by other peeps
as for me, i got a very hot one that will make u guys laugh
oya lets go there
by other peeps as for me, i got a very hot one that will make u guys laugh oya lets go there
Ok but you no tell us your own make we follow you laugh. Reply
tell us yours first..........maybe after dat, we fit get LIVER follow suit........ ReplyA LITTLE HELP HERE; A LITTLE HELP THERE, MAKES THE WORLD GO ROUND!
abeg lets hear you own first ooo... Reply
I was in bus junction...expecting a cap or something..behold a jeep drove and parked...in my mind i thought its gonna be a lift..but nay! before i close and open my eyes...my GUCCI handbag was snatched from those hoodlums...How i wish i hide some money in my pucket or something....so gurls becareful when you are expecting a lift......lol Reply
u all want to hear mine? ok i will tell u Reply
sexy error sorry about dat Reply
tell us pls ReplyA LITTLE HELP HERE; A LITTLE HELP THERE, MAKES THE WORLD GO ROUND!
All ears pls. Reply
Quote from: blessedme on 16-09-2010 02:17 PM u all want to hear mine? ok i will tell u waiting Quote from: blessedme on 16-09-2010 02:19 PM sexy error sorry about dat thankz
i shit for pant when i dey SS3 ReplyLife is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :*
I no fit laugh................lol ReplyA LITTLE HELP HERE; A LITTLE HELP THERE, MAKES THE WORLD GO ROUND!
ok!! Replyit was ma primary school days and ma parent just got me enrolled in that school so one day na so hot shit begin worry me nobi small thing oo and i no sabi where toilet dey and i no even bother to ask anybody so na so i throw ma school bag give ma cousin say make i run go house go shit, and ma house na like 20-30mins walk so i begin dey walk dey run at d same time and as children then, them say if shit dey worry u make u put spit for ya abdomen say d thing go hold d shit small, but i try dis method tire the shit no gree go so as i dey carry ma steps dey go na, two minutes to reach our house na so the thing burst for ma pants ooo i no talk oo i still dey maintain dey go and small time fly begin follow for yarnsh but thank God i don nearly reach ma house so as i reach house na so i pass backyard enter tiolet comot d pant flush am for toilet and like that enter bathroom too and wen ma mama see me for house by that time she ask wetin happen but i no fit talk cos as u dey talk na so cane go dey lash for ya body next pls
Quote from: sophiebaby on 16-09-2010 02:45 PM i shit for pant when i dey SS3 me and u na same ooobut u been too big na wey boys don dey toast u na wa ooo
lol..sophie. and blessedme..i like your courage..mi likey.. Replymy most embarrassing moment in life...in JS1..on double bunk i was sleepin up bunk and my senior was sleepin down..then for my dream i see person dey tell me to pee..na so i pee ooo...bfor i know it.the senior don carry me from up bunk down with beating...i don pee from up straight down...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
heheheheheheeee!! i no fit laff Replyif i be ya senior 12 strokes of cane
Treasure y u dey laff? talk ya own jor Reply
i used to be a tomboy... Replyso i was never toasted untill after my secondary school Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :*
so na im make u shit for pant for SS3 Reply
I’m Married To Jesus — Pretty Reverend Sister Tells Asaba Boys Asking For Her Number (VID)