 5-05-2012 01:11 AM (11 years ago)
Quote from: FinlandGuy on  4-05-2012 03:52 AM
Calling.....................+234708975640024784...

FinlandGuy:    Helo Helo

Boko Haram:   Na who dey call us by this kain hour

FinlandGuy  :  Boko Harm Na FinlandGuy

BoKo Haram:  Ahhh oga FinlandGuy how far naa U hear the gist?

FinlandGuy :  I hear the lasted gist but the number no impress me at all

Boko Haram : FinlandGuy no Vex ohh i know say no be wetin we agree but na the boys wey go the       
                         message,as they reach inside the Potiskum cattle market,three come cut liver run  with the
                         bombs na only 4 of bois carry on attack.

FinlandGuy  :  I think i go charge you for being incompetent

Boko Haram:  Oga Finland no vex,next attack,i go make up to you,I go first catch de bois wey carry the
                         bomb run.

FinlandGuy  : How u wan take catch dem?

Boko Haram:  Hahahahahaah No bi my bois,i know all dia level,as i dey talk to u now,i get info for
                         mosque where dem dey now!

FinlandGuy     : So if you catch dem wetin u do them?

Boko Haram : I go Kill dem straight way

FinlandGuy    :  Why naaa?

Boko Haram    : Because dem fall my hand naaaa,if to say you no be person wey understand,you for sack
                            me now,den how i want take feed my 18 wives,plus 34 children wey i get.

FinlandGuy  :  So ur wives don reach 18?

Boko Haram:  Before nko,See wetin u dey talk self,make you dey there naa ,i don get additional 4 wey i
                         wan marry now.These my  bois wey die for this attack now,dia wives dey here,i wan marry
                         dem join the 18 wey i get before.

FinlandGuy:    Boko take am easy oooh, 18+4 =22 women,i think say i plenty women go make you
                          inefficient for our mission.

Boko Haram: No worry,i sabi how to handle dem naaaaa  dem bi mai mai to me.For say u dey go mosque
                        and u dey read koran,u self go marry plenty and u go sabi how to handle dem.Make you dey 
                        dia naa, me i go marry pass mohammed self.If you need some,i go arrange 2 for you
                        sharperly sharperly.

FinlandGuy:   No worry Boko haram ,i get woman already,dat one don do for me.

Boko haram: But you neva tell me say u don grab one naa,which day wey that one happen,wetin her name
                       naaa.

FinlandGuy : E Don tey naaa na today,Her name Na Open Reality.

Boko Haram:  Oga Finland You sabi better thing oh. You self na guy man ooh.One thing be say dat ur 
                          woman hate mohammed well well anyway E no concern me shaa na dia wahala be dat shaa,
                          every body for im own.I wish una well shaa

Boko Haram :  Ehh  Oga Finland ohh

FinlandGuy   : Yes Boko Haram

Boko Haram:  Oga this last set of bomb wey u import,na correctini,i don even talk am before say u sabi
                         better thing.

FinlandGuy : I import dem from Germany Naa, na ObamaGermany dey produce am.

Boko Haram: No wonder!!! Oga walahi dat ur broda dey mean,im just produce dis bomb make we take am
                        dey do our allah work I hope say you buy many because i know wan waste time to level all
                        the North.

FinlandGuy : Yes na,special made for allah work,we dey call quick action! and I don tell u say if run short
                        age just flash me,i go understand say u need more bomb but de one wey i no go tolerate
                        again na dis one wey u go tell me say ur bois carry my bomb run away.U sure say no bi sell
                        u dey sell dem?

Boko Haram: Oga Finland U no trust me again? I don promise u say e no go happen again.Forget this small
                        mistake wey happen today,e no go happen again.I promise.

FinlandGuy  : Now wey tension don dey for Yobe state,wetin be the next line of action?

Boko Haram: As we hammer day Yobe state,i see news say SSS+Eke and Army people dey around,so
                       next target now na Adamawa state,U know say na there Atiku come from,so we go strike dia 
                       with this new bombs,Akitu go hear am.We go start from im university becos dat school too
                       expensive,so go level am first.

FinlandGuy:  This 34 wey die now shey  xtains no follow?

Boko Haram: Aluh akubaru concern wetin allah work concern xtians na only malams we they
                        attack,nothing concern us with xtians,our mission na to level the whole north naa,more
                        over,xtains no dey fight an only warning warning dem dey warn,No be say dem dey warn us
                        self,na FG dem warm,every time last warning!! Anyway xtains,easterners,southerners,south
                        south,all those area no get problem but tell   ur ibo people wey dey for North say make dem
                        clear because these bois if dem enter mission dem no know who be who again.You know say
                        dis allah work wey we do say e no easy and dis bois if dem wan go die like their eye dey red
                        and dat time dem no fit differentiate xtians from Muslims.

