Bishops condemn moves by Saudi Arabia King to Distroy churches (Page 37)

Date: 14-04-2012 3:17 pm (12 years ago) | Author: Faith Dafe
1 ... 34 35 36 [37] 38 39 40 41
- open_reality at 15-04-2012 09:28 PM (12 years ago)
Quote from: fateewase on 15-04-2012 09:20 PM
U know na,if u fools like mobilise urselfs to like 100 against 1,am still grounded for u.....for every idoit that quotes me,I must reply cos am not a coward like u are.
Oops sorry I even tot it was finlandguy u were eying u mean I shud leave that moron fcukinjoe for u again,abeg how many d*1*ck u wan fcuk,only u....chai I pity u ooooo. Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Shut up..... Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue No dey carry people hold hand. Yan well if u sabi talk. Why u dey mention people name up and down? ur brain don empty? nothing for u to hold hand ooo oluku. Oya type more. U don begin dey find excuse? dry fish Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Posted: at 15-04-2012 09:28 PM (12 years ago) | Gistmaniac
- open_reality at 15-04-2012 09:35 PM (12 years ago)
U know na,if u fools like mobilise urselfs to like 100 against 1,am still grounded for u.....for every idoit that quotes me,I must reply cos am not a coward like u are.
Oops sorry I even tot it was finlandguy u were eying u mean I shud leave that moron fcukinjoe for u again,abeg how many d*1*ck u wan fcuk,only u....chai I pity u ooooo. Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Aboki wetin happen? i don nack sense and words commot from your brain? upon all the yeye mouth u dey make since? wen i sey u be empty braggart, u think sey i dey lie? see as ur life don bend now. People don clear ground for me and u, na now ur mouth don dry. Foolish girl wey dey hide under people comment. Talk now as ur hand dey scratch you. Today i no even insult ur family. Only u wey i face, u don dey shake. Use that ur kuturu hand type as u dey make mouth since. Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Posted: at 15-04-2012 09:35 PM (12 years ago) | Gistmaniac
- fuckinjoe2 at 15-04-2012 09:37 PM (12 years ago)

you retarded and psychic bitch.......i owned you and your phyuking twit and dork family.  
   i rule this whole phyuking site, i say who talks and who don't.......hope you got it into your coccydynia brains.      
          punk ass muslimah

Posted: at 15-04-2012 09:37 PM (12 years ago) | Gistmaniac
- open_reality at 15-04-2012 09:39 PM (12 years ago)

Mumu girl, i don quote u oooo. Noise maker! Abeg go die for bush make person hear word. You no go hide your silly face when better people dey talk. Na so u go dey show ur empty self. Taaar gerrout animal. I go quote u anyday and if u no reply na dog born you. Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Posted: at 15-04-2012 09:39 PM (12 years ago) | Gistmaniac
- fateewase at 15-04-2012 09:41 PM (12 years ago)
Quote from: phyukinjoe2 on 15-04-2012 09:08 PM
burr-head whoop ass bitch, you floozy poofter and camel fcuking bitch.........you mother hated the day she delivered you by a yokel doctor.
        useless and foolish scumbag ....

Ur mates are there making money,u r here exchanging words with a woman,u are such a disgrace to able-bodied men,u are just a lazy old fool....shaking head seriously for ur parents,they regret ever having u as a child...gosh
Posted: at 15-04-2012 09:41 PM (12 years ago) | Upcoming
- open_reality at 15-04-2012 09:45 PM (12 years ago)
Quote from: fateewase on 15-04-2012 09:41 PM
Ur mates are there making money,u r here exchanging words with a woman,u are such a disgrace to able-bodied men,u are just a lazy old fool....shaking head seriously for ur parents,they regret ever having u as a child...gosh

Sharrap there monkey. Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue U get job? call girl like you still dey make noise. You no dey shame?ewu Taraba. C'mon hide for gutter.

Posted: at 15-04-2012 09:45 PM (12 years ago) | Gistmaniac
- fateewase at 15-04-2012 09:47 PM (12 years ago)
Quote from: open_reality on 15-04-2012 09:22 PM
Grin Grin Grin Grin Grin heart attack go follow her next. Na naijapals she go die Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
No worry,u just dey try to load ur number of posts as e dey increase by d day,but u need enuf work to do that,remember some people are already at the top with over 50,000 posts so hurry up dog keep moving u will get there but with hard labour o,cos u never start.
Posted: at 15-04-2012 09:47 PM (12 years ago) | Upcoming
- open_reality at 15-04-2012 09:50 PM (12 years ago)
Quote from: fateewase on 15-04-2012 09:47 PM
No worry,u just dey try to load ur number of posts as e dey increase by d day,but u need enuf work to do that,remember some people are already at the top with over 50,000 posts so hurry up dog keep moving u will get there but with hard labour o,cos u never start.

