esonu at 5-05-2011 04:24 PM (14 years ago) (m) @Sophie *Gucci man* *Remote control* *Obama kill Osama* all follow dear  By the way, am still waiting for the Designers name ohhh, or we go no say wako, na broke ass today!!  Why u wan no the name of the designers pant i dey wear  werin u wan carry am do  abi u wan take my pant go shrine  hmmmmm he wan buy am, come use am toast u
CHILDREN ARE BORN BUT MEN ARE MADE;THE GOLD THAT WILL BE REFINED MUST PASS THROUGH THE FURNACE.WORDS Posted: at 5-05-2011 04:24 PM (14 years ago) | Hero | |
sophiebaby at 5-05-2011 04:28 PM (14 years ago) (f) @Sophie *Gucci man* *Remote control* *Obama kill Osama* all follow dear  By the way, am still waiting for the Designers name ohhh, or we go no say wako, na broke ass today!!  Why u wan no the name of the designers pant i dey wear  werin u wan carry am do  abi u wan take my pant go shrine  hmmmmm he wan buy am, come use am toast u ok naaaaaaaaaaaaa i get special designer wey dey design only my pant
Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :* Posted: at 5-05-2011 04:28 PM (14 years ago) | Addicted Hero | |
Kennee at 5-05-2011 04:30 PM (14 years ago) (m) then u can go and hang it in the nearest bus stop hahaha
WHEN YU DIE YU TAKE NOTHING WITH YU, SO PLS PUT A SMILE ON YUR NEIGHBOR'S FACE Posted: at 5-05-2011 04:30 PM (14 years ago) | Addicted Hero | |
esonu at 5-05-2011 04:31 PM (14 years ago) (m) @Sophie *Gucci man* *Remote control* *Obama kill Osama* all follow dear  By the way, am still waiting for the Designers name ohhh, or we go no say wako, na broke ass today!!  Why u wan no the name of the designers pant i dey wear  werin u wan carry am do  abi u wan take my pant go shrine  hmmmmm he wan buy am, come use am toast u ok naaaaaaaaaaaaa i get special designer wey dey design only my pant  why havnt u told me all these while
CHILDREN ARE BORN BUT MEN ARE MADE;THE GOLD THAT WILL BE REFINED MUST PASS THROUGH THE FURNACE.WORDS Posted: at 5-05-2011 04:31 PM (14 years ago) | Hero | |
sophiebaby at 5-05-2011 04:34 PM (14 years ago) (f) @Sophie *Gucci man* *Remote control* *Obama kill Osama* all follow dear  By the way, am still waiting for the Designers name ohhh, or we go no say wako, na broke ass today!!  Why u wan no the name of the designers pant i dey wear  werin u wan carry am do  abi u wan take my pant go shrine  hmmmmm he wan buy am, come use am toast u ok naaaaaaaaaaaaa i get special designer wey dey design only my pant  why havnt u told me all these while Wetin u for do?
Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :* Posted: at 5-05-2011 04:34 PM (14 years ago) | Addicted Hero | |
esonu at 5-05-2011 04:42 PM (14 years ago) (m) i for get dozenssssssssssssss for you naw..even add am bra
CHILDREN ARE BORN BUT MEN ARE MADE;THE GOLD THAT WILL BE REFINED MUST PASS THROUGH THE FURNACE.WORDS Posted: at 5-05-2011 04:42 PM (14 years ago) | Hero | |
sophiebaby at 5-05-2011 04:44 PM (14 years ago) (f)  ESONUUUUUUUUUUU the woman palava man
Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :* Posted: at 5-05-2011 04:44 PM (14 years ago) | Addicted Hero | |
esonu at 5-05-2011 04:50 PM (14 years ago) (m) hehehehehehe u no say dat thing too dey sweet na im make i dey always like women matter
CHILDREN ARE BORN BUT MEN ARE MADE;THE GOLD THAT WILL BE REFINED MUST PASS THROUGH THE FURNACE.WORDS Posted: at 5-05-2011 04:50 PM (14 years ago) | Hero | |
sophiebaby at 5-05-2011 04:53 PM (14 years ago) (f)  U like my own?
Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :* Posted: at 5-05-2011 04:53 PM (14 years ago) | Addicted Hero | |
AlphaOscar at 5-05-2011 04:54 PM (14 years ago) (m) SOPHIE!, the question is how would you feel if a man kept your panties for you. Let's say that when you got home, a guy brought out your panties from his appartment and say "here, i took them inside so that rain does not beat them" Posted: at 5-05-2011 04:54 PM (14 years ago) | Upcoming | |
Micheall at 5-05-2011 04:56 PM (14 years ago) (m) u sure say u no follow dey wear those "made in warri"  those ones wey dem dey knack bell dey shout...abuo hundread naira  some colour na rainbow some na green white gree  i beg talk true  if am right i beg make i send u Silicon bra and Victoria secreat dear I be their distributor..  *Gucci Man* Posted: at 5-05-2011 04:56 PM (14 years ago) | Upcoming | |
sophiebaby at 5-05-2011 05:00 PM (14 years ago) (f) SOPHIE!, the question is how would you feel if a man kept your panties for you. Let's say that when you got home, a guy brought out your panties from his appartment and say "here, i took them inside so that rain does not beat them"  I wount be sad or offended.. so long as my pant is sparkling and no colour for the under
Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :* Posted: at 5-05-2011 05:00 PM (14 years ago) | Addicted Hero | |
esonu at 5-05-2011 05:02 PM (14 years ago) (m) u dey try keep am neat na im make i like am small but i like wetin em dey cover pass
CHILDREN ARE BORN BUT MEN ARE MADE;THE GOLD THAT WILL BE REFINED MUST PASS THROUGH THE FURNACE.WORDS Posted: at 5-05-2011 05:02 PM (14 years ago) | Hero | |
sophiebaby at 5-05-2011 05:03 PM (14 years ago) (f) u sure say u no follow dey wear those "made in warri"  those ones wey dem dey knack bell dey shout...abuo hundread naira  some colour na rainbow some na green white gree  i beg talk true  if am right i beg make i send u Silicon bra and Victoria secreat dear I be their distributor..  *Gucci Man* lol ask esonu en go tell u
Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :* Posted: at 5-05-2011 05:03 PM (14 years ago) | Addicted Hero | |
AlphaOscar at 5-05-2011 05:09 PM (14 years ago) (m) SOPHIE!, the question is how would you feel if a man kept your panties for you. Let's say that when you got home, a guy brought out your panties from his appartment and say "here, i took them inside so that rain does not beat them"  I wount be sad or offended.. so long as my pant is sparkling and no colour for the under  Bad girl Posted: at 5-05-2011 05:09 PM (14 years ago) | Upcoming | |
sophiebaby at 5-05-2011 05:11 PM (14 years ago) (f) u dey try keep am neat na im make i like am small but i like wetin em dey cover pass i dey try  hehehehehehe wetin cover am..
Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :* Posted: at 5-05-2011 05:11 PM (14 years ago) | Addicted Hero | |
sophiebaby at 5-05-2011 05:11 PM (14 years ago) (f) SOPHIE!, the question is how would you feel if a man kept your panties for you. Let's say that when you got home, a guy brought out your panties from his appartment and say "here, i took them inside so that rain does not beat them"  I wount be sad or offended.. so long as my pant is sparkling and no colour for the under  Bad girl   na wetin u wan hear naaaaaaaaaaaaaaa
Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :* Posted: at 5-05-2011 05:11 PM (14 years ago) | Addicted Hero | |
Kennee at 5-05-2011 05:14 PM (14 years ago) (m) Hahaha Hisssssssssssss, Bad Child
WHEN YU DIE YU TAKE NOTHING WITH YU, SO PLS PUT A SMILE ON YUR NEIGHBOR'S FACE Posted: at 5-05-2011 05:14 PM (14 years ago) | Addicted Hero | |
sophiebaby at 5-05-2011 05:17 PM (14 years ago) (f) Hahaha Hisssssssssssss, Bad Child i knw u like it too  hisssssssssssssss
Life is 2short to wake up in the morning with regrets. LOVE KEEPS NO RECORD OF WRONGS*SOPHIEBABY* :* Posted: at 5-05-2011 05:17 PM (14 years ago) | Addicted Hero | |
Micheall at 5-05-2011 05:19 PM (14 years ago) (m) @Osonu, chei...u be bad picken ohhh, i don look ur picture look Sophie own see say Sophie Seniour u ohhh, Abi you like them older ehh, No let Wako catch ur cause e go use ur blokos do suya ohh @Sophie u better no laugh ohh cause u self be bad picken,...so u dey like them young ehh  Better meat wey Ndi Nze like me suppose dey chop na him this small boy wey no get respect dey chop  I see say my *remote control* no dey fit control u, make i kuku go back to my original Name I beg *Gucci Man* Posted: at 5-05-2011 05:19 PM (14 years ago) | Upcoming | |