![]() ![]() I specialize in investigative reportage across several subject matter and sectors but mainly focus on metro events and investigation. Do leave your thoughts and opinion on my reports to let me know what you think about them. Thank you
That is What they are told to do by those who control their lives... Reply
Quote from: daniel michael on 1-07-2015 07:30 PM That is What they are told to do by those who control their lives... You have come again with your illuminati nonsense I specialize in investigative reportage across several subject matter and sectors but mainly focus on metro events and investigation. Do leave your thoughts and opinion on my reports to let me know what you think about them. Thank you
thats my love RIRI,she dey vess for me say the last time wey she call me i no pick her call say i dey cheat on her,i don explain to her taya say when she call i dey shower she no gree.but to be sincere ni me and Serina Williems dey that night wey she call sha,i beg make una no let her know ooooh.if she know our relashionship don scatter be that . Reply
hahahahaha guy u no go kill me wth laugh@ben Reply
poster let her been. Reply
wasted generation Reply
Quote from: daniel michael on 1-07-2015 07:30 PM That is What they are told to do by those who control their lives...
#Passing Reply
No interest Reply
See sweet pointed Bobbi Brown Reply
ends time Reply
her palaver Reply
See change Reply
Poster make you go touch the thing. Reply
Quote from: beneno on 1-07-2015 07:55 PM thats my love RIRI,she dey vess for me say the last time wey she call me i no pick her call say i dey cheat on her,i don explain to her taya say when she call i dey shower she no gree.but to be sincere ni me and Serina Williems dey that night wey she call sha,i beg make una no let her know ooooh.if she know our relashionship don scatter be that . Na for dream. Please make you no go near my girlfriend.
THIS IS NOTING ANYMORE Reply
Nothing Reply
Wasted Generation Reply
thats my love RIRI,she dey vess for me say the last time wey she call me i no pick her call say i dey cheat on her,i don explain to her taya say when she call i dey shower she no gree.but to be sincere ni me and Serina Williems dey that night wey she call sha,i beg make una no let her know ooooh.if she know our relashionship don scatter be that . ReplyNa for dream. Please make you no go near my girlfriend. Two dreamers fighting over devil's shadow.