Quote from: nonsovin on 3-12-2012 08:20 PM NOW I CAN UNDERSTOOD THAT YOU ARE ONE OF THOSE PEOPLE HERE THAT SPEAK ANYHOW WITHOUT A SINGLE RESPECT. MUST YOU INSULT ME BEFORE YOU CAN TALK TO ME, HUH?? Na you start am, i deh my side jejely, you come bring your wahalla come my side, everybody in NP knows that am a gentle person, and God fearing guy, is just dat devil is using people like you to torment my peace in NP. and i refuse to allow dat, i have forgiven you your sins
hiaaaa wich can day drm be dis 1....u kw say she be ur grand ma Replygo luk 4 ur a gal of age and marry joor
wen a man obessed he neva knew d danger hz gettin himself into....diz a voice of a man datz obessed.......laffs..... Reply
naso.even me i dream of eucharia anunobi self, Reply
Quote from: ZION7ZION on 3-12-2012 07:00 PM if sexy Rita,Omalicha, Elewe Ukwu egwu Ooo Cow , Ada Biafra, open mouth insult dis guy now, e go bi like say she deh rude, dis Ajegunle boy no go try find en class, he left yoruba movie industry where his class of babes weh deh murder english alphabets deh , cross over to Nollywood where buta babes deh , come get heart come deh toast Rita, i no go surprise if another ras yoruba noise maker Oh!! sorry musician wake up from effects of ogogoro begin toast genevieve, Na there i go rise up mobilize save nigerian group for mass demonstration lol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Quote from: nelsonRaul on 3-12-2012 05:35 PM Bros do it urgent she is about to enter her monopose u no kill me.
u dey cut liver ba, this man is scared of rita, even me no fear any girl, guy be urself and do it , she wont kill u Reply
Nice one Dude ....just follow ur heart ok Reply
Quote from: ZION7ZION on 3-12-2012 07:00 PM if sexy Rita,Omalicha, Elewe Ukwu egwu Ooo Cow , Ada Biafra, open mouth insult dis guy now, e go bi like say she deh rude, dis Ajegunle boy no go try find en class, he left yoruba movie industry where his class of babes weh deh murder english alphabets deh , cross over to Nollywood where buta babes deh , come get heart come deh toast Rita, i no go surprise if another ras yoruba noise maker Oh!! sorry musician wake up from effects of ogogoro begin toast genevieve, Na there i go rise up mobilize save nigerian group for mass demonstration Hahahahaahah Zion Zion I hail you till nightfall. No mind that guy,see am im dey disgrace im self for public. You no see im level? Im follow Olu maintain sing,then come follow P square sing follow follow,now im wan come follow Rita act porn movie inside room.Shey if i give am hot slap now,dem go say i do bad thing abi?. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
This boy just behave an idiot ReplyWhen i was reading the post,i came to the place where he said," I have been dating Rita" In my mind,i come say ahh na this boy be Rita boy friend,but when i read to the place im talk say Na for dream im dey date Rita,My computer screen just turn back and face ma room wall. U are not man enough my guy,na man like you dey carry this Rita sleep every Night,take her play Chelsea vs Man U for bed at night,in the morning drop to her house. But You come dey date her for dream Chaiiiiiiiii In Short,Somebody should Wake this Boy Up from that sleep !!!
Quote from: ZION7ZION on 3-12-2012 09:22 PM Na you start am, i deh my side jejely, you come bring your wahalla come my side, everybody in NP knows that am a gentle person, and God fearing guy, is just dat devil is using people like you to torment my peace in NP. and i refuse to allow dat, i have forgiven you your sins NOW I CAN UNDERSTAND VERY WELL THAT THE VIRUS OF THINKING FACULTY HAS AFFECTED YOUR USELESS BRAIN, YOU NOW PREFER TO REASON WITH YOUR ANUS! THATS WHY YOU CAN THINK THAT DEVIL IS USING PEOPLE LIKE YOU AND YOUR FAMILY, IDIOT LIKE YOU!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
bia lkt why telling us u love rita dominic kwanu??? the day wey i go slap preson here eeeeh ReplyI'm the latest currency, banks are scared of losing me....Ezchusa i'm Kingest ![]()
MAY THE LORD BE UR HELPER, BUT U HAVE TO LOOK BEFORE U LEAP BECAUSE EVERY GLINTING THING IS NOT GOLD Reply
Is it a crime to fall in love? Walk up 2 d lady and propose to her...be a man...she won't turn you down Reply
Quote from: tweetyteddy on 4-12-2012 12:34 AM naso.even me i dream of eucharia anunobi self, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Wike Narrates How Fubara Came With Two APC Govs To Beg Him Amid Rivers Crisis
Ex Madrid Player, Xabi Alonso Seals Managerial Move To Real Madrid As Ancelotti Bows Out
EFCC Roars, Vows Tompolo Is Not Above The Law And Will Be Prosecuted