no b only dat one o u go beg ontop d money Reply
no be lie Reply
u c say i 2 much Reply
hmmm Reply
Amici Replythe way you dey lie down for that chair, e be like say na wetin you dey wait for
passin ReplyWoman Of Valor~~~~I Am DeStInEd FOr gReAtNeSs
Na so so pass u dey pass... U no go go house??? Reply
na my house she dey come now Reply
which house Reply
miss road!! Replysorry
next time... Reply"Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest c
Quote from: Jboy4shezo on 29-12-2008 08:02 PM Quote from: Pires07 on 22-12-2008 04:15 PM Na wa oh dis question get as e be, but make i try sha. you are rite, the answer is mosquitoe. you are very intellegent and i like that. Is between proboscis or stylet of a mosquitoe. so what tha answer to the last question? wow! na only your mind no dirty for here but im fit dirty for that side ooooooooooooooooooh..............any how sha, you tried and i like that. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...everywhere i go they keep saying i'm Unique, well that's because my swag defines me.
Quote from: femaadinho on 31-12-2008 01:16 AM which house na wa u still; dey ask d house where she dey go ![]() you no suppose no sa na my crib she dey come ![]() ![]() ![]()
Quote from: feelmelife on 30-12-2008 08:38 AM Amici which chair u see me dey lie down put abeg ooooooooooooooh.......................na stand i dey stand the way you dey lie down for that chair, e be like say na wetin you dey wait for
Quote from: segxi on 5-01-2009 05:15 PM Quote from: femaadinho on 31-12-2008 01:16 AM which house na wa u still; dey ask d house where she dey go ![]() you no suppose no sa na my crib she dey come ![]() ![]() ![]() [/q abeg chop remain for others ooooooooooh
u sef one do Reply
una no see....as the girl they smile....who she con dey smile 4 now ..... Reply
na me she dey smile for,i preserve e thing for am Reply