Hahahahha bingo wan cry. Mumu na dat one we dey talk? why u dey find excuse up and down? imbecile abeg clean that spit wey dey commot from you mouth. See as you dey irritate me  Grin Grin Grin Grin Grin Aproko who ask u number of post? ITK. Tongue Tongue Tongue Tongue

Posted: at 15-04-2012 09:50 PM (12 years ago) | Gistmaniac
- arsenal123 at 15-04-2012 09:51 PM (12 years ago)
Quote from: open_reality on 15-04-2012 09:45 PM
Sharrap there monkey. Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue U get job? call girl like you still dey make noise. You no dey shame?ewu Taraba. C'mon hide for gutter.

NA NITE WORK SHE DEY DO OR HAVE YOU FORGOTTEN?  YOU KNOW NA.... Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Posted: at 15-04-2012 09:51 PM (12 years ago) | Gistmaniac
- open_reality at 15-04-2012 09:53 PM (12 years ago)
Quote from: fateewase on 15-04-2012 09:47 PM

Which idiot i wan use if no be you? no be u i dey mostly quote? u be really big fool. Which cheap and easy target dey naijapals if no be you? 200yrs sef u no go ever get sense. You be my mugu. Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Posted: at 15-04-2012 09:53 PM (12 years ago) | Gistmaniac
- open_reality at 15-04-2012 09:55 PM (12 years ago)
Quote from: arsenal123 on 15-04-2012 09:51 PM
NA NITE WORK SHE DEY DO OR HAVE YOU FORGOTTEN?  YOU KNOW NA.... Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

No mind the bingo. She dey claim sense, yet i dey use her like tools. Very foolish thing. Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Posted: at 15-04-2012 09:55 PM (12 years ago) | Gistmaniac
- ajanni at 15-04-2012 09:55 PM (12 years ago)
Quote from: FinlandGuy on 15-04-2012 06:33 PM

Muslims are evil

but you, how many times you wanna post this very vedio? you well so?
Posted: at 15-04-2012 09:55 PM (12 years ago) | Grande Master
- fuckinjoe2 at 15-04-2012 09:55 PM (12 years ago)
Quote from: fateewase on 15-04-2012 09:41 PM
Don't panic you ugly scary bitch........i got stacks of cash to feed your scatophagus and dumbkopf family.
    I and my future family can't go hungry........brainless kook and jerk head idiot.  

Posted: at 15-04-2012 09:55 PM (12 years ago) | Gistmaniac
- stikerxxx at 15-04-2012 10:02 PM (12 years ago)
they already know how to play wit fire.Oneday all these is gonna end either good or bad
Posted: at 15-04-2012 10:02 PM (12 years ago) | Gistmaniac
- fuckinjoe2 at 15-04-2012 10:06 PM (12 years ago)
Quote from: ajanni on 15-04-2012 09:55 PM
but you, how many times you wanna post this very vedio? you well so?
Another loosed and confused ninnyhammer ape with the dick of a microphallus chimp is in the house ......welcome abode my ignoramus and witling pal, i missed your skinny punk ass.

Posted: at 15-04-2012 10:06 PM (12 years ago) | Gistmaniac
- ajanni at 15-04-2012 10:09 PM (12 years ago)
Quote from: fateewase on 15-04-2012 08:44 PM
Yes oooo, the worst man to ever exist on earth is here,now introducing king of morons and imbeciles,fcukinjoe in d building....enuf fun tonight that's if u can stand d heat
Posted: at 15-04-2012 10:09 PM (12 years ago) | Grande Master
- fuckinjoe2 at 15-04-2012 10:12 PM (12 years ago)
where da hell is fateewase..?  she said, she's gonna bring it up with me......here i am stinky goose and klutz ass bitch. Cool Cool

Posted: at 15-04-2012 10:12 PM (12 years ago) | Gistmaniac
- Maggiecube at 15-04-2012 10:12 PM (12 years ago)
Quote from: Bachelorette on 14-04-2012 10:19 PM

It will be my pleasure to watch you die in my hands. You disgusting Ashawo! I'll personal kill you. I look forward for another Civil war where the Country can be splited. Ashawo kobo kobo.

ALL THESE PROSTITUTE MOHAMEDANISM DEVILSH ISLAMICS SHOULD BE KILLED.
- arsenal123 at 15-04-2012 10:12 PM (12 years ago)
Quote from: phyukinjoe2 on 15-04-2012 10:06 PM
Another loosed and confused ninnyhammer ape with the d*1*ck of a microphallus chimp is in the house ......welcome abode my ignoramus and witling pal, i missed your skinny punk ass.

HAHAHAHAHAH... Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin..AJANNI NA YOU DEM DEY CAST LIKE THIS?....ABEG UNCLE JOE NWAYO.....
- ajanni at 15-04-2012 10:13 PM (12 years ago)
Quote from: phyukinjoe2 on 15-04-2012 09:17 PM
your parents are product of moulignon and bestiality reproduction and they delivered feist corpulent ape like you...with a lardass and dag nature.   go and get a job and stop been a cacafuego pest here.        useless dummy.

look at this idiot , you take every other parents to be like that your useless one? you don,t even have any to start with , we all knows that you are a born throw away child , product of a leakage sperm , idiot
Posted: at 15-04-2012 10:13 PM (12 years ago) | Grande Master
1 ... 34 35 36 [37] 38 39 40 41