FinlandGuy: Ok Boko i don hear you,i go call u again when i hear the next attack.

Boko Haram:  Ok aga FinlandGuy,You don try to call,this time na central mosque for Adamawa be the
                       second target after Atiku university,i no go make mistake again sir.After bombing,we go post
                       video at Youtube for IBB and Burghari tell dem why we bomb the place.Remember to pay in
                       some money like before,these bois need  eat something before dem go die for suicide
                       mission.

FinlandGuy : That one na sure banker!!!

Boko Haram:Confirm,i trust u for that one naa,you be correct guy,greet your woman for me,greet ,   
                        ObamaGermany,Verah,funckinjoe,fcuk_islam,remember to tell ajanni and cadnare say we
                        go pass dia house next Monday,make dem no run. alahu akubarrrInshialla

FinlandGuy: Ok my Boi byeeeeeeeeeeeee

Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin...THUMBS UP MY GUY....ARA GA AGBA NDI ARA....
Posted: at 5-05-2012 01:11 AM (11 years ago) | Gistmaniac
- arsenal123 at 5-05-2012 01:17 AM (11 years ago)
Quote from: bigbenjy on  4-05-2012 06:54 AM
WHAT A SHAME TOO ALL THIS PIGS CANT YOU SEEIT IS ONLY IGBOS REPLYING ME COS OF THE TRUTH I SPEAK Grin Grin I AM ASHAMED TO B ONE BEOS IT IS A CURSE TO BE CALLED IGBO AND I WILL PARTICPATE TO HELP HUNT YOU ALL ONE AFTER THE ORTHER PIGS HAHAHAHAHHA DONT HIDE OOO PLS I BEG YOU ALL  Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue

ASHAMED TO BE WHAT? AN IGBOMAN....HAHAHAHA..WHO DASH MONKEY BANANA...ATURU JIGAWA!
Posted: at 5-05-2012 01:17 AM (11 years ago) | Gistmaniac
- arsenal123 at 5-05-2012 01:20 AM (11 years ago)
Quote from: escapedprince on  4-05-2012 07:16 AM
I've dealt with you before, it's like after the drubbing you got last time you've come back for an encore !!
 As for your boast about making it,you're talking dross, and I'm quite certain,  you can never attain to me !!!
You stupid vagrant !!! Sad Sad Sad

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin...BEKEE WU AGBARA....IGBO ASOKA!...
Posted: at 5-05-2012 01:20 AM (11 years ago) | Gistmaniac
- arsenal123 at 5-05-2012 01:24 AM (11 years ago)
Quote from: bigbenjy on  4-05-2012 07:39 AM

find out about the drill mehn i promise in less than 3days we igbos will beg for them to stop i dont need to tell you shit till then pig

LET AMADIOHA, IYI OGWUGWU, OTA MMIRI, BE YOUR GUEST WITHIN THAT 3 DAYS YOU MENTIONED...ABOKIN KWURA!
Posted: at 5-05-2012 01:24 AM (11 years ago) | Gistmaniac
- arsenal123 at 5-05-2012 01:25 AM (11 years ago)
Quote from: escapedprince on  4-05-2012 08:10 AM
Dude fcuk OFF you brainless donkey!!! Are you this stupid ?? the point of discussion here ,is how Moslem terrorists are ruining the country !!!, are the igbos Bokoharam  ??  You must be incredibly dense and culturally disengaged for failing to realize that the problem is  "the greed for power " by the Muslim north and their stupid intention to impose Islam upon us all is the problem, now !! My question is this, why are you dragging the innocent and peace loving igbos into this
 ??  You degenerated scumbag !!!  Angry Angry Angry

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy..OYIBO!... Cheesy Cheesy Cheesy Grin Grin Grin
Posted: at 5-05-2012 01:25 AM (11 years ago) | Gistmaniac
- ikwo1 at 5-05-2012 01:25 AM (11 years ago)
Quote from: FinlandGuy on  4-05-2012 04:31 PM

Ikwo kiri ikwo,i dey salute,how i go  believe say that mumu na ibo.That man is a mistake to his family and tribe,as as im come deny im family and his awusa tribe in public. Me i don talk say dey war neva start,We neva divide Nigeria yet but de boi wan don dey plan how im wan take seek asylum and chop aduro for Republic of Biafara. I don tell am say we no go get Refugee  for Biafara,and no arrange marriage for him,No Aduro so all im plan to be an Igbo man na failure!!!
haahaaaaa,just let am nooo cos we are not giving any  aduro to boko and there people.
Posted: at 5-05-2012 01:25 AM (11 years ago) | Gistmaniac
- arsenal123 at 5-05-2012 01:26 AM (11 years ago)
Quote from: phyuk_Muslims on  4-05-2012 09:06 AM
am sure this wouldn't repeat it self again cos the emirs must have settled their differences, this goes to tell u the emirs and all the high raking muslims are in support of these beast called BH else they would have stopped them..............fcuk Muhammud Maccido: (Sultan Of Sokoto), fcuk Ado Bayero (Emir Of Sokoto), fcuk Ibrahim Sulu-Gambari (Emir Of Illorin), fcuk Mustapha EI- Kanem (Shehu Of Borno), fcuk Shehu Idris (Emir of Zazzau in Zaria), fcuk Mustapha Jokolo (Emir of Gwandu in Kebbi), fcuk ISama'la Mera ( Emir Of Argungu in Kebbi), fcuk Aliu Mustapha (Lamido of Adamawa).......fcuk the ''League of Ten''.....fcuk all the Emirs................fcuk their father mohammed, fcuk Islam and its follwers

ISEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! ! ! !
Posted: at 5-05-2012 01:26 AM (11 years ago) | Gistmaniac
- Ifodia at 5-05-2012 08:30 AM (11 years ago)
WICKEDNESS, LET HER DIE BY FIRE TOO.
Posted: at 5-05-2012 08:30 AM (11 years ago) | Newbie
- Ifodia at 5-05-2012 08:31 AM (11 years ago)
Quote from: Ifodia on  5-05-2012 08:30 AM
WICKEDNESS, LET HER DIE BY FIRE TOO.
Nt for this post.
Posted: at 5-05-2012 08:31 AM (11 years ago) | Newbie
- Solidstonez at 5-05-2012 10:01 AM (11 years ago)
Quote from: phyuk_Muslims on  4-05-2012 09:06 AM
am sure this wouldn't repeat it self again cos the emirs must have settled their differences, this goes to tell u the emirs and all the high raking muslims are in support of these beast called BH else they would have stopped them..............fcuk Muhammud Maccido: (Sultan Of Sokoto), fcuk Ado Bayero (Emir Of Sokoto), fcuk Ibrahim Sulu-Gambari (Emir Of Illorin), fcuk Mustapha EI- Kanem (Shehu Of Borno), fcuk Shehu Idris (Emir of Zazzau in Zaria), fcuk Mustapha Jokolo (Emir of Gwandu in Kebbi), fcuk ISama'la Mera ( Emir Of Argungu in Kebbi), fcuk Aliu Mustapha (Lamido of Adamawa).......fcuk the ''League of Ten''.....fcuk all the Emirs................fcuk their father mohammed, fcuk Islam and its follwers

Posted: at 5-05-2012 10:01 AM (11 years ago) | Addicted Hero
- Solidstonez at 5-05-2012 10:04 AM (11 years ago)
Quote from: patbest on  4-05-2012 09:27 AM
A fool like you should been killed long time ago by this so called Islamic group BH, is just a pity that you cannot see any disunity among Nigerians, since the Biafran war the Igbos are still suffering today in the hands of different tribes in Nigeria. this people have shown more of their effort in killing the Igbos because all most all the Igbos are Christians, they tell you they are killing in the name of Allah but have you aske your stupid self why they did not kill in the name of Allah when the late Yaradua was the President, they also did not kill when GJ was running for the last year of Mr. Yaradua because they never believe an Hausa man will ever leave that seat, I think I have been wasting my precious time with a fool, pls check the history of your country.

You find it very easy insulting people, your parent wasted their time when they where sleeping together to produce fool like you, they should have used that time to watch home videos or better still used that time to break melon.

Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Posted: at 5-05-2012 10:04 AM (11 years ago) | Addicted Hero
- Solidstonez at 5-05-2012 10:07 AM (11 years ago)
Quote from: mkpume22 on  4-05-2012 12:25 PM
Wch 1 u com de roll ur eyes 4 me nah ? , or did anything fall into your eyes ? tell me oo i have eye-drop to helep bring it out for you
i no need eye drop my eyes are ok thank you  Grin Grin Grin Grin

Posted: at 5-05-2012 10:07 AM (11 years ago) | Addicted Hero
- kelvinjames at 6-05-2012 01:07 AM (11 years ago)
u can go on and destroy ur self,bt don't bring this to lagos oh, jst try and kill ursef thinking that u are doing gud to ur so called allah
Posted: at 6-05-2012 01:07 AM (11 years ago) | Newbie
- richi192 at 28-06-2012 03:41 PM (11 years ago)
so:(

Posted: at 28-06-2012 03:41 PM (11 years ago) | Gistmaniac
- richi192 at 28-06-2012 03:41 PM (11 years ago)
so Sad

Posted: at 28-06-2012 03:41 PM (11 years ago) | Gistmaniac
- dickman2 at 1-07-2012 07:37 AM (11 years ago)
nawa ooh..
Posted: at 1-07-2012 07:37 AM (11 years ago) | Addicted Hero
1 ... 8 9 10 [